- 26 Aralık 2012
- 1.571
- 1.226
- 333
- Konu Sahibi Cemren0604
Canım Valla benim bir ablam var bir abim var yaşını başını da almış insanlar ana olmasalar daha iyiydi sadece üzüntülerini gördüm ameliyat olsam gelip kalmazlar evime bir şey alsam kıskanır istemezler ameliyat olsam gel sen bana bak ben daha hastayım derler 7 aylık hamileydim başka şehirde yasiyordum tasiniyorum gelmeyeceğini biliyorum ama ablama gel yardım et dedim sen gel bana yardım et dedi ve ben onların her başı sıkıştığında geceleri uyuyamayan oturup ağlayan ya da o ihtiyacı karşılamak için her şeyi yapan ben artık buz gibiyim resmen enayi yerine koyulmusum iki sene önceye kadarTek cocugum burada isler hic iyi degil evet cocukken sahaneydi her sey toz pembeydi tum ilgi bana tum imkanlar bana vs vs ama yas 30 oldu hayatin gercekler heyy biz burdayiz demeye basladi ve kardes yoklugunu okadar cekiyorum ki. Anne baba öldugunde kardes dayanaktir bende yok mesela basim skistiginda alo gel diyebilecegim kiz kardes veya erkekte yok. Ameliyat durumum oldu yanimda kalacak kisi bile problem oldu kim olabilir kim gelebilir esiminde yok kiz kardesi. Tabi biri bulundu illaki yanima ama kardesin olacakken kuzenin oldu. Bunlar sadece basit ornekler bu sekilde yuzlercesi var her gun karsina cikiyor kardesim olsa boyle olmazdi bu isim daha kolay olurdu dedigim cok sey var. sahsi fikrim hic bir cocuk bu dunyada tek basina birakilmamali. Kardes varliktir servettir degerini bilin