- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 44
Her kadının kesinlik tatması gereken bir duygu olduğunu düşünüyorum Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Bu arada sorumluluklarında en büyüğü tabi... Dört yaşında bir tarafdan ömrümü yiyen bi tarafdanda canıma can katan bir oğlum var . Haksızlığın en büyüğü kardeşsiz bırakılan çocuk bence....bu arada 36 yaşındayım hamiliği ve bebek kokusunu çokkkk özledim imşaallah bu aylarda hamile kalmayı umuyorum...
Güzel temennin için çok teşekkür ederim dilanur. Daha genç yaşlarda anne olsaydım kesin üç dört olabilirdi... Tabi nasip kısmetAllah gönlüne göre versin insallah olur
Öncelik yavrunu Allah bağışlasın acısınoda göstermesin... Evet zor bir sınavdan geçmişsin ve geçiyorsun ama o çocuğun senden başka kimsesi yok ve tek dünyası sensin emin ol.....yaşadıklarından ötürü belki hissedemiyorsun ama o sana ait dünyadaki tek şey.... Oğlummmm diyemeyen nice anneler var şükretmelisin... Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün28 yasindayim oglum 3 yasini doldurdu ama birde bana sorun nasil gecti cocugum 7 aylikken annemin evine geldik babasiyla ayrildik cok zor ananesi hep kol kanat gerdi kucak acti falan ama hic hazir degilmisim cok sabir isi acayip bir sabir gerektiriyor yasadigim gunler kabus dan farksiz di heke ilk zamanlar cocuk buyutmek yetistirmek guzel ahlak terbiye verebilmek kotu dis cevreye ragmen,cok zor akil isi degil boylesi bir dunyaya cocuk vermek.ama onun bir gunahi yok yinede onu sevip kabulleniyorum desem de basaramiyorum hayatima ambargo gibi.ideallerim ertelendi ustelik anne baba ayri olupta cocuk buyutmek cok daha zor otorite boslugu oluyor ister istemez mutlu gormek icin onu her dedigini yapmaya basliyosun bakalim kres e felan baslayinca nasil olacak ark ile uyumu vs oglum cok akilli ve zeki ama bi sure sonra bunaliyorum ne acidir ki.zaman cabucak gecsin bir an once buyusun istiyorum cocuk sevmek guzel ama bir omur boyu sorumluluk devamli bana gore olmadigini yssayarak tecrube ettim malesef.cok gec oldu ama simdi alisip ona sefkatimi vermem gerekiyor ilerde tercihini kendi yapacaktir zaten.
Günaydın
Çevremdeki kaç tane kadından hatta kendi annemden bile duyuyorum bu sözü. 'Tek çocuk hiç çocuk' diyorlar. Bana sorsalar tek çocuk daha zor,iki tane olursa anne daha da rahatlar diyorum ama tabi ikinci henüz doğmadığı için deneyimim yok bu konuda
2 çocuğu olan anneler,siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten tek çocuk daha mı kolaydı, birden fazla olmasının zorluğu nedir? Kilo mu verilmiyor, vücut mu bozuluyor? Ya da ne bileyim, ilk çocuğunuz kardeş kıskançlığı yapıp sizi daha mı zorluyor? Tek çocukluyken eşimin desteğinden,işe döndüğümde annemin desteğinden dolayı çok rahattım. Ayıptır söylemesi beni bekar sanıp evli olduğumu duyan ve şaşıran insanlara, "benim bir de 3buçuk yaşında kızım var" dediğimde kat kat şaşırdıklarını görmek gururlandırıyordu beni.Bu sefer ne değişecek ya da ihtimaller nedir?
Belki konuya gelen yorumlardan nasipleneceğimiz bilgiler olur, az çok bilgileniriz de ona göre önlem alabiliriz.Cevapları esirgemeyin olur mu? :)
Bilmiyorum. Eğer ilk çocuktan sonra sorsan 2.olursa akıl hastanesine giderdim. Artık büyük konuşmuyorum. Nasip....7.yi doguracak misin ?
Cok tatlisin ya seviyorum ben seniBilmiyorum. Eğer ilk çocuktan sonra sorsan 2.olursa akıl hastanesine giderdim. Artık büyük konuşmuyorum. Nasip....
Aman cevreye bakma kac cocuga bakabilceksen o kadar yaparsinGünaydın
Çevremdeki kaç tane kadından hatta kendi annemden bile duyuyorum bu sözü. 'Tek çocuk hiç çocuk' diyorlar. Bana sorsalar tek çocuk daha zor,iki tane olursa anne daha da rahatlar diyorum ama tabi ikinci henüz doğmadığı için deneyimim yok bu konuda
2 çocuğu olan anneler,siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten tek çocuk daha mı kolaydı, birden fazla olmasının zorluğu nedir? Kilo mu verilmiyor, vücut mu bozuluyor? Ya da ne bileyim, ilk çocuğunuz kardeş kıskançlığı yapıp sizi daha mı zorluyor? Tek çocukluyken eşimin desteğinden,işe döndüğümde annemin desteğinden dolayı çok rahattım. Ayıptır söylemesi beni bekar sanıp evli olduğumu duyan ve şaşıran insanlara, "benim bir de 3buçuk yaşında kızım var" dediğimde kat kat şaşırdıklarını görmek gururlandırıyordu beni.Bu sefer ne değişecek ya da ihtimaller nedir?
Belki konuya gelen yorumlardan nasipleneceğimiz bilgiler olur, az çok bilgileniriz de ona göre önlem alabiliriz.Cevapları esirgemeyin olur mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?