Gebeliğe Hazırlık Tek çizgi görmekten bıkanlar😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.793
4.000
83
Selam kızlar buradaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 5 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah

Son düzenleme:
Bende 1 seneyi geçti evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı diğer ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamayı bulduk değerlendik ama olmadı bu ay tekrar başladım siz ovülasyon testi kullandınızmı hiç

Evet 3 ay ovulasyon takibi yaptim hepsinde ayni gun yumurtlama gordum sinra biraktim yine ayni gunleri degerlendirim ama hla.yok siz rahim filmi cekildiniz mi ?

2 ay önce incir kurune başladım geçen ay 10 gün ara verdim tekrar başladım bu ay regle 6gun kala test yaptım silik çıktı 3gun kala tekrar yaptım negatif şuan 1gu kaldı adet belirtisi yok normalde adete 2veya 3gun kala kahverengi lekele meler başlardı o bile yok test yapmaya korkuyorum

Rahim filmini devlet hastanesinde mi çektirmeyi düşünüyosun canım ben ondan biraz korkuyorum ya Acı veren bişey mi tam emin olamıyorum

İncir kürü çok iyi diyolar ya inşallah hamilesindir

Amin ins canım her kadının hakkı evlat sahibi olmak ins sende anne olacaksın birgün

İnşallah incir vesile olur adeti 4gozle bekliyorum bugün başlaması gerek ama gelen giden yok acaba incir geciktirme yaparmi
Hiç öyle bişey duymadım. İncir+bal tarçın çörek otu karışımı benim yumurtamı iki günde 6 mm büyüttü bu ay. Takip yaptırdım klomen kullanmıştım yavaş büyüyodu yumurta korktum bal tarçın çörek otu kaşık kaşık yedim doktor incir de yapabilirsin demişti sonra kendi de şaşırdı ne yaptıysan devam et dedi Ben gecikme yapcağını sanmıyorum

Rahim filmini devlet hastanesinde mi çektirmeyi düşünüyosun canım ben ondan biraz korkuyorum ya Acı veren bişey mi tam emin olamıyorum
inşallah nasip eder allahım hepimize bir evlat.. Rahim filmini benim arkdşm çektirmişti normal alttan muayane gibi bişey, hissetmiyosun hiç bir şey. Merak etmeyin kendinizi kasmayın, strese girmeyin... Elbet bebek sahibi oluruz allah büyüktür...

Ahh inşallah her şey stresle başlıyo biliyorum. 1 buçuk yıl oldu istiyorum ama olmadı. Pko görünümü varmış o geciktiriyo olabilirmiş. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım inşallah olur

Yok devlette sıra almak biraz zormus geç verebiliyorlarmis daha fazla beklemek istemedigim icin ozelde yaptiracagim. ( acı icin bende basta cok korkuyodum ama sonra eşim bigün bundan bile korkuyorsan sen nasil dogum.yapacaksin dedi kendime geldim cok hakli doguma kiyasla ne kadar acili olabilir ki yani ) sonunda guzellikler olacaksa herseye katlaniriz

Ayy inşallah ya normalde adetim düzenlidir gününü şaşırmaz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bizleride sevindirsin

Doğru söylüyorsun hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklı çektirdikten sonra paylaş tecrübelerini

Insallah vardir yoksa bile bir dahaki aylarda olur insallahhhh siz rahim filmi falan cekildiniz mi hersey tamam mi

Ayy inşallah ya normalde adetim düzenlidir gününü şaşırmaz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bizleride sevindirsin
Amin canım aminn inşallah hiç belirtin var mı hamilelikle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…