Gebeliğe Hazırlık Tek çizgi görmekten bıkanlar😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah vardir yoksa bile bir dahaki aylarda olur insallahhhh siz rahim filmi falan cekildiniz mi hersey tamam mi
Geçen sene tedavi de doktorum istemişti korktum cekinmedim o ay hamile kalmıştım fakat 2 ay sonra düşük yaptım

Amin canım aminn inşallah hiç belirtin var mı hamilelikle ilgili
Sadece günlük akıntı çok ve bel ağrısı bunun dışında bir şey yok normalde kuruma dönemi olması lazım adete yakın aksine bende sular seller akıyor

Geçen sene tedavi de doktorum istemişti korktum cekinmedim o ay hamile kalmıştım fakat 2 ay sonra düşük yaptım
Cesaretinizi toplayi cektirebilseniz keske yakin zamanda dusuklerden sonra daha cok oneriyorlar benim bildigim tuplerde yapiskanlik olabilir diye

Doğru söylüyorsun hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklı çektirdikten sonra paylaş tecrübelerini
Tabiki insallah agrisiz olurda cekilmek isteyenleri bende yureklendirebilirim aslinda cekilen alet en onemlisiymis devlet hastanelerinde genelde eski tip alet kullaniliyormus o biraz agrili oluyormus ama ozel yerlerde arastirilince yeni tip makinelerle yapildigi icin 0 agri garantisi verebiliyorlar. (Keske her devlet hastanesi yapsa bu islemi de bu kadar gec randevu vermeseler insanlar bu kadar beklemese )

İnşallah hamilesindir de hiç gerek kalmaz ya ben de korkuyorum çok garip geliyo çekiniyo insan
Sadece günlük akıntı çok ve bel ağrısı bunun dışında bir şey yok normalde kuruma dönemi olması lazım adete yakın aksine bende sular seller akıyor
Bel ağrın olur mu normalde bel ağrısı bi belirti bence bak çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu var o bile bel ağrısına sebep oluyo

Evet ceken arkadaşlar sağolsun öyle bir korkuttular ki
Ya ben zaten anlamiyorum herkesi korkutanlari yani dogum dan daha kotu olmayacagi kesin sonucta. Insanlarin psikolojisini bozuyorlar kac kisi vaz geciyor islemi yaptirmaktan ama imkaniniz varsa ozel goruntuleme.merkezlerinde yaptirabilirsiniz cok memnun kalan var

Ahh keşke ya keşke dünyanın parası özelde. Benim doktorum burda yaptırma git özele para verme diyo bu ay olmazsa. Ama herhangi bi doktora muayene bile olmak zor güvenmek önemli devlete gidemem çok mecbur olmadıkça film için bi de şey var canım ya doğum sonucu çok güzel bişey rabbim hepimize nasip etsin ama bu süreç bizi acı çekmekten daha çok yoruyo aslında

Ben geçen ay rahim filmi çektirdim korkacak bir şey yok üstelik anestezisiz yaptırdım özelde bir dk lik bir sancı ve geçti sonra üstümü giyindim çıktım ara ara adet sancısı gibi sancı geldi ama hiçbir şey de olmadı yanınızda ped götürün yaptıracaksanız verdikleri ilaç sonra akıp gidiyor ped gerekli geçmiş olsun

Oyle valla o kadar arastirdim bnde uygun biyer bulmak icin hele bu pandemi zamaninda insan cebinden cikacak 5tlyi bile dusunuyor.. aynen oyle her ay ayni seyleri yasamak gercekten yoruyor var mi yok mu diye dusunmek.. gerci bundan 3 5 sene sonra Allah nasip ederde evlat sahibi olursak biz niye bu kadar stres yapmisiz dicez kesin

Evet genel olarak boyle diyenler cok en fazla 3 5 dk aci hissediliyormus sonrasi zaten her ay ki adet sancilari gibi oluyormus bende tedirgin degilim cok sukur . Filmden sonra 3 ayda gebelik sansi cok yuksekmis zaten insallah sizde de olusur hemen

İnşallah Allah bizi bu başlıktan sonra 2021 ekim-kasım annelerinde buluşturur yaa birbirimize bebişler için yaptığımız hazırlıkları paylaşırız

Bi de ilaçlı olmuş yani dimi en acıyor diye korkuttukları cinsten özelde mi devlette mi yaptırdın

1 seneden oncesi normal diyorlar ama anliyorum sizi bende cok stres yapiyordum 3 4 . Ayda bile ama sonunda degmezmis o kadar uzulmeye diyecegiz biliyorum
Ben çok sabırlı biri değildirim zaten
O yüzden normal karşılıyorum kendimi

Bi de ilaçlı olmuş yani dimi en acıyor diye korkuttukları cinsten özelde mi devlette mi yaptırdın
Özelde yaptırdım rahim filmi çekilirken herhalukarda içini görmek ve temizlemek için bı sıvı gönderiliyor içeriye ondan söz ediyorum benim sonuçlarım temiz çıktı maksimum üç dk süren bı şey ne kadar acitabilir ki korkmayın kasilmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…