Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .

ok cnm sana hic haber vermez olurmuyum ilk sana soyleyecegim bu yolculuga en cok seninle devam ediyorum cok tesekkur ederim cnm adet olursamda yine diger ay icin konusuruz saglik olsun derim hepimiz icin hayirlisi

Stres yapma en önemlisi bu.yerimseniben
Düşünme fazla neden olmuyor deyip kendini üzme herşeyin zamanı var bir bakmışsın hiç aklında yokken hamilesinyerimseniben
O zaman senden mutlusu olamaz biliyorum:1hug:
Bende yaşadım bu sorunları Allah büyük mutlaka sende anne olacaksın merak etme.:1hug:
Stres yapma birşeylerle ilgilen.:1hug:

tesekkur ederim cnm dusunmemeyi bende cok istiyorum ama malesef beceremiyorum ama bu konuda cok hakli oldugunu biliyorum cnm stres yapmamya calisacam

Bekliyorum haberlerini,herzaman yola devam merak etme kader arkadaşım hep destek olalım birbirimize sevgiler öpüyorumŞeniz:1hug:

selam kızlar,
uzun zamandır giremedim siteye
keyifler nasıl?Ben test yaptım negatif ama dün olacaktım hala adet olamadım
ben psikolojik olarak kendimi çok etkiliyorum ya kızlar dengem bozuldu
her ay geciktiriyorum adetimi,önceden varya saat bile şaşmazdı olacağım gün sabah gelirdi,hamileliği kafama taktığımdan beri her ay gecikmeli oluyor...

kimsecikler yokmuuuu?
ama nerdesiniiiiz?

canim bende test yaptim bendede negatif cikti idrar testinde iki gundur bende adet olamadim bende kendimi psikolojikmen etkiliyorum sanirim ama bende erken gelirdi gec gelmezdi hic artik ya adet olayim yada sonuc ciksin ya biktim kesin baska bir hastalik cikacak bende

canım sakın kendini hastalık çıkacak falan diye telkin etme
bak ne düşünürsen başına gelir sonra.
gecikmelerin nedeni, psikolojik,çok takıyoruz,hele ben bilsen nasılım gece gündüz odaklanoyorum sanki,başka şey düşünmüyorum ondan gecikiyor,gelecekse gelsin adet artık diyorum böyle negatif çıktıktan sonra gecikmiyomu bide testlerede inanamıyor sonra insan,hep içimde bir umut oluyor,olunca daha da yıkılıyorum...

benim umudum hic kalmadi hamile olmadigimi biliyorum bugun kesin olacam dedim kendimi hazirladim bende sabahlari cok hafif kahverengi akinti geliyor sonra kesiliyor hic bisey gelmiyor normal beyaz akintiya donusuyor tam olacam diyorum sabahlari yine olmuyor ben gelsin artik diyorum cunku gelmedigi her an baska bisey var diye korkuyorum acikcasi elimde degil

hiçbişeyin yoktur merak etme bak ne diyorum
benimki her ay gecikiyor artık merak edip doktora gitmiyorum bile
biliyorum psikolojiktir...çünkü bebek düşünmeden önce
tarihi hiç şaşmazdı...

kızlar Rabbim gönlünüze göre versin.ve bebişlerinizin (bebişlerimizinde)muradlarını görelim.bende bu ay regl olmadım daha 2 gün geçti ve benimki çok düzensiz ama yinede test yaptım tabi hayal kırıklığı oldu sonu.neyse Mevlam neylerse güzel eyler.sabrın sonu selamet.başka deyim var mı?bilmiyom:))hepiniz tez zamanda sevinçten bağırırsınız inşaallah.

kızlar böyle şeyler herkesle de paylaşılmıyor,buraya giripte
yazınca ve yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum,benimle aynı dertte
kimseler olduğunu görünce umutsuzluğum geçiyor,çevremdeki herkes
teker teker hamile kalıyor sanki,çok içerliyorum ama Allah bizim de
sesimizi duyacak birgün inşallah...

kızlar yaa buğün adedim gecikeli 3,gün.yalnız sabah turuncu gibi bir akıntı geldi.işte hastalanacam dedim.ama sonrası yok.bu konu hakkında bilgisi olan varmı

belki implantasyon kanamasıdır. Benim bildiğim yumurtlamadan sonra 5. ve 10. günler arasında olabiliyor böyle bir kanama.
Umarım hamilesindir! :teytey:

Canım inşallah biz de birgün görebileceğiz o ikinci çizgiyi de
Çok telaş yapıyoruz,çok takıyoruz kafaya ondan biraz da stres
de etkiliyor bence.Bu ay çoook rahat olalım bakalım ne olacak...
Bir de bu siteye giripte yazılanları okuyunca insan kendine göre
sonuç çıkarıyor,aslında çok takılmamak lazım burda yazılanlara...

kızlar fortel diye erken gebelik testi hakkında bilginiz varmı yada kullanan varmı acele cevapbekliyorum..:bbo::sm_confused:

Ben 25 Milyonluktan Aldim C Başliyordu 3 4 Gün önce Diye Alinca Kullanim Klavuzunu Okudum Adetin Ilk Günü Yapiliyor Diyeklava: EN İYİSİ KAN TESTİ CANIM BİZİM BURDA ÖZELLERDE KAN TESTİ 10 DA YAPILIYOR HEM KESİN SONUÇ BENCE KAN TESTİ DAHA İYİ ALMA:1hug:

ben artık idrar testlerine küstüm birgün okadar sinirlenmiştimki aldım elime kalemi tek çizginin yanına bir çizgi daha çizdim SENMİSİN TEK ÇİZGİ ÇIKAN OH ,İŞTE dedim sanır yavaş yavaş kafayı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…