- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Samire tmv
Bende oğlum küçükken ayy asla ikinciye yok diyordum ama son uç yıldır da ikinci için uğraşıyorum şimdi çok pismanim arka arkaya dogurmadigima çocuk için kardeş önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi oluyor mu böyle arada baya bi yas farki:)18 yaşına kadar tek çocuktum. O yaştan sonra kardeşim oldu. Sıkıntılı bir çocuk değildim psikolojim de iyiydi. Kardeşim olmasa kardeş nedir bilmezdim öyle yaşardım. Şimdi kardeşim var acaip seviyoruz birbirimizi. Hiç kardeş kıskançlığı da yaşamadık![]()
Bütün çocukluğum boyunca kardeş istiyorum dedim aileme ama hiç kardeşim olmadı. Sonra babam da öldü yapayalnız hissettim o zaman. Hala bile bazen ağlarım kardeşim olsaydı diyebir çocuk daha yapma..hayatını daha da zorlaştırma..
kızın için düşünüyorsan şöyle düşün kardeşi olmayan insan kardeş sevgisi bilemez .. insan bilmediği şeyinde hasretini , ihtiyacını çekmez..
ben tek çocuğum hiç kardeşim neden yok gibi bir düşüncem olmadı.. nasıl bir duygu olduğunu bilmediğim birşey için yokluk çekmedim yani..
Süper oluyor. Çok seviliyor minik olan.Iyi oluyor mu böyle arada baya bi yas farki:)
Ya niye oyle diyorsun simdi benide uzuyonBütün çocukluğum boyunca kardeş istiyorum dedim aileme ama hiç kardeşim olmadı. Sonra babam da öldü yapayalnız hissettim o zaman. Hala bile bazen ağlarım kardeşim olsaydı diye
canım neden kendini şimdiden böyle şuçluluk psikolojine sokuyorsun ....Evet biliyorum ama zaman gectikce esim duzelse bile istemezsem tek çocuklu kalirsam pisman olurmuyum diye düşündüm biran
Bütün çocukluğum boyunca kardeş istiyorum dedim aileme ama hiç kardeşim olmadı. Sonra babam da öldü yapayalnız hissettim o zaman. Hala bile bazen ağlarım kardeşim olsaydı diye
Bizim okulda kardeşi olmayan bir kız öğrenci var. Çok sorunlu. Etkisi var mı bilmiyorum ama.Ailenin etkisi büyüktür tabi.
Ya bazilari hic düşünmüyor 7 cocuk büyüyünce ne olacak bakalimBiz 2.düşünelim millet takım kuruyor.Geçen gün sağlık ocağında kan verirken bir kadın geldi.Ben sadece doğum kontrol ilacı alacağım dedi.Kaç çocuğun var denildi.7 tane,daha da istemiyorum yeter dedi,biz şok olduk tabii.