- Konu Sahibi oglumda ooglum
Ben memnunum. Hele birde çevrede düşman dan beter kardeşler görünce hayırlısı buymuş demek diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ins en yakin zamnda rabbm nasip eder benmde oglum var rabbm hepimiznkine uzun omur verr ins
Tek çocuğum.
Tek çocuklar gibi rahat bir hayatımda olmadı hiç.
Avantajlarını yaşamadım.
Evlendim, aileme 15 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorum.
Babam rahatsızlanmış acile kaldırıldı, 1 hafta bilet bulamadım.
Çok zorlanmışlar benden başka kimseleri yok.
Sürekli onları düşünüp ağlıyorum.
Tek çocuk olmak özellikle benim gibi gurbette yaşayanlar için daha da zor.
Çok isterdim bir kardeşim olmasını.
Kısmet değilmiş.
Kendi çocuklarım olmasını istedim, en az 2 tane :)
Rabbim onu da nasip etmedi bana.
Vardır bunda bir hayır diyorum.
İnşallah kardeşten yüzüm gülmedi, evlattan yüzümü güldürür Rabbim.
Canım ben tek çocuğum ve hiç memnun değilim.Bu yüzden oğlum tek kalsın istemedim.Biraz fazla ara verenlerdenim bende.Oğlum 8 yaşında,kızımda 9 aylık.Bende 27 yaşındayım bu arada.Ama merak etme ben uzun süre hapla korundum,hapı bırakıp 2 ay daha korunduk ve sonraki ay hemen hamile kaldım.Allah nasip etsin yeterki.Benim oğlum da 5 yaşında ve tek kardeş şu anda ve hep içimde yara gibi. Hatta bir konu bile açmıştım bu konuda. Bu aralar ben meslek için çabaladığım için erteledim kardeşi ama Allah izin verirse önümüzdeki seneye artık çok istiyorum. Evet tek çocuk olunca ona daha iyi imkanlar sağlarız, ama bu maddi boyutlarda kalır bence.Herkesin tecrübesi farklı olabilir ama tek çocuk olmak hayatta yalnız kalmak demekmiş gibi geliyor bana. Şu anda annem rahatsız ve biz üç kardeşiz. Hepimiz bir yerden tutuyoruz, bir şekilde. Erkekler hastane işlerini yapıyor, bir misafiri olduğunda ben yapıyorum. Tartıştığımız da olur ama bir dert olduğunda da birbirimizle paylaşıyoruz.
Benim hesap da" bir nalı bulduk, bir at, üç nalı da bulduk mu bu iş tamamdır " diyen köylü gibiBir çocuk yaptım 6 sene geçti, 28 oldum ve 3 çocuk daha düşünüyorum
fakat Allah izin verirse 30 dan sonra da oluyor bu işler yine diyorum. Çocuğumun ileride yalnız olmasını, bizim sorumluluğumuzu yüklenmesini istemiyorum. Birincisinde evlendikten 3 ay sonra olmuştu, ben de bu vesileyle sorayım sizlere: arada 6-7 sene olunca ikinciye hamile kalmak zor olur mu acep?
Canım ben tek çocuğum ve hiç memnun değilim.Bu yüzden oğlum tek kalsın istemedim.Biraz fazla ara verenlerdenim bende.Oğlum 8 yaşında,kızımda 9 aylık.Bende 27 yaşındayım bu arada.Ama merak etme ben uzun süre hapla korundum,hapı bırakıp 2 ay daha korunduk ve sonraki ay hemen hamile kaldım.Allah nasip etsin yeterki.
Amin.İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum yorumuna. İnşallah nasib olur. Allah bağışlansın senin yavrularını da. Güle güle büyüt.
Ah canm rabbm sfa versntek çocuk gibiyim, bir kızkardeşim var ama engelli..Keske sağlıklı olsaydı da herseyimizi paylaşsaydık diye çok düşünürüm.
En büyük korkum da ondan önce bize birşey olması...Birkaç kardeş olup da onun bakımını paylaşmayı çok isterdim...
Ne guzel anlatmssin cnmÜç kızkardeşim var ve iyi ki varlar. Ben ve üç numara evli diğerleri bekar, evlenince çocuktu, işti, kocaydı, evdi derken eskisi kadar göremiyorsun ilgilenemiyorsun ama en ufak sıkıntıyı onlarla paylaşıp onlarla hallediyorsun. En son iki hafta önce şükrettim onların varlığına oğlum ameliyat oldu tüm cevremiz yanımızda ama kardeşlerimi bir gördüm dedim dünyanın en güçlü insanıyım ben, yüzlerini görünce huzur buldum, içim rahatladı onlar varken bana bişey olmaz ben varkende onlara. Hatta kardeşim hep der abla sen nasıl anlıyorsunda arıyorsun canımız sıkkınken yardıma ihtiyacımız varken hemen arıyorsun hissediyorum biliyor musunuz?hepsi benim canım tek tek hepsi için canımı veririm kardeş ya ötesi var mı?
Annemin bir lafı vardır: kardeş kardeşi öldürür genede kemiğini cebinde saklarmış diye :) iki-üç birden iyidir.