biz 4 kardesiz 3 kiz 1 erkek harika cocuklugumuz oldu diyebilirim belki bir paket cikolata biskuviyi paylastik ama o bile bizim icin mutlulukdu gece yaptigimiz mugzurluklar hele hic unutmam gece 10 kardesimin cani lahmacun cekmis abla cok canim cekdi dedi kiyamadim ablam kardesler yastiklari koyduk yorganin icine 4 kardes cilginca lahmacun yedik ictik geri geldigimizde annem ooooo kucuk hanimlar ve bey nerden dedi yazikkkk erkek kardesim merak etme ben hepsini korudum dediginde annemde ilk terlik saklagini o yedi sen daha kendini koruyamiyon coban kopegimisin dedi annem bunlarda koyunmu diye zavallim ikinci terlik benim totoma gelcek nasil korktum korkma abla bu seferki yumusak terlik acitmiyo kiz demisti

ya patlayana kadar espiriler yapip gulme krizlerimiz babami kac gece cildirttik kirdigimiz tabaklar camlar parcaladigimiz oyuncaklar

en onemlisi paylasmayi aglamayi gulmeyi birimiz dustugunde digerlerinin tutup kalkmayi biz birbirimizden ogrendik

anne babamizin bilmedigi sirlari paylastik sorunlari halettik aramizda kimsecikler duymadan kardeslik kadar guzel birsey yok su dunyada simdi benim iki kizim 1 oglum var birbirlerini bir gece gormeseler ozluyorlar onlarda cok seyler ogrendiler birbirlerinden daha ogrenecekleri paylasacaklari cok seyler olacak buna eminim en azindan cok neseli bizim ev