Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
benimde 11 aydır bebişim olmuyor,,,sürekli tek çizgi geçen ay eşim almış bi çizgi eklemiş kırmızı kalemle hiç üşenmeden,,,,,bende nerdeyse inanacaktım,,,,,

:teytey:Lora çok sevindim canım inan şu an gözlerim doldu ama ben sana diyodum dimi bak,içime doğmuşallah eline ayağına kavuştursun canııım valla kendim hamileymişim gibi sevindim darısı tüm isteyenlerin başına eee artık stress yok tamammı kendine çok dikkat et seni çok öpüyorum hayırlı olsun:sm_cool::1hug:

Belki deneyiminle bana da yardımcı olabilirsin...
Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve adetlerim normalde 28 gün sürerdi. Şu an 33. gündeyim ve ateşim de düşmedi... Biraz önce erken gebelik testiyle evde test yaptım fakat sonuç negatif.
Kafam gerçekten çok karıştı. Hiç bi adet belirtisi yok, sadece midem ara ara bulanıyor. durumum ne olabilir? Senin düşük sonrası ilk reglinde benimki gibi bi düzensizlik oluş muydu? :1no2:

:roflol::roflol: buna çok güldüm yaaaallah iyiliğini versin
bende 13 aydır deniyorum ama olmadı ala beklemdeyiz

Loracım tebrik ederim canım
Sen de ikinci çizgiyi gören şanslılar arasına katıldın sonunda,
Bize de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş,inşallah
şeker mi şeker ,sağlıklı bir bebişin olur canım benim,öptüm..:1hug::içelim::teytey:a.s.
:dance::hooray:
.

Eylülcüm sen naptın canım benim??
Hamişliği bekleyen arkadaşlar forumundan kimler hamile
yenilerde biliyor musun?
En son Harzemşah,ve portakalçiçeği vardı benim
takip ettiğim kadarıyla.

sabır sabır herşeyin sonu sabırdır.............. ama artık beklemekten çatladı diyoruz bazen belkide çok acele ediyoruz her isteğimiz hemen olsun istiyoruz allahım herkesin isteğini gerçekleştiriri inşallah bende sizdenim:)

lora çok çok sevindim.dualarını bizden de eksik etme olurmu.bebişi tembihle sıkı sıkı tutunsun annesinin göbeğine

cok tesekkur ederim canim inanin hep sizler icin dua ediyorum allah tum isteyenlere versin diyorum cok korkuyorum bebisimin beni birakmasindan bende hep diyorum bana siki siki tutun bebisim diye olumlu dusunmeye calisiyorum hayirlisi demekten baska carem yok

canim ben dusuk yaptigim ay adetimden once ogrenmistim ve tam adet gunu adet olmustum ama diger ayinda iki gun gec oldum ondan sonraki ayimda ise iki gun erken olmustum sonrada hamile kaldim anlayacagin iki ay sonra hamile kaldi annem bana erken adet oldukta sonra cocuk cabuk tutar demisti ne kadar dogruluk payi vardi bilemiyorum ama gercekten erken adet oldugum aydan sonraki ay yani bu ay hamile kaldim duzensizlik normal canim ve bu ay bende adet gectikten sonra iki kere test yaptim hemde 4 gun once gosterenden negatifti aradan 1 hafta gecince yaptim silik cizgi gorundu canim bende mide bulantisi hic olmadi daha dogrusu hicbir belirti olmadi tek elim ayagim buz tuttu atesin dusmemesi iyiyye isaret benimkide hic dusmedi ve hamile oldugumu biliyodum isallah sende hamilesindir canim isallllaaahhhhhhhh

sagol canim benim darisi basiniza isallah zaten bebisimi simdiden ruyalarimda goruyorum cok komik olacak ama asigim bebisime

Loracım, bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım... a.s. Şimdi biraz daha ümitliyim
Bugün 36. gün ve hala ateşim düşmedi. 2.testi adet olmazsam 38. gün yapmayı planlıyorum... Bakalım Allah'tan ne gelecek...

canim atesin dusmediyse kesin hamilesin bide hamileyken gogus uclarida sicak olurmus bi kontrol et bakalim bence sende kesin hamilesindir

canim atesin dusmediyse kesin hamilesin bide hamileyken gogus uclarida sicak olurmus bi kontrol et bakalim bence sende kesin hamilesindir
bende tek çizgi çıkmasından bıktım şuan beklemedeyim,,,,dediğiniz gibi bendede sıcaklık var,,,,yada psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum

turta merak ettim hamile misin canım??
Daha önce gününün geçtiği oldumu hiç?

geçen ay adetim tam 15 gün gecikti ve hiçbir adet belirtisi görmedim aksine hamilelikle ilgili bi kaç belirti (mide bulantısı baş dönmesi) yaşadım ve test yaptım... ama malesef tek çizgi çıktı ve yine bütün umutlarım gitti.... ama artık kafama takmicam.. çünkü insan düşündükçe daha kötü hissediyo... bundan 6ay öncede 15 günlük bi gecikmem oldu ve kan tahlili yaptırdım.. sonucu alamadan adet oldum yada olduğumu sanmıştım ama düşük yaptım.. bu yüzden çok üzülüyorum....
şuan kafam ve duygularım karıştı ne yazdığımı bilmiorum ama sizlerle paylaşmak istedim canlar...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:1no2::1no2:

Hamile olup olmadığımı bir bilsem mommy'cim...
Benim adetlerin 26-28 günde bir olurdu aslında... Geçen ay adetim 4 gün gecikti ama o da kimyasal gebelikmiş, 4,5 haftalıkken düşmüş...
Bu ay, düşüğün ilk günkü kanamasını 1. gün sayarsak eşimle 28. ve 29. gün beraber oldum (aklımca korunuyordum)... Bugün 36. gün ve hala tık yok... Ateşim de düşmüyor... Kanama değil lekelenme bile gelmiyor... Bir-iki gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum artık. 4 gün önce test negatif çıkmıştı, tekrar negatif görmekten korkuyorum...
Ve bu bekleyişten çok sıkıldım :1no2:

canim adetin gectimi ne gibi belirtilerin var
loracım dün regli günümdü olmadım,,,tıpkı regli görecekmişim gibi belirtiler var ama sürekli değil arasıra kasık ağrılarım oluyor,,uykuya eğilim,,,,sıcak basması,,,özellikle yumurtlamadan sonra,,,ğöğse giden mavi lenf damarlarıda belirginleşti,,,,göğüs uçlarının büyümesi son3 gündür sızlaması,,,,yanlız ben bu ay pregenly çatlatma iğnesi oldum,,,bütün bunlar ondanda kaynaklanıyor olabilir,,,beklemedeyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…