- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ben iki cocuk sahibiyim 29 yasindayim, ikinciyi zor yaptim yani saglik sorunlarim sartlarim hamileligimi zor gecirmeme neden oldu yine de göze alip ikinciyi yaptim
Abimle aram hic yok, 10 yildir konusmadik hic, daha da konusmayiz. O da öyle bir insan
Ben cocuklarimi bizim gibi yetistirmiyorum ama
Bizim iliskimizin böyle olma sebebi aile ve cevre zaten, kardeslerin sucu yok
Bu sekilde yetisip yönlendiriliyorlar
abimle aram bu sekilde olmasina ragmen ben kardes istedim kizima
Sürekli birbirlerini cok seveceklerini asiliyorum
Seviyorlar birbirlerini, aralarinda üc yas var
e illa ki huysuz da oluyor, kolay mi iki kücük cocuk
Sabahlari kizim geliyor kardesini alip gidiyor, birbirlerini savunuyorlar, disarida birbirlerine cok baglilar
Bu mutluluga sahit oldugum icin cok sansliyim, cok sükür
sagligim le verseydi imkanim olsaydi, gercekten cok zengin olsaydik valla esim de ben de en az bes alti cocugumuz olsun isterdik, bu mutluluk cok baska
Ama sartlar böyle malesef, iki cocuk zaten sinir
Ikisini iyi besleyip iyi yetistirebilmek, zaman ayirabilmek önemli
bunlar öyle kolay seyler degil, ne bakicimiz var ne de anadan babadan destek aliyoruz
Maddi manevi yalniziz, iki cocuga bakmak da öyle kolay olmuyor, bir saat bile dinlenmek cogu zaman hayal oluyor öyle zor yetistirdik, epeyce yorulduk
Ama ben cok menunum, herkes kalbini dinlesin, sonra da iyi bakip bakamayacagini iyice düsünsün
Her cocuk sonsuz sevgiyi ve iyi bir beslenme ve egitimi hak ediyor, bu sartlari mümkün oldugunca saglayabilmeli anne babalar, diger türlü yazik bebeklere sevgisini veremeyen insanlar bile anne baba oluyor, burada cocugun sucu ne
Abimle aram hic yok, 10 yildir konusmadik hic, daha da konusmayiz. O da öyle bir insan
Ben cocuklarimi bizim gibi yetistirmiyorum ama
Bizim iliskimizin böyle olma sebebi aile ve cevre zaten, kardeslerin sucu yok
Bu sekilde yetisip yönlendiriliyorlar
abimle aram bu sekilde olmasina ragmen ben kardes istedim kizima
Sürekli birbirlerini cok seveceklerini asiliyorum
Seviyorlar birbirlerini, aralarinda üc yas var
e illa ki huysuz da oluyor, kolay mi iki kücük cocuk
Sabahlari kizim geliyor kardesini alip gidiyor, birbirlerini savunuyorlar, disarida birbirlerine cok baglilar
Bu mutluluga sahit oldugum icin cok sansliyim, cok sükür
sagligim le verseydi imkanim olsaydi, gercekten cok zengin olsaydik valla esim de ben de en az bes alti cocugumuz olsun isterdik, bu mutluluk cok baska
Ama sartlar böyle malesef, iki cocuk zaten sinir
Ikisini iyi besleyip iyi yetistirebilmek, zaman ayirabilmek önemli
bunlar öyle kolay seyler degil, ne bakicimiz var ne de anadan babadan destek aliyoruz
Maddi manevi yalniziz, iki cocuga bakmak da öyle kolay olmuyor, bir saat bile dinlenmek cogu zaman hayal oluyor öyle zor yetistirdik, epeyce yorulduk
Ama ben cok menunum, herkes kalbini dinlesin, sonra da iyi bakip bakamayacagini iyice düsünsün
Her cocuk sonsuz sevgiyi ve iyi bir beslenme ve egitimi hak ediyor, bu sartlari mümkün oldugunca saglayabilmeli anne babalar, diger türlü yazik bebeklere sevgisini veremeyen insanlar bile anne baba oluyor, burada cocugun sucu ne