- Konu Sahibi femmepetal
-
Selamlar,
Ben her ay,adet günüme henüz 10 gün varken başlayıp olana kadar hemen hergün yaptığım idrar testleri sayesinde psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmez bir anne adayı adayıyım...
yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz,her ay o testlerde tek çizgiyi görünce yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmak istedim.
ama umudumu asla kaybetmiyorum,allah sesimizi duysun bize de burdan bangır bangır hamileyim diye bağırmayı nasip etsin inşallah.:1hug::teselli:a.s.
şeker pembecim bebiş isteğini arzunu ne güzel ifade etmişsininşallah nasip eder allah yardımcın olsunnnn tabi bizlerinde
:1no2::1no2:
Hamile olup olmadığımı bir bilsem mommy'cim...
Benim adetlerin 26-28 günde bir olurdu aslında... Geçen ay adetim 4 gün gecikti ama o da kimyasal gebelikmiş, 4,5 haftalıkken düşmüş...
Bu ay, düşüğün ilk günkü kanamasını 1. gün sayarsak eşimle 28. ve 29. gün beraber oldum (aklımca korunuyordum)... Bugün 36. gün ve hala tık yok... Ateşim de düşmüyor... Kanama değil lekelenme bile gelmiyor... Bir-iki gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum artık. 4 gün önce test negatif çıkmıştı, tekrar negatif görmekten korkuyorum...
Ve bu bekleyişten çok sıkıldım :1no2:
kızlar benimde 14 aydır olmuyor bende ilk zamanlarda adetime üç dört gün kala gebelik testi alıp evde yapardım ama o hep tek çizgi ve moralim bozulup aglardım ama artık yapmıyorum alıştım olmamasına sadece adet oldugum gün çok kötü oluyorum sonra geçiyo bidaha ki ay kalırım diyerek ümitleniyorum artık allah ne zaman nasip ederse o zaman verecek inşallah zaten normal yolla olmayacak bu gidişle aşılama olacak sanırım bende istemiyorum ama mecbur bebek için herşeye değer
ben yine tek çizgiyi gördüm kızlar adetim 3 gün geçti ama yine tek çizgi çıkıyorrrrrrr
selam arkadaşım inşallah gönlüne göre olur herşey ben de bu ay yine tek çizgiyi gördüm serphone kullandım adetimin 12.günümdeyim 14.gün çatlatma iğnesi vurulacağım umarım bu ay olur dr stres yapma diyor düşünme diyor benimse aklımdan çıkmıyor.Yalnız kafama takılan şu: çatlatma iğnesinden ne kadar sonra cinsel ilişki olmalı? kafam o kadar karışık ki
ben testlere yıllar önce küstüm ve yapmıyorum bile çünkü her şeyden vaz geçtim bir türlü gelmek istemeyen bebeğime bile küstüm aslında kısaca hayata küstüm
momy ben çok sevdim bu 2008 model bebek olayınııı :)))))) bende istiyorum yaaa
selam arkadaşım inşallah gönlüne göre olur herşey ben de bu ay yine tek çizgiyi gördüm serphone kullandım adetimin 12.günümdeyim 14.gün çatlatma iğnesi vurulacağım umarım bu ay olur dr stres yapma diyor düşünme diyor benimse aklımdan çıkmıyor.Yalnız kafama takılan şu: çatlatma iğnesinden ne kadar sonra cinsel ilişki olmalı? kafam o kadar karışık ki
canım,allah gönlümüze göre verir inşallah,bu yıl hepimize yani tüm bebek hasretiyle yanan kadınlara hayırlı,sağlıklı tombiş,tatlı mı tatlı bebekler verir de rabbim evlerimizi şenlendirir umarım.2009 a girerken bebeklerimiz ağlar da saat 12'yi kaçırırız inşallahvallah i o tek çizgi beni okadar çok bunalttıki anlatamam testlere verdiğim parayla garanti tüp bebek yapardım:))) dermişim okadar değilde çok para verdim,aslında parada da değilim ama neyse sakmaladım .lafın kısası artık takmıyorum ocakta yumurta takibimi yaptıracam olmazsa akabinde aşılama yaptıracam,sonuç öğrenmek içinde 1 kereye mahsus kan testi tamam.benim yapacağım bunlar yarabbimde hayırlı görürse olur olmazsada boynum kıldan incedir....
canım,allah gönlümüze göre verir inşallah,bu yıl hepimize yani tüm bebek hasretiyle yanan kadınlara hayırlı,sağlıklı tombiş,tatlı mı tatlı bebekler verir de rabbim evlerimizi şenlendirir umarım.2009 a girerken bebeklerimiz ağlar da saat 12'yi kaçırırız inşallah
onları havalara ata ata,kıkırdaya kıkırdaya,elma elma yanakları öpe öpe,küçük popoları seve seve,poğaça gibi ayakları ıssıra ıssıra gireriz 2009 a inşallah....a.s.
Herkese iyi seneler,mutlu yarınlar ve huzur dilerim...
Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum.Allah tüm bebiş isteyenlere bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ben kasımın 20 sinde bekliyordum ama olmadı adet oldum ve yine ağladım,üzüldüm ama bişey değişmedi şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum herşey allahtan zamanını o bilir.:çok üzgünüm:
Artık dr a gitmiycem,kafama takmıycam.:1no2:
Ama yine olmadı ilk kez klome kullanmıştım,3 tane istenilen olgunlukta yumurtamda vardı ve çatlamıştı ama olmadı,olmadı işte eşimin sipermiyogramındada bir sorun yok.yok.yoksenağlama.neyse ne zaman kısmetse ozaman çift çizgiyi görürüz dimi.:bbo:
a.s.Mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl sizlerle olsun İYİ YILLAR...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?