- Konu Sahibi femmepetal
-
mrb ben yeniyim ama bu 5 ay doktorum aşılama uyguladı 12 gün sonra test yapmam laızm negatifi görecem diye gitmememiyi bilie düşünüyorum
offfffffff ne zor yaaaaa
dırım ya seni hep böyle negatif modlarda görüyorum canım yaa... bak ben ikl aşılamamda senin gibi yaptım ve çok yıprandım 15 günlük bekleme sürecini kendime zehir ettim. 2. aşılamamda ise daha pozitiftim ve sadece hamile olmadığımı öğrendiğim zaman üzüldüm o da 1-2 gün sürdü ve geçti gitti....
kendini bu kadar germe inan o zaman günler geçmek bilmez canım herşeyin hayırlısı de dua et ve sabırla bekle güzelim... inşallah bebişin 9 ay sonra kollarında olur...
sağol cnm inş.herkese nasip olur hamişilikhosgeldin cnm aramiza umarim sende hamileler kervanina katilirsin moralini bozma
lora adetinin kaçıncı günündeki vücut ısın bu canım bende 2. aşılamadan sonra ölçmeye aşlamıştım vücut ısımı adete 1-2 gün kala 36.9 iken 36.5 oldu ve adet olacağım günde de 36.3'e düştü
lora adetinin kaçıncı günündeki vücut ısın bu canım bende 2. aşılamadan sonra ölçmeye aşlamıştım vücut ısımı adete 1-2 gün kala 36.9 iken 36.5 oldu ve adet olacağım günde de 36.3'e düştü
inşallah hamilesindir lora... ben artık normal yolları geçeli çok oldu bazen normal yollarla hamile kalmak bana anormal bişeymiş gibi geliyor :)))) oysaki ben anormalim :)))))
bence olur dırım kızı çünkü vücut ısın adetin yaklaştıkça düşmeye başlıyor...
ayrıca eşini takma kafana aşılama olayında onun yaşadığı tek şey sadece sperm vermek ilaç kullanan, dr.un karşısına yatmak zorunda kalan ve aşılanan sensin... otur eşinle konuş güzelce anlat. ayrıca gergin olman da çok normal bizim yaşadıklarımız öyle herkesin yaşadığı şeyler değil....
lora ben 3 yıldır bebek istiyorum ve yaklaşık 2 yıldır da tedavi görüyorum ancak bunun 14 ayı beceriksiz bir dr.un elinde heba oldu gitti şimdiki dr.uma 9 aydır gidiyorum ve çok şükür adetlerime düzene soktu bu bile büyük başarı bence inşallah en kısa zamanda ben ve dileyen herkes hamile kalır
düşmeye başlaması lazım dırım kızı... bir de ben aşılamadan sonra progestan kullanmaya başlamıştım günü dününe adet oluyorsun onu kullanınca ben kan falan vermemiştim adetim geçsin sonra dedim kendi kendime adetim geçmedi bile..... sen kullanıyor musun böyle bir ilaç?
o akıntı bende çatlamadan hemen sonra başladı 4-5 gün sürdü sonra yavaş yavaş kesildi canım. yumurtanın çatlamasına bağlı olarak salgılanan rahim ağzı sıvısıymış o. lütfen kendini bu kadar germe bitanem allah ne derse o olacak de.... inan herşey nasip meselesi inşallah 15 aralıkta halay çekecez senle... yok ben çekecem sen alkış tutacan ne olur ne olmaz bebişe bir zarar gelmesin dimi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?