Gebeliğe Hazırlık Tek çizgi görmekten bıkanlar😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım ya beklemek çok zor hele bi de tedaviye başlayınca daha da umutla karışık zorlaştıı
Işte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallah

Işte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallah
İnşallah kuzum inşallah yapabiliyosan ne mutlu sana valla

Ay inşallah hayırlı haberler alırsın ya hadi bakalımm
Sev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptım ilk defa adetim gecikiyor kurulu saat gibidir düzenim sadece bel ağrım var başka bişey yok

Sev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptım ilk defa adetim gecikiyor kurulu saat gibidir düzenim sadece bel ağrım var başka bişey yok
18 şubat ama çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah hamilesindir

Amin canım senin mutlu haberini bekliyorum eğer hamileysen çok dua et bana da öğrendiğinde
Ay ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişler ben incir den çok umutluyum nedense

Ay ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişler ben incir den çok umutluyum nedense
Ağzımdan damlayan bal şeydir bal çörek otu tarçın karışımı inşallah canım yaa hayatımızın 14 şubatı olur aşk çocuğu olurlar

Durum güncellemesi regl olmama 1 gun kaldi insallah olmam ama olursam rahim filme cekilecektim sansima covid pozitif oldum bu ay rahim filmide olmayacak malesef bunaldim gercekten

Yeniden durum güncellemesi regl günüm bugun du normalde hiç şaşmaz günüm sabah veya öglen vakitlerinde regl olurum bugun olmadim ayni regl sancisi var arasira kahve lekelenme geldi olacak gibiyim ama insallah olmam

Durum güncelleyeyim hâlâ pozitif goremedim tedaviye baslandi nisandi aşılama yaoildi olmadi bu ay tekrar klomen kullandim 1 hafta kaldi bat a bakalim cok yoruldum artik coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…