TEK BAŞINA ?

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
GÜNAYDIN KIZLAR
hemen konuya giriyorum. nişanlım bir cafe işletmecisi. bir alkol markasının her yıl olan tatili var bir günlüğüne izmire götürüyorlar. en lüks otelde kalıyosun. en güzel restauranda yemek yiyorsun. fabrikada geziyorsun ve geri dönüyorsun. Nerden biliyorum çünkü geçen sene benide götürmüştü birlikte gitmiştik ve çok çok çok eğlenmiştim. şimdi 21 şubatta tekrar yapılıyor ve nişanlım diyorki bu sefer ben tek gidicem. firmanın müdüryle konuşuyorum aram çok iyidir abi neden tek diyorum bu sefer öyle diyor. dün akşamda gene cafede otururken nişanlımın çok yakın bir arkadaşı vardı tatil mevzusu açıldı ben bu çocuğunda gidiceğini öğrendim. ve şok sen dedim hayırdır ne ikisi falan bunlar makaraya vuruyolar kaç senedir birlikteyiz arkadaşlarımla bi tatile gidemedim dedi. bende çünkü ben her haftasonu kızlarla miamideyim onun rahat takılmasınıda istiyorum ama o ortamı gördüm ya içim hiç rahat değl napim kızlar bana akıl verin

yanlışlıkla konu oluştura tıkladım. devamıda var canım. yani belki beni kızdırmak için yaptılar bilmiyorum ama bir kişilik olsa bile zorlar genede o tatili iki kişi yaptırır ve benide götürebilir

Bu kez sadece arkadaşlarıyla takılmak istemiş olamaz mı.
Üstelik sadece 1 gün.

ya ben aslıda gitsin istiyorum ama götüren müdür size yemin ederim hovarda adamın teki ha sulanır kızlara bişey yapamaz ama bulsa kaçırmaz yani ben öyle bi ortama tek gitmesini istemiyorum kızlar

ne yap ne et o otele git bence.yoksa orda oldugu saatlerde hayati hem kendine hem ona zehir edersin.hadi o bisekilde kurtulur sen kendini yediginle kalirsin..yani icin rahat degilse böyle..

ya ben aslıda gitsin istiyorum ama götüren müdür size yemin ederim hovarda adamın teki ha sulanır kızlara bişey yapamaz ama bulsa kaçırmaz yani ben öyle bi ortama tek gitmesini istemiyorum kızlar
Hovardo olan müdür mü nişanlın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…