Evet haklısın bakalım inşallah gerek kalmaz bu ay tedavi sonuç verir ama olmazsa yapıcaz bi şekilde napalımÖzelde yaptırdım rahim filmi çekilirken herhalukarda içini görmek ve temizlemek için bı sıvı gönderiliyor içeriye ondan söz ediyorum benim sonuçlarım temiz çıktı maksimum üç dk süren bı şey ne kadar acitabilir ki korkmayın kasilmayin
Ben de adetimi bekliyorm dua edersiniz benim için de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeEvet haklısın bakalım inşallah gerek kalmaz bu ay tedavi sonuç verir ama olmazsa yapıcaz bi şekilde napalım
Amin canım benim ederim tabi rabbim hepimize nasip etsinBen de adetimi bekliyorm dua edersiniz benim için de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Rahim filmi sonrası şimdi işte adetim üç gün gecikti şimdi de acaba rahim filmindn mi kaynaklı diye bekliyorm cumaya kadar beklerim sonrası Allah kerimAmin canım benim ederim tabi rabbim hepimize nasip etsinbu ay bişeyler yaptın mı tedavi ya da kür gibi ve bat ne zaman
Bana da doktorum inofolic kombi tavsiye etti bu ay tedaviye ek kullandım inşallah etki etmiştir ve sana da etki eder inşallah çok duydum bende faydasını göreniBenimde bi buçuk senedir olmuyor esimde bende hicbir sorun yok 5 ay önce rahim filmi çekildim ama streste çok etkiliyor artık sadece beklemek istiyorum test falan da yapmıyorum bayadır negatif görmekten bıktımAllah nasip ederse olur inşallah 2 sene de dolarsa tedavi için doktorumla görüşeceğim bu arada bu ay inofolic kombi kullanmayı düşünüyorum çoğu kişide etki etmis insalah bendede etki eder
Sizin rahim filmi sonrası adetiniz gecikti mi acabaBenimde bi buçuk senedir olmuyor esimde bende hicbir sorun yok 5 ay önce rahim filmi çekildim ama streste çok etkiliyor artık sadece beklemek istiyorum test falan da yapmıyorum bayadır negatif görmekten bıktımAllah nasip ederse olur inşallah 2 sene de dolarsa tedavi için doktorumla görüşeceğim bu arada bu ay inofolic kombi kullanmayı düşünüyorum çoğu kişide etki etmis insalah bendede etki eder
Valla aynısını sormak benimde aklıma geldi seni düşünüpSizin rahim filmi sonrası adetiniz gecikti mi acabayani gecikmeye sebep oldu mu sonrasında bı degisklik fark ettnz mi
Adetlerim düzenlidir üç gün beş gün erken olrm ama geç olmam ama bu ay ne öncesinde geldi ne de bu üç gündür gelen var bakalim Rabbim nasip ettiyse biraz daha bekler test yaparım olmadı doktora giderm artık bı sorun mu var diye Rabbim nesil etsin isteyenlereValla aynısını sormak benimde aklıma geldi seni düşünüpbence geciktirmez o hormonal bişey değil gibi sonuçta
Kız ben yaptırmadım senin adına yaptıran kişiye sormak aklıma geldi dedimAdetlerim düzenlidir üç gün beş gün erken olrm ama geç olmam ama bu ay ne öncesinde geldi ne de bu üç gündür gelen var bakalim Rabbim nasip ettiyse biraz daha bekler test yaparım olmadı doktora giderm artık bı sorun mu var diye Rabbim nesil etsin isteyenleresizde gecikme yapmamış anladigm kadaryla
Sen cevap verince sana gelmiş cevabım biri demiş ya rahim filmi çektirdim daha önce ona sormuştumKız ben yaptırmadım senin adına yaptıran kişiye sormak aklıma geldi dedimama inşallah hamilesindir yaa ben hamile haberi almak istiyorum umut istiyorum kendime de
Anladım kuşum durumuSen cevap verince sana gelmiş cevabım biri demiş ya rahim filmi çektirdim daha önce ona sormuştum
Benimde bi buçuk senedir olmuyor esimde bende hicbir sorun yok 5 ay önce rahim filmi çekildim ama streste çok etkiliyor artık sadece beklemek istiyorum test falan da yapmıyorum bayadır negatif görmekten bıktımAllah nasip ederse olur inşallah 2 sene de dolarsa tedavi için doktorumla görüşeceğim bu arada bu ay inofolic kombi kullanmayı düşünüyorum çoğu kişide etki etmis insalah bendede etki ed
En geç cuma yaparım inşaallah negatif görmektense bekleyelim en iyisi Nasipse zaten beklesinAnladım kuşum durumune zaman test yapıcaksınn
Ben rüyamda 14 şubatla ilgili bişeyler görmüştüm o gün test yapıcam tam 28.gün oluyo umudum varEn geç cuma yaparım inşaallah negatif görmektense bekleyelim en iyisi Nasipse zaten beklesin
İnşallah canım inşallah ya haber ver test yapınca cidden iyi haber almak istiyorum yaaHadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalım
Amin canım inşallah yaBenim de dileğim güzel haber vermek İnşaallah hepimize hayırlısı nasip olur
Normalde folidays folik asitini kullanıyordum ben inofolic kullanırken onu bırakmayı düşünüyorum sonucta inofolic de folik asit içeriyor diye inşallah ise yarar hepimizdeBana da doktorum inofolic kombi tavsiye etti bu ay tedaviye ek kullandım inşallah etki etmiştir ve sana da etki eder inşallah çok duydum bende faydasını göreni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?