- 9 Ocak 2012
- 15.617
- 30.302
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
Yok sadece herşey dört dörtlük olsun diyen birisiniz sanırım. Eskiden ben de bir yerde kır görsem temizliğe girişirdim. Aman o öyle bu böyle. 3.hamilelik çok zor geçti ve bırakmak zorunda kaldım herşeyi. Kendim de rahatladım açıkçası. Bi yerde bazı şeyleri bosvemek gerekiyor. Oyuncu anneyi öneririm takip etmediyseniz rahatlatıyor. :)
Annemle dördüncüye hamileyken yakın oturmaya başladık. 3 çocuğum varken ben de Ankara daydım. Şimdi çok yardımı oluyor ama mesela tam doğum yapacağım günlerde hacca gidecek
Çocukların sayısıyla orantılı kazancımız da artıyor diyim. Eşimde hep bi daire daha alma telaşı.
Müslüman olmak gerekmez ki insan olmak için. Yani sen müslüman olmasan çok zenginken açlık çeken birini görsen yardım etmez misin? Evet zekat için dedim genel olarak kaldı ki Müslümanım diyen bile zekatı nasıl daha az veririm derdinde. Müslüman olmayan ama çoğu Müslümanım deyip namaz kılandan çok daha duyarlı insanlar da var etrafta. Sadece biraz insan olmak bence bize gereken şey.
oyuncu anneyi takip ediyorum. ben ev işini çok saldım zaten. peşine düştükçe canım çıkıyor. misal gece oğlan uyurken topladım. sabah ben işe o kreşe gidecek. uyanır uyanmaz topladıklarımı ters çevirip saçaladık çıktık