TEK BAŞINA ?

Aaa yapmaz diyorsa yapmaz onun kemali. Bu da yalan diiilmiş zaten sonradan seyetcekmis, soylermiş kendi. Belki yalan atip atip, sobradan itiraf etme hobisi var cooocunn. Karistirma sen bosver
ağzın bal yesin
Yok konu sahibi yatsıya kadar hissediyormuş yalan söylediğini..
ya nedir sizdeki bu alay ben anlayamadım bi türlü her yorumunuzda bi alay seziyorum bu benim hiç hoşuma gitmiyor

ağzın bal yesin

ya nedir sizdeki bu alay ben anlayamadım bi türlü her yorumunuzda bi alay seziyorum bu benim hiç hoşuma gitmiyor
Aa kusura bakmayın :/ alay etmedim siz dediniz ya akşam olmadan hissediyorum zaten diye ondan açıkladım üyeye. Ayrıca diğer konulara yorumlarımdan rahatsız oluyorsanız gözardı butonu var tıklayın:)

Aa kusura bakmayın :/ alay etmedim siz dediniz ya akşam olmadan hissediyorum zaten diye ondan açıkladım üyeye. Ayrıca diğer konulara yorumlarımdan rahatsız oluyorsanız gözardı butonu var tıklayın:)
hayır tabikide sadece rahatsız olduğumu belirttim neden gözardı yapayım ki size belki bi gün bi yorumunuz gerçekten bana yararlı olun. ben sizinle dalga geçmeden derdimi paylaşıyorum fikirlerinizi almak istiyorum ama dalga geçilince hiç hoşuma gitmiyor. sadece belirtmek istedim rahatsızlığımı. bu sözüm kesinlikle size değil yanlış anlamayın ama burda çoğu kadın stresiini atmaya geliyor birilerine kızmışsa çirkin yorumlar yapıp polemik çıkararak kendilerini yumuşatmaya çalışıyolar sadece herkesten birazdaha karşınızdaki insanları düşünerek yorumlar yapmanızı istiyorum

tüm sayfaları okumadım fakat 1 gün için değmez o kadar konuyu uzatıp benide götürün diye sonuçta sizide götürmüş geçen yıl.tek başına yada arkadışıyla da gidebilir arada güven poblemi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…