Bi kaç gün akintim oldu ama bariz bi gecikme olmadi olduysa 3 4 günlük bi gecikmedirSizin rahim filmi sonrası adetiniz gecikti mi acabayani gecikmeye sebep oldu mu sonrasında bı degisklik fark ettnz mi
İnşallah canım aynen zaten ötekinde var folik asit bakalım bu ay yüzümüz güler inşallahNormalde folidays folik asitini kullanıyordum ben inofolic kullanırken onu bırakmayı düşünüyorum sonucta inofolic de folik asit içeriyor diye inşallah ise yarar hepimizde
Bu ay bişey kullandın mı canım iğne ilaç gibiiAy hadi inşallah
Hayır adet sancim karın ve bacaklarıma vuruyor bel ağrısı ilk defa bu kadar oldu ve yaklaşık 1 haftadır varİnşallah hamilesindir de hiç gerek kalmaz ya ben de korkuyorum çok garip geliyo çekiniyo insan
Bel ağrın olur mu normalde bel ağrısı bi belirti bence bak çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu var o bile bel ağrısına sebep oluyo
Ay inşallah hayırlı haberler alırsın ya hadi bakalımmHayır adet sancim karın ve bacaklarıma vuruyor bel ağrısı ilk defa bu kadar oldu ve yaklaşık 1 haftadır var
Canım şöyle soylıyım doktorum aslında bana eğer bi tedaviye başlamak istersen gel dedi ben biraz daha beklemek istiyorum dedim (you tube da alifiru diye bi kanal var orda kız bi sene normal yollardan bi sene doktor kontrolünde denemiş ve olmamış en son oluruna bıraktığında kendiliğinden olmuş o kanal bana biraz olsa umut verdi aslında herşey nasip ve ben biraz daha beklemek istiyorum Hani en azından 2 sene dolsun herşey nasip stres yönetimi yaptıktan sonra Allah nasip eder inşallah şu an sadece vitamin kullanıyorum gerisi nasipBu ay bişey kullandın mı canım iğne ilaç gibii
Hayırlısı olsun canım benimCanım şöyle soylıyım doktorum aslında bana eğer bi tedaviye başlamak istersen gel dedi ben biraz daha beklemek istiyorum dedim (you tube da alifiru diye bi kanal var orda kız bi sene normal yollardan bi sene doktor kontrolünde denemiş ve olmamış en son oluruna bıraktığında kendiliğinden olmuş o kanal bana biraz olsa umut verdi aslında herşey nasip ve ben biraz daha beklemek istiyorum Hani en azından 2 sene dolsun herşey nasip stres yönetimi yaptıktan sonra Allah nasip eder inşallah şu an sadece vitamin kullanıyorum gerisi nasip
Olur gider ya millet çatır çatır doguruyo ne güzel inşallah bizde yaşarız o günleriHayırlısı olsun canım benimbenimde 1 buçuk yıl oldu ama denemek istedim artık çok istiyorum içim içime sığmıyo. Kafaya çok taktım olmadı bıraktım başka şeylere taktım yine olmadı dedim bi de böyle deneyim olmazsa bi de böyle olmasın
Aynen al benden de o kadar ben bi de çocuk gelişimciyim.Olur gider ya millet çatır çatır doguruyo ne güzel inşallah bizde yaşarız o günlerikendi kendime diyorum hatta eğer hamile kalırsam 4 tane kadar çocuk yapcam diye öyle istiyorum artık çocukları da çok seviyorum
Yaptım canım olmadı malesefSogan kürü yapın kızlar
Ay evet böyle odadan çıkıp mutlu mutlu konuşan çiftleri görünce icim gidiyor veya benden sonra evlenip hamile olduğunu duyduğum kişiler var bir sürü herkes adına mutlu oluyorum ama insan hevesleniyo yaAynen al benden de o kadar ben bi de çocuk gelişimciyim.Millete baka kaldım öyle. Bu ay yumurta takibi yapıldı bi kaç kez doktora gittim ben orda beklerken doğuma valizlerle pusetlerle gelenler vardı ahhh ahhh
Yaptım canım olmadı malesef
Bi de böyle göze sokar gibi paylaşım yapmıyolar mıAy evet böyle odadan çıkıp mutlu mutlu konuşan çiftleri görünce icim gidiyor veya benden sonra evlenip hamile olduğunu duyduğum kişiler var bir sürü herkes adına mutlu oluyorum ama insan hevesleniyo ya
Ay evet ya hani normal gözükmeye gittiğinde veya hastaneye bile gitsen millet hemen ay çocuk varmı ondanmi geldiniz soruları yüzünden hemen girip çıkmam bir oluyo ya gerçi hiç takmamak lazım ama işte elde değilBi de böyle göze sokar gibi paylaşım yapmıyolar mıben akrabamız la karşılaştım hastanede. 4 aylık evlilerdi karısı hamileymiş gülüşme seslerine kafamı çevirdim bi baktım onlar ve aynı yerde sıra bekliyorum düşün biraz şeytanda uğraştı heralde iyice üzeleyim diye gelip sorsalar "aa sende mi hamilesin" deseler ne dicem diye düşüne düşüne kafayı yiyorum. Onlara görünmeden çıktım hastaneden
Ben beceremedim takmamayı düşünmemeyi. İçim gidiyo ya etrafımdakilerden hamile haberi aldıkçaAy evet ya hani normal gözükmeye gittiğinde veya hastaneye bile gitsen millet hemen ay çocuk varmı ondanmi geldiniz soruları yüzünden hemen girip çıkmam bir oluyo ya gerçi hiç takmamak lazım ama işte elde değil
Yapcak bişey yok bu hayatın döngüsü bizede denk gelir inşallah o güzel haberi vermek etrafımızdakilereBen beceremedim takmamayı düşünmemeyi. İçim gidiyo ya etrafımdakilerden hamile haberi aldıkça
İnşallah canım benim ya bazen çok pozitif oluyorum bazen de baya modum düşüyor napalım kaderYapcak bişey yok bu hayatın döngüsü bizede denk gelir inşallah o güzel haberi vermek etrafımızdakilere
18 şubat canım ama ben dayanamam çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaparım testAynen öyle canim senin bat tarihin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?