- Konu Sahibi Samire tmv
Tek çocuğum ben ve tek çocuğum var. Hhahay konuda en kıdemli olabilir miyim :)Aslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Tek çocuk olmanın öyle büyük zorluğu olmadı benim için çünkü biz küçükken hava kararana kadar dışarıda oynardık. Oğlum için bazen düşünüyorum. Ama psikolojik olarak yapamam gibi geliyor. Busefer çocuk evde sıkılıyor diyicem. 2. Çocuğu diğer çocuk oyalansin mantığı ile yapamam ya. 2. Çocuğa yapılacak masraf la oğluma aktivite ayarlayabilirim.
He diyeceksiniz büyüdüğü zaman bir kardeş gerekir. Ben daha can ciger kardeş görmedim
.herkes sırrını kardesinden saklayıp arkadaşına anlatıyor. Anne baba birine az maddi destek çıksa diğeri cekemiyor. Ozellikle kardeslerden biri hep ezik oluyor digeri onu sömürüyor. Hiç ay ne güzel kardeş dediğim bir durum da olmadı ki.
Yoksa bende isterim kardeşi olsun gelecekte omuz omuza verip hayata karşı yoklugumuzu hissetmeden destek olsunlar birbirine ama olmuyor. Bunun yetistirme ile de ilgisi yok. Insandaki nefis kardeşe bile acımıyor