- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
Annemin komsusu benimde cocuklugumdan beri tanidigim x teyzemin sadece bir oglu var o da 28 yasinda.kendisi de 45 yasinda.siddetli gaz ve karin agrisiyla hastaneye gitti ve buyuk miyomlar oldugu anlasildi ve rahmi alindi.o kadar üzüldü ki,ben hamileyim sandim heveslenmistim diye.esi istememisti bu zamana kadar kendide biraz rahatina duskundu ama zaman ilerleyince oglu ise girince birde psikolojik bazi sıkıntıları olunca kendini cocuk fikriyle avutmus agrili donemlerinde,bana arkadas olurdu onunla avunurdum diyor sürekli.
Ameliyatinda annem kaldi yaninda,akrabalari uzaktaydi esi calisiyor.kizim olsaydii kalırdı deyip duruyor: ))
Iki tarafli dusunmek lazım .
Hem cocugunuz icin hem kendiniz icin.
Benimde suan bir kızım var 2.5 yaşında.
Suan düşünmüyorum hatta kızımı dusunmesem hic düşünmüyorum .
Zira zor bir bebekti hala zor bir cocuk.
DOğumdan sonra bir cok hastaligimi keşfettim .hafif duzeyde kalpte mitral yetmezlik,bel fitigi,safra kesesi taşı ...resmen dogumu bekliyorlarmis ayyuka cikmak icin: )) ve ben daha 25 yasindayim.
BBu yüzden de korkmuyor degilim.
Sağlığım elverse ben 3 tane istiyorum ama su durumlar ve kızımın zorlugu beni caydiriyor...
ONun icin belki 2 3 sene sonra dusunecegim 1 kardes.bilmiyorum nasil olacak.tek kalsin istemiyorum.
Ha tek kalinca dunyanin sonu degil.
2 kardesim ve cok yas yok aramizda lakin ikmizde evliyiz ve carkli sehirlerdeyiz.bi de o erkek olunca ister istemez mesafe girdi.tek gibi birseyim.
Ha cok mu zorlanıyorum hayir annem yetiyor ama isterdim bi ablam olsun ya da kiz kardesim.nasip.
Sizinde sağlık sorunlariniz varmis yani gecerli bir sebep.uzulmeyin.kuzenleri varsa ve sansi yaver gider de guzel arkadasliklar kurarsa baki kardes gibi olur.
Ameliyatinda annem kaldi yaninda,akrabalari uzaktaydi esi calisiyor.kizim olsaydii kalırdı deyip duruyor: ))
Iki tarafli dusunmek lazım .
Hem cocugunuz icin hem kendiniz icin.
Benimde suan bir kızım var 2.5 yaşında.
Suan düşünmüyorum hatta kızımı dusunmesem hic düşünmüyorum .
Zira zor bir bebekti hala zor bir cocuk.
DOğumdan sonra bir cok hastaligimi keşfettim .hafif duzeyde kalpte mitral yetmezlik,bel fitigi,safra kesesi taşı ...resmen dogumu bekliyorlarmis ayyuka cikmak icin: )) ve ben daha 25 yasindayim.
BBu yüzden de korkmuyor degilim.
Sağlığım elverse ben 3 tane istiyorum ama su durumlar ve kızımın zorlugu beni caydiriyor...
ONun icin belki 2 3 sene sonra dusunecegim 1 kardes.bilmiyorum nasil olacak.tek kalsin istemiyorum.
Ha tek kalinca dunyanin sonu degil.
2 kardesim ve cok yas yok aramizda lakin ikmizde evliyiz ve carkli sehirlerdeyiz.bi de o erkek olunca ister istemez mesafe girdi.tek gibi birseyim.
Ha cok mu zorlanıyorum hayir annem yetiyor ama isterdim bi ablam olsun ya da kiz kardesim.nasip.
Sizinde sağlık sorunlariniz varmis yani gecerli bir sebep.uzulmeyin.kuzenleri varsa ve sansi yaver gider de guzel arkadasliklar kurarsa baki kardes gibi olur.