- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
ayyynen öyle olcak canım ben burda sabahı sabah edicem o orda duymadım aşkım yemekteydim aşkım tuvaletteydim aşkım dedikçe huylanıcam biliyorumne yap ne et o otele git bence.yoksa orda oldugu saatlerde hayati hem kendine hem ona zehir edersin.hadi o bisekilde kurtulur sen kendini yediginle kalirsin..yani icin rahat degilse böyle..
hayır çünkü bana yalan söylmez yada böyle söyler ben bir kaç saate ya hissederim yada o söyler zaten böyle böyle diyegüveniyorsan arkadaşlarıyla gitmesinde sıkıntı yok, yalnız adam size yalan söylemiş. yalan söylemesine hiç mi takılmadınız?
Ama bu müdürle hergün beraber sadece gezide görmeyecek ki?
e ama kendisi itiraf etmemiş. kafede arkadaşı pot kırmış. ben mi yanlış anladım?hayır çünkü bana yalan söylmez yada böyle söyler ben bir kaç saate ya hissederim yada o söyler zaten böyle böyle diye
pot kırmasa bile ben onu o akşam öğrenirdim canım yalan konusunda sıkıntım yok benim sevgilime karşı söylemez yanie ama kendisi itiraf etmemiş. kafede arkadaşı pot kırmış. ben mi yanlış anladım?
e ama kendisi itiraf etmemiş. kafede arkadaşı pot kırmış. ben mi yanlış anladım?
Ahahaha tam yazmak istediklerimAaa yapmaz diyorsa yapmaz onun kemali. Bu da yalan diiilmiş zaten sonradan seyetcekmis, soylermiş kendi. Belki yalan atip atip, sonradan itiraf etme hobisi var cooocunn. Karistirma sen bosver
Ortamda kızlara sulanan biri olunca sevgilinin de aklı mı karışıyormüdür alkol firmasının müdürü o götürüyor zaten tatile siz yanlış anladınız
yanlışlıkla konu oluştura tıkladım. devamıda var canım. yani belki beni kızdırmak için yaptılar bilmiyorum ama bir kişilik olsa bile zorlar genede o tatili iki kişi yaptırır ve benide götürebilir
burda mevzu sizi götürmemesi,m arkadaşıyla gitmesi değil, asıl mevzu yalan söylemesi.
bnim için yalanın bahanesi ya da kabul edilir tarafı yoktur. burda sizin yalana bakış açınız önemli.
Yok konu sahibi yatsıya kadar hissediyormuş yalan söylediğini..E resmen sana yalan soylemis tek gidecegim diye. Tesadufen duymasan haberin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?