Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
dırım ya seni hep böyle negatif modlarda görüyorum canım yaa... bak ben ikl aşılamamda senin gibi yaptım ve çok yıprandım 15 günlük bekleme sürecini kendime zehir ettim. 2. aşılamamda ise daha pozitiftim ve sadece hamile olmadığımı öğrendiğim zaman üzüldüm o da 1-2 gün sürdü ve geçti gitti....
kendini bu kadar germe inan o zaman günler geçmek bilmez canım herşeyin hayırlısı de dua et ve sabırla bekle güzelim... inşallah bebişin 9 ay sonra kollarında olur...

lora adetinin kaçıncı günündeki vücut ısın bu canım bende 2. aşılamadan sonra ölçmeye aşlamıştım vücut ısımı adete 1-2 gün kala 36.9 iken 36.5 oldu ve adet olacağım günde de 36.3'e düştü

cnm doğrusun ama bilmiyorum mani olamıyom bu duyguya kocam birde aman dikkat et aman şöle dedikce adama parlıyom ........
ilk aşılama ya ondan gerildim ben tedavide direk bu noktaya geleceğimizi düşünmedim sadece çatlma iğnesi yapılıp evde birleşiriz diye düşündüm ama aşılama olunca şaşkın oldummmmmmm işteeee

canim yarin en gec adet olmam gerekiyor bakalim eger hamileysem bu tez gercek olacak ama degilsem artik ne isi olcerim ne bise

cnm ben ısı takibimi düzenli yapmadım çünki bu ay boş geçer sandım ayni aşılama felan olacağımı hiç düşünmedim .....2 gündür evde değilim yarın sabah ölçmeye başlasam olurmu yawww

bu arada canim ben asilama yaptirmadim normal yollarla hamile kalmaya calisiyorum

bence olur dırım kızı çünkü vücut ısın adetin yaklaştıkça düşmeye başlıyor...
ayrıca eşini takma kafana aşılama olayında onun yaşadığı tek şey sadece sperm vermek ilaç kullanan, dr.un karşısına yatmak zorunda kalan ve aşılanan sensin... otur eşinle konuş güzelce anlat. ayrıca gergin olman da çok normal bizim yaşadıklarımız öyle herkesin yaşadığı şeyler değil....

inşallah hamilesindir lora... ben artık normal yolları geçeli çok oldu bazen normal yollarla hamile kalmak bana anormal bişeymiş gibi geliyor :)))) oysaki ben anormalim :)))))

inşallah hamilesindir lora... ben artık normal yolları geçeli çok oldu bazen normal yollarla hamile kalmak bana anormal bişeymiş gibi geliyor :)))) oysaki ben anormalim :)))))

canim ya senin icin ne kadar zor oldugunu biliyorum kac ay yada yildir ugrasiyosun cnm ve adet guun ne zaman senin

cnm zaten vücut ısım belli onun üstünde ise problem yok ama bana doktorum 2 hafta sonra test yap dedi oda 17 aralık oluyo ben ogün işden izin almalıyımki yaptırayım oda bu ara çok zor bende 15 aralıkta gidecem normalde adetim 18 aralıktı benim yoksa eğer gebelik 15 aralığa kadar düşer dimi ısım

lora ben 3 yıldır bebek istiyorum ve yaklaşık 2 yıldır da tedavi görüyorum ancak bunun 14 ayı beceriksiz bir dr.un elinde heba oldu gitti şimdiki dr.uma 9 aydır gidiyorum ve çok şükür adetlerime düzene soktu bu bile büyük başarı bence inşallah en kısa zamanda ben ve dileyen herkes hamile kalır

düşmeye başlaması lazım dırım kızı... bir de ben aşılamadan sonra progestan kullanmaya başlamıştım günü dününe adet oluyorsun onu kullanınca ben kan falan vermemiştim adetim geçsin sonra dedim kendi kendime adetim geçmedi bile..... sen kullanıyor musun böyle bir ilaç?

off ya cektigin sikintilari tahmin edebiliyorum canim cok zor olmali eminim ama hicbirsey icin gec degildir umudunu sakin yitirme herkes icin herseyin hayirlisi olur isallah

hayır cnm doktorum vermedi bana öle bir ilaç benim doktorum çok rahattı ya
tamam şimdi 15 20 dk.yat sonra kalk ve bugün birlikte olun dedi sonra normal yaşantına dön dedi....15 gün sonrada test yap dedi.........
işte bu kadar cnm inş.15 yoksa ısım düşürde boşuna heycan yapmadan giderim

lora bu arada bak ne dikkatimi çekti biz senle yaşıtız ve aynı burçtanız canım... sen bu ay tuttur inşallah bende ocak ayındaki aşılamamda ne güzel olur ama...

o akıntı bende çatlamadan hemen sonra başladı 4-5 gün sürdü sonra yavaş yavaş kesildi canım. yumurtanın çatlamasına bağlı olarak salgılanan rahim ağzı sıvısıymış o. lütfen kendini bu kadar germe bitanem allah ne derse o olacak de.... inan herşey nasip meselesi inşallah 15 aralıkta halay çekecez senle... yok ben çekecem sen alkış tutacan ne olur ne olmaz bebişe bir zarar gelmesin dimi :))))))

inş.gülüm bende biliyom herşeyin nasip olduğunu bugün agresif depresifim yawww
bende bu akıntı klomen kullanmaya başladım 3 gün sonra başladı odur budur var idrarırmla parça praça geliyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…