• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEK BAŞINA ?

ne yap ne et o otele git bence.yoksa orda oldugu saatlerde hayati hem kendine hem ona zehir edersin.hadi o bisekilde kurtulur sen kendini yediginle kalirsin..yani icin rahat degilse böyle..
ayyynen öyle olcak canım ben burda sabahı sabah edicem o orda duymadım aşkım yemekteydim aşkım tuvaletteydim aşkım dedikçe huylanıcam biliyorum

güveniyorsan arkadaşlarıyla gitmesinde sıkıntı yok, yalnız adam size yalan söylemiş. yalan söylemesine hiç mi takılmadınız?

hayır çünkü bana yalan söylmez yada böyle söyler ben bir kaç saate ya hissederim yada o söyler zaten böyle böyle diye :KK51:
e ama kendisi itiraf etmemiş. kafede arkadaşı pot kırmış. ben mi yanlış anladım?

yanlışlıkla konu oluştura tıkladım. devamıda var canım. yani belki beni kızdırmak için yaptılar bilmiyorum ama bir kişilik olsa bile zorlar genede o tatili iki kişi yaptırır ve benide götürebilir

ya bi kere sizi götürmüş. bi kere de arkadaşını götürmesinde zarar yok. hani bi kişi götürme hakkı olsa yine de sizi götürmeyip tek gitse bi hayırdır derdim ama bence arkadaşını götürmesinde sıkıntı yok.

Arkadaşıyla gitmek isteyebilir,normal birşey.
Adama baskı yapıyorsun sanırım bu yüzden sana yalan söylüyor..

burda mevzu sizi götürmemesi,m arkadaşıyla gitmesi değil, asıl mevzu yalan söylemesi.
bnim için yalanın bahanesi ya da kabul edilir tarafı yoktur. burda sizin yalana bakış açınız önemli.

Katılıyorum.
Adam gibi çıkar, bu yıl arkadaşlarımla takılmak istiyorum dersin olur biter. İşte öyle yeaaaa bir cevap değil.

Çok mu sıkıyorsun acaba 1 günde olsa tek takılmak istiyor ya da arkadaşlarıyla

Erkek erkeğe gitmesinden ziyade yalan söylemesi sıkıntı ya. Şüpheye düşmeyeceğiniz varsa da düşmüşsünüz böyle. Belki yakın arkadaşımla gideceğim derse sizin "Aaa niye onunla gidiyorsun benimle git" falan diye ısrar edeceğinizi düşünmüştür ki ısrar edecekmişsiniz belli ki. :) İnsan arada arkadaşlarıyla da bir arada olmak ister, şahsen benim sevgilimle yaptığım muhabbetle arkadaşlarımla yaptığım muhabbet bir değil, arkadaşlarımla daha geyik muhabbeti yapabiliyorum. Ha bir işler karıştırırlar derseniz onu bilemem, bu tamamen sizin nişanlınıza olan güveninize bağlı.

Back
X