Tek benmi boyleyim sizce

pembepembe123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
13
1
1
36
Merhaba kizlar
Ben esimden ayirildim cok kutu seyler yasadim gecmisimdeki cinselik hakinda yalan soyledim kiz olmadigimi biliyordu ama tabi birden fazla oldugunu bilmiyordu Ben sadece sevilmek ve yasinda verdigi cahlikle erken yasda yasadim sonra esimle evlendik 19 yasindaydim ve 15 senelik evlilik tabi bearber buyuduk esim gecmisimi sorgulamaya basladi dayak Vs Vs onla artik donus yok cok cikmaz noktalar girdik aileme akrabama kadar soyledi kendini hakli cikarmak icin yaptiklarindan dolayi ama kiziyorum kendime cunku bazen ozluyorum onu multu aile oldugumuz zamani ondan bukadar uzak yeni bir hayat nebilim 15 sene kolay degil sizce normalmi benim gibi olan varmi be neyapti Boyle hissetmemek icin

Merhaba kizlar
Ben esimden ayirildim cok kutu seyler yasadim gecmisimdeki cinselik hakinda yalan soyledim kiz olmadigimi biliyordu ama tabi birden fazla oldugunu bilmiyordu Ben sadece sevilmek ve yasinda verdigi cahlikle erken yasda yasadim sonra esimle evlendik 19 yasindaydim ve 15 senelik evlilik tabi bearber buyuduk esim gecmisimi sorgulamaya basladi dayak Vs Vs onla artik donus yok cok cikmaz noktalar girdik aileme akrabama kadar soyledi kendini hakli cikarmak icin yaptiklarindan dolayi ama kiziyorum kendime cunku bazen ozluyorum onu multu aile oldugumuz zamani ondan bukadar uzak yeni bir hayat nebilim 15 sene kolay degil sizce normalmi benim gibi olan varmi be neyapti Boyle hissetmemek icin
Terbiyesizin tekiymis! Evlilikten sonra ihanet ettiyseniz her şeyi hakedersiniz bence ok amaaa hem kabullen 15 yıl gecir sonra aaa o böyle şöyle de.🤬Cidden Allah iyilerle karşılastirsin.Sen iğrenç bir adamdan kurtulmuşsun kaybın yok üzülme, özleme bilee

Psikolojik destek alin. Esiniz adi herifin teki. Ben tecavüz magduru olan bir kadini taniyorum. Esi de ayni sizin gibi ilk evlendi. Ve is bosanmaya gelince bu durumu bütün aileye yayildi. Üstüne "aslinda adamin ayaklarini öpmesi lazimdi onu böyle kabul ettigi icin" gibi igrenc laflar edildi. Kendinize deger verin ilk önce. Bakire olmadiginiz size böyle davranmasini hakli kilmaz

Terbiyesizin tekiymis! Evlilikten sonra ihanet ettiyseniz her şeyi hakedersiniz bence ok amaaa hem kabullen 15 yıl gecir sonra aaa o böyle şöyle de.🤬Cidden Allah iyilerle karşılastirsin.Sen iğrenç bir adamdan kurtulmuşsun kaybın yok üzülme, özleme bilee

Adam onu sadece bahane olarak kullandi bence. Kendisi aldatmamissa neyim

Bunu madem sorun edecekti neden 15 yıl bekledi. Bosanirken kendini suclamasinlar diye yapmistir cahil adam. Sormazlar mi adama bu zamana kadar aklın nerdeydi.? diye. Hic uzulmeyin, ozlemek nedir siddetimi ozluyorsunuz yapmayın ya lutfen.Kurtuldugunuz icin sukredin önünüze bakın.

Hülya Koç yiğitib yalı sahibinin oğlundan hamile kaldığı filmlerle büyüyen, yaklaşık 50 senedir böyle muhabbetlerin döndüğü bir ülkede; yıl 2022 ve hala 15 sene önceki yaşanan bir olayı diline pelesenk adam, adam değildir. Bir de etrafa saçmış pislik. Şeref yoksunu.

Gazinodan veya kerhaneden birileri ile evlenenler var. Nedir bu? Kime ne? Sizin başka hesabınız var mıydı?

Merhaba kizlar bana bir akil verin Ben niye boyleyim guclu olmam gerekirken Beni esim iyi niyetimle duygusalimdan kandirmaya calisiyor benimde sucum varmis hissetirmeye calisiyor konu kisaca anlatim Ben 18 yasinda evlendim evlenmeden once sevgilerim ve cinsel ilisikim oldu ama Ben esimle kiz olmdigimi bir kisele bearber oldugumu soyledim oda Beni kandirdi sonra 13 sene sonra bir konu hakinda kavga ettik ve bunu uzerine esim gecmisimi sorgulamaya basladi Ben cok uzun zaman oldu hatirlamiyorum dedikce ve tabi yalan atmaya Devam etim bunlari anlatmak kolay degil Hele kac sene bide korkuyorsun birsey yapar diye dovmeye basladi bu Boyle Devam etti 1 ay ailemi soyledi yakin arkadaslarimla bilgi almaya calisti en sonunda cok kutu dovdu ayagimi kirdi ve Ben kactim jandarmaya ailem gittim cocuklarimi alamadim bu sefer beli surer sonra geri dondum kendimide suclu hissetim keske yalan soylemeseydim ta bastan ama iste yas cahilik ve tovbe etmistim Geri dondukten sonra ilk zamanlar iyidi sonra tekrar sormaya basladi ve tamamen dogru soylemedigi dusunudugu soyluyordu bende Hersey soyledim bu sefer tekrar basladi Ben yine kactim ailemi herkese ariyor ve beni kutluyor iste Ben kandirdir ama Ben seviyorum diyor onlarda evliglide kutu bir esmi diye sordugudaa hayir simdi tekrar sans ver hic acmiyacam iste sende bu kadar yanlis yaptin bana susup oturup yuvani kurtamaya calismadin diyor Ben seni buzaman kadar el kaldirmadim ama yalanlar cikinca Boyle oldu kendime kiziyorum neden sert duramiyorum ona Karsi yaptiklar aklima gelince kiziyorum ama onla konusunca bir an acaba bendemi asil suc dusunuyorum

Eski konunuz bu. Siz bu adamı sepetleyin çalışın nir daha yüzüne bakmayın

Kadinin icine ne kadar islemis ki su bakirelik konusu kendine bu hayati layik görüyor :(

Aynen hiç bir suçu yok zaten yeterince kendini cezalandırmış böyle adamları pipilerinden ağaca asmak gerek. Kadın dayak yemiş aşağılanmış etrafa rezil edilmiş hala uğraşıyor bence adam başkasına göz koydu bundan kurtulmaya çalışıyor. İran’da bşr kadına iftira attırıp kadını idamla öldürürten kendi başkası ile evlenen adam vardı

Merhaba kizlar
İnşallah bu zihniyettekilerin soyu tükenir. Sizde kendinizi suçlamayın olabilir erkekler yapınca çok doğal kızlar yapınca namussuzluk oluyor. Mide bulandırıcı bir düşüncü yapısı maalesef. O yüzden özlemek yerine kurtulduğunuz için şükredin sadece :)

Oyle kizlar Ben kurtulduguma mutluyum ama iste bu sorunlar yasamadan onceki onla evligim ozluyorum nebilim onla buyumek yada iste 19 yasinda evlenip 15 sene aliskanlik tabiki bana kutuluk yaptigi zamani ozlemiyorum aklima gelince nefret ediyorum iste belkide uzun zaman birile bearber olup sonra birden yeni bir yer yeni bir hayat baslamak

Tek siz böyle değilsiniz maalesef. Sizin gibi yaptığının arkasında duramayan ve kocasını aklamak için sebep arayan binlerce milyonlarca kadın var. Kendi hür iradenizle cinsel birliktelik yaşamışsınız. Hesabını da kimseye verecek değilsiniz. 15 sene bu adama katlanmak için fazla bir süre. Nesini özlüyorsunuz bu hanzonun?

Tek siz böyle değilsiniz maalesef. Sizin gibi yaptığının arkasında duramayan ve kocasını aklamak için sebep arayan binlerce milyonlarca kadın var. Kendi hür iradenizle cinsel birliktelik yaşamışsınız. Hesabını da kimseye verecek değilsiniz. 15 sene bu adama katlanmak için fazla bir süre. Nesini özlüyorsunuz bu hanzonun?
Ben onu aklamiyorum veya ona Geri donmek icin bir sebeb aramiyorum kesin donus yok diyorum Ben kendime kiziyorum Ben onu degil onla bu sorunlar yasamadan onceki evligimi ozluyorum belkide 15 sene boyunca onunla Boyle kutu hayat yasmadigim icindir bilemiyorum

Back
X