Gebeliğe Hazırlık Tek çizgi görmekten bıkanlar😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın bakalım inşallah gerek kalmaz bu ay tedavi sonuç verir ama olmazsa yapıcaz bi şekilde napalım

Ben de adetimi bekliyorm dua edersiniz benim için de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin canım benim ederim tabi rabbim hepimize nasip etsin bu ay bişeyler yaptın mı tedavi ya da kür gibi ve bat ne zaman

Benimde bi buçuk senedir olmuyor esimde bende hicbir sorun yok 5 ay önce rahim filmi çekildim ama streste çok etkiliyor artık sadece beklemek istiyorum test falan da yapmıyorum bayadır negatif görmekten bıktım Allah nasip ederse olur inşallah 2 sene de dolarsa tedavi için doktorumla görüşeceğim bu arada bu ay inofolic kombi kullanmayı düşünüyorum çoğu kişide etki etmis insalah bendede etki eder

Amin canım benim ederim tabi rabbim hepimize nasip etsin bu ay bişeyler yaptın mı tedavi ya da kür gibi ve bat ne zaman
Rahim filmi sonrası şimdi işte adetim üç gün gecikti şimdi de acaba rahim filmindn mi kaynaklı diye bekliyorm cumaya kadar beklerim sonrası Allah kerim

Bana da doktorum inofolic kombi tavsiye etti bu ay tedaviye ek kullandım inşallah etki etmiştir ve sana da etki eder inşallah çok duydum bende faydasını göreni

Sizin rahim filmi sonrası adetiniz gecikti mi acabayani gecikmeye sebep oldu mu sonrasında bı degisklik fark ettnz mi

Sizin rahim filmi sonrası adetiniz gecikti mi acabayani gecikmeye sebep oldu mu sonrasında bı degisklik fark ettnz mi
Valla aynısını sormak benimde aklıma geldi seni düşünüp bence geciktirmez o hormonal bişey değil gibi sonuçta

Valla aynısını sormak benimde aklıma geldi seni düşünüp bence geciktirmez o hormonal bişey değil gibi sonuçta
Adetlerim düzenlidir üç gün beş gün erken olrm ama geç olmam ama bu ay ne öncesinde geldi ne de bu üç gündür gelen var bakalim Rabbim nasip ettiyse biraz daha bekler test yaparım olmadı doktora giderm artık bı sorun mu var diye Rabbim nesil etsin isteyenlere sizde gecikme yapmamış anladigm kadaryla

Kız ben yaptırmadım senin adına yaptıran kişiye sormak aklıma geldi dedim ama inşallah hamilesindir yaa ben hamile haberi almak istiyorum umut istiyorum kendime de

Kız ben yaptırmadım senin adına yaptıran kişiye sormak aklıma geldi dedim ama inşallah hamilesindir yaa ben hamile haberi almak istiyorum umut istiyorum kendime de
Sen cevap verince sana gelmiş cevabım biri demiş ya rahim filmi çektirdim daha önce ona sormuştum

Anladım kuşum durumu ne zaman test yapıcaksınn
En geç cuma yaparım inşaallah negatif görmektense bekleyelim en iyisi Nasipse zaten beklesin

En geç cuma yaparım inşaallah negatif görmektense bekleyelim en iyisi Nasipse zaten beklesin
Ben rüyamda 14 şubatla ilgili bişeyler görmüştüm o gün test yapıcam tam 28.gün oluyo umudum var

Bana da doktorum inofolic kombi tavsiye etti bu ay tedaviye ek kullandım inşallah etki etmiştir ve sana da etki eder inşallah çok duydum bende faydasını göreni
Normalde folidays folik asitini kullanıyordum ben inofolic kullanırken onu bırakmayı düşünüyorum sonucta inofolic de folik asit içeriyor diye inşallah ise yarar hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…