- Konu Sahibi femmepetal
-
Hayırlısı olsun hiç olmazsa kafanı dağıtırsın biraz bi bakmışsın adet olmamıssın bebiş geliyo...sırnaşık şeyo yüzden biraz kayınvalidenlerle falan ilgilenirken unutursun hayırlı haberlerini bekliyorum canım
canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin zaten artik dusunmemek icin alisverise cikip kafami dagitayim diyorum bugun kaynanamlarda almanyaya geldi isallah onlarada supriz olur ayaklari ugurlu gelir burdalarken suprizi vermek ii olurdu ama tabi adetede kendimi alistiriyorum gerci zaten alistim artik her ay aslinda burda idrar testinde 4 gun once gosteren testler var garanti ama inat ettim iste yapmayacagim
Stres yapma en önemlisi bu.yerimseniben
Düşünme fazla neden olmuyor deyip kendini üzme herşeyin zamanı var bir bakmışsın hiç aklında yokken hamilesinyerimseniben
O zaman senden mutlusu olamaz biliyorum:1hug:
Bende yaşadım bu sorunları Allah büyük mutlaka sende anne olacaksın merak etme.:1hug:
Stres yapma birşeylerle ilgilen.:1hug:
kimsecikler yokmuuuu?
ama nerdesiniiiiz?
canım sakın kendini hastalık çıkacak falan diye telkin etme
bak ne düşünürsen başına gelir sonra.
gecikmelerin nedeni, psikolojik,çok takıyoruz,hele ben bilsen nasılım gece gündüz odaklanoyorum sanki,başka şey düşünmüyorum ondan gecikiyor,gelecekse gelsin adet artık diyorum böyle negatif çıktıktan sonra gecikmiyomu bide testlerede inanamıyor sonra insan,hep içimde bir umut oluyor,olunca daha da yıkılıyorum...
kızlar yaa buğün adedim gecikeli 3,gün.yalnız sabah turuncu gibi bir akıntı geldi.işte hastalanacam dedim.ama sonrası yok.bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Biz neredeyse 11 aydır bebek istiyoruz ve bu yüzden hiçbir şekilde korunmuyoruz.. ama her ay geciken adetlerde evet hamileyim galiba diyip test yaptırıyorum ve o test tek çizgi çıkıyor ya hayatım alltüst oluyor..... artık düşünmeyeceğim diyorum her ay ama yok yok.....
kizlar hamileyim cok mutluyum ya allahim isallah sizede verir
Gözün aydın tebrikler canım çook sevindim.Sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın :dance::teytey::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?