- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
yanlışlıkla konu oluştura tıkladım. devamıda var canım. yani belki beni kızdırmak için yaptılar bilmiyorum ama bir kişilik olsa bile zorlar genede o tatili iki kişi yaptırır ve benide götürebilirsizin yerine yakın arkadaşını mı götürüyor yani?
yanlışlıkla konu oluştura tıkladım. devamıda var canım. yani belki beni kızdırmak için yaptılar bilmiyorum ama bir kişilik olsa bile zorlar genede o tatili iki kişi yaptırır ve benide götürebilir
ya sana haber vericem mutlakaİzmirliyim oteli eğlence yerini vs söyleyin hemen bilgilendirelim gerekirse peşine takılalım efenim
tabiki olabilir bende bunu düşünüyorum zaten. ama içim rahat değil ki gittiklerindeBu kez sadece arkadaşlarıyla takılmak istemiş olamaz mı.
Üstelik sadece 1 gün.
her türlü ortam olabilir benceAlt tarafı 1 günlük gezi değil mi, nasıl bir ortam olabilir ki?
tabiki olabilir bende bunu düşünüyorum zaten. ama içim rahat değil ki gittiklerinde
Neden güvenmiyor musun :)[
Takip et o zamanher türlü ortam olabilir bence
Hovardo olan müdür mü nişanlın mı?ya ben aslıda gitsin istiyorum ama götüren müdür size yemin ederim hovarda adamın teki ha sulanır kızlara bişey yapamaz ama bulsa kaçırmaz yani ben öyle bi ortama tek gitmesini istemiyorum kızlar
müdürHovardo olan müdür mü nişanlın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?