E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi femmepetal
-
ben artık idrar testlerine küstüm birgün okadar sinirlenmiştimki aldım elime kalemi tek çizginin yanına bir çizgi daha çizdim SENMİSİN TEK ÇİZGİ ÇIKAN OH ,İŞTE dedim sanır yavaş yavaş kafayı yiyorum
lora çok çok sevindim.dualarını bizden de eksik etme olurmu.bebişi tembihle sıkı sıkı tutunsun annesinin göbeğine
Belki deneyiminle bana da yardımcı olabilirsin...
Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve adetlerim normalde 28 gün sürerdi. Şu an 33. gündeyim ve ateşim de düşmedi... Biraz önce erken gebelik testiyle evde test yaptım fakat sonuç negatif.
Kafam gerçekten çok karıştı. Hiç bi adet belirtisi yok, sadece midem ara ara bulanıyor. durumum ne olabilir? Senin düşük sonrası ilk reglinde benimki gibi bi düzensizlik oluş muydu? :1no2:
Loracım tebrik ederim canım
Sen de ikinci çizgiyi gören şanslılar arasına katıldın sonunda,
Bize de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş,inşallah
şeker mi şeker ,sağlıklı bir bebişin olur canım benim,öptüm..:1hug::içelim::teytey:a.s.
:dance::hooray:.
canim ben dusuk yaptigim ay adetimden once ogrenmistim ve tam adet gunu adet olmustum ama diger ayinda iki gun gec oldum ondan sonraki ayimda ise iki gun erken olmustum sonrada hamile kaldim anlayacagin iki ay sonra hamile kaldi annem bana erken adet oldukta sonra cocuk cabuk tutar demisti ne kadar dogruluk payi vardi bilemiyorum ama gercekten erken adet oldugum aydan sonraki ay yani bu ay hamile kaldim duzensizlik normal canim ve bu ay bende adet gectikten sonra iki kere test yaptim hemde 4 gun once gosterenden negatifti aradan 1 hafta gecince yaptim silik cizgi gorundu canim bende mide bulantisi hic olmadi daha dogrusu hicbir belirti olmadi tek elim ayagim buz tuttu atesin dusmemesi iyiyye isaret benimkide hic dusmedi ve hamile oldugumu biliyodum isallah sende hamilesindir canim isallllaaahhhhhhhh
Loracım, bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım... a.s. Şimdi biraz daha ümitliyim
Bugün 36. gün ve hala ateşim düşmedi. 2.testi adet olmazsam 38. gün yapmayı planlıyorum... Bakalım Allah'tan ne gelecek...
bende tek çizgi çıkmasından bıktım şuan beklemedeyim,,,,dediğiniz gibi bendede sıcaklık var,,,,yada psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorumcanim atesin dusmediyse kesin hamilesin bide hamileyken gogus uclarida sicak olurmus bi kontrol et bakalim bence sende kesin hamilesindir
bende tek çizgi çıkmasından bıktım şuan beklemedeyim,,,,dediğiniz gibi bendede sıcaklık var,,,,yada psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum
turta merak ettim hamile misin canım??
Daha önce gününün geçtiği oldumu hiç?
loracım dün regli günümdü olmadım,,,tıpkı regli görecekmişim gibi belirtiler var ama sürekli değil arasıra kasık ağrılarım oluyor,,uykuya eğilim,,,,sıcak basması,,,özellikle yumurtlamadan sonra,,,ğöğse giden mavi lenf damarlarıda belirginleşti,,,,göğüs uçlarının büyümesi son3 gündür sızlaması,,,,yanlız ben bu ay pregenly çatlatma iğnesi oldum,,,bütün bunlar ondanda kaynaklanıyor olabilir,,,beklemedeyimmmmmmmcanim adetin gectimi ne gibi belirtilerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?