Bende 1 seneyi geçti evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı diğer ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamayı bulduk değerlendik ama olmadı bu ay tekrar başladım siz ovülasyon testi kullandınızmı hiçSelam kızlarburadaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 3 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah
Evet 3 ay ovulasyon takibi yaptim hepsinde ayni gun yumurtlama gordum sinra biraktim yine ayni gunleri degerlendirim ama hla.yokBende 1 seneyi geçti evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı diğer ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamayı bulduk değerlendik ama olmadı bu ay tekrar başladım siz ovülasyon testi kullandınızmı hiç
Allahım hepimize tattirsin o duyguyu insallahhhHepimiz
6 ay oldu çocuk düşüneliAllahım hepimize tattirsin o duyguyu insallahhhsızin ne kadar oldu
Rahim filmini devlet hastanesinde mi çektirmeyi düşünüyosun canım ben ondan biraz korkuyorum yaSelam kızlarburadaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 3 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah
İncir kürü çok iyi diyolar ya inşallah hamilesindir2 ay önce incir kurune başladım geçen ay 10 gün ara verdim tekrar başladım bu ay regle 6gun kala test yaptım silik çıktı 3gun kala tekrar yaptım negatifşuan 1gu kaldı adet belirtisi yok normalde adete 2veya 3gun kala kahverengi lekele meler başlardı o bile yok test yapmaya korkuyorum
Amin ins canım her kadının hakkı evlat sahibi olmak insSelam kızlarburadaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 3 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah
İnşallah incir vesile olur adeti 4gozle bekliyorum bugün başlaması gerek ama gelen giden yok acaba incir geciktirme yaparmiİncir kürü çok iyi diyolar ya inşallah hamilesindir
Hiç öyle bişey duymadım. İncir+bal tarçın çörek otu karışımı benim yumurtamı iki günde 6 mm büyüttü bu ay. Takip yaptırdım klomen kullanmıştım yavaş büyüyodu yumurta korktum bal tarçın çörek otu kaşık kaşık yedim doktor incir de yapabilirsin demişti sonra kendi de şaşırdı ne yaptıysan devam et dediİnşallah incir vesile olur adeti 4gozle bekliyorum bugün başlaması gerek ama gelen giden yok acaba incir geciktirme yaparmi
inşallah nasip eder allahım hepimize bir evlat.. Rahim filmini benim arkdşm çektirmişti normal alttan muayane gibi bişey, hissetmiyosun hiç bir şey. Merak etmeyin kendinizi kasmayın, strese girmeyin... Elbet bebek sahibi oluruz allah büyüktür...Rahim filmini devlet hastanesinde mi çektirmeyi düşünüyosun canım ben ondan biraz korkuyorum yaAcı veren bişey mi tam emin olamıyorum
Ahh inşallah her şey stresle başlıyo biliyorum. 1 buçuk yıl oldu istiyorum ama olmadı. Pko görünümü varmış o geciktiriyo olabilirmiş. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım inşallah olurinşallah nasip eder allahım hepimize bir evlat.. Rahim filmini benim arkdşm çektirmişti normal alttan muayane gibi bişey, hissetmiyosun hiç bir şey. Merak etmeyin kendinizi kasmayın, strese girmeyin... Elbet bebek sahibi oluruz allah büyüktür...
Yok devlette sıra almak biraz zormus geç verebiliyorlarmis daha fazla beklemek istemedigim icin ozelde yaptiracagim. ( acı icin bende basta cok korkuyodum ama sonra eşim bigün bundan bile korkuyorsan sen nasil dogum.yapacaksin dedi kendime geldimRahim filmini devlet hastanesinde mi çektirmeyi düşünüyosun canım ben ondan biraz korkuyorum yaAcı veren bişey mi tam emin olamıyorum
1 seneden oncesi normal diyorlar ama anliyorum sizi bende cok stres yapiyordum 3 4 . Ayda bile6 ay oldu çocuk düşüneli
Ayy inşallah ya normalde adetim düzenlidir gününü şaşırmaz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinHiç öyle bişey duymadım. İncir+bal tarçın çörek otu karışımı benim yumurtamı iki günde 6 mm büyüttü bu ay. Takip yaptırdım klomen kullanmıştım yavaş büyüyodu yumurta korktum bal tarçın çörek otu kaşık kaşık yedim doktor incir de yapabilirsin demişti sonra kendi de şaşırdı ne yaptıysan devam et dediBen gecikme yapcağını sanmıyorum
Doğru söylüyorsun hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklıYok devlette sıra almak biraz zormus geç verebiliyorlarmis daha fazla beklemek istemedigim icin ozelde yaptiracagim. ( acı icin bende basta cok korkuyodum ama sonra eşim bigün bundan bile korkuyorsan sen nasil dogum.yapacaksin dedi kendime geldimcok hakli doguma kiyasla ne kadar acili olabilir ki yani ) sonunda guzellikler olacaksa herseye katlaniriz
Insallah vardir2 ay önce incir kurune başladım geçen ay 10 gün ara verdim tekrar başladım bu ay regle 6gun kala test yaptım silik çıktı 3gun kala tekrar yaptım negatifşuan 1gu kaldı adet belirtisi yok normalde adete 2veya 3gun kala kahverengi lekele meler başlardı o bile yok test yapmaya korkuyorum
Amin canım aminn inşallah hiç belirtin var mı hamilelikle ilgiliAyy inşallah ya normalde adetim düzenlidir gününü şaşırmaz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinbizleride sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?