• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına yaşamak...

Yalnız kalmayı sever misiniz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar, canımı sıkmayan ama kafamı kurcalayan sorular var aklımda ve bunları size sormak istiyorum, düşüncelerinizi merak ediyorum. Yalnız yaşamak hakkında ne düşüyorsunuz? Tabi ki öğrencilikte ve bekarlık dönemlerinden bahsediyorum. :) Aranızda muhakkak evini kimseyle paylaşmayan, tek başına yaşayanlar vardır. Artısı eksisi neler, aileyle veya bir ev arkadaşı ile mi yaşamak daha iyidir yoksa ya da yalnız yaşamak mı? Yalnız yaşayanlar bunu tavsiye eder mi? Zorlukları falan neler yani bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Gelip iki cümle de olsa fikrinizi yazarsanız çok mutlu olurum.

Ben yalnizligi severim ama bir donem o kadar cok yalniz yasamistim ki yabanilesmistim. Evde karincanin varligina bile tahammulum kalmamisti. Git gide daha az disari cikar olmustum, kendimi de salmistim biraz. Ama guzelligi de bambaska. Hickimse icin hicbir sey yapmak zorunda degilsin. Canin ne isterse onu yersin, ne yapmak isterse onu yaparsin. Kelimelerle tarif de edemiyorum guzeldi epey. :KK51: Daha yazardim ama sevgilimin karni acikmis, kopegin de cisi gelmis. Al sana ornek ahahahah :KK70:

Dünyanın en güzel şeyi olabilir.. Evinizdeki o sessizlik, huzur, sakinlik... her şeyin size ait olması... evin kraliçesi de hanımı da patronu da sizsiniz.... isterseniz gündelikçi alır temizletirsiniz, isterseniz siz temizlersiniz... keyfinize göre...

1 sene yalnız yaşadım ama ne yalnızlık. Evde çok rahattim istediğimi yer içer kafama göre takilirdim. Amaaa gelgelelim hiç sosyal ortamim yoktu gerçekten kafayı yiyecek gibi olurdum. Ailemde çok uzak bi sehirdeydi. Bu şekilde yalnız yaşamayı tavsiye etmem. Ama bu sene h.ici yalnız, haftasonu da ailemle yaşadım çok güzeldi. Arkadaş ortamim da vardı. Arkadaş aile ortaminiz varsa yalniz yaşamanızı kesinlikle tavsiye ederim

Aslında kişiliğine göre değişir bu :)
Ben ünv. yıllarından beri okadar alıştım ki yalnız yaşamaya :))
İstediğim zaman çamaşır bulaşık yıkarım, istediğim saatte eve gelirim,
Ben o diziyi izlemek istiyorum o kanalı açalım diyen bir bela yok,
Arkadaşlarım gelir gider kalır surat asan yok :)))
Evde bir kedim var, kediden korkan onu sokağa atmaya açlışan bir ödlek yok
Herşeyi SEN yönetiyorsun.
Evde tek kalmak ile asosyal olmanın arasında ben bağlantı kuramıyorum, sosyalim bolca misafirim olur çok ta arkadaşım olur, gezmek isterler mutlaka ararlar, edebimle hayamla gezer tozarım, evimde de kafamı dinlerim :)))
Ha yalnızlıktan korkan bayanlar vardır, cin peri karanlık börtü böcek....
Bu halde zor tabi kalmak.
Bne iyi ki yalnızım ;)

Bende bu sene yalnız yaşayacağım kendi evimde.üniversite okuyorum bende ve aslında annemle yaşamaya alıştığım için onun hüznü var sadece.onun dışında heyecanlıyım.insanın yalnızlığa da ihtiyacı var.bazı geceler iki yakın dostumu yatıya çağırıp pijama partisi yapmayı düşünüyorum :)) yalnız yaşamak güzel.evin tüm işleri yemekti,temizlikti sana kalıyor fakat zaten tek kişi olduğundan fazla bir iş çıkmıyor :)

Back
X