Ben 41 yaşındayım. Kızıma 8 aylık evliyken hem de hiç yumurtlama hesaplamaları yapmadan hiç beklemeden hamile kaldım. Eşim askerdeydi ve hamileleiğimi tek başıma geçirdim. 29 yaşında anne oldum Sonra eşim askerden geldi, bu arada özel okulda çalışıyorduk, ordan ayrılıp başka bir yere geçtik. Maddi sıkıntılarımız çok oldu. Hem çalışma hayatı hem de bebeğin masrafları ağır geldi. Hatta bu maddi sıkıntılar bir çok kavgamızın da kaynağı oldu. Herneyse biz de 2. çocuk olayını kafamızda bitirdik bir taneye bile zor bakıyoruz diye bir müddet sonra hayatımız düzene girdi, ama biz de artık rahata alıştık yine çocuğa olumlu bakmadık. Takii ben 39 yaşıma çeyrek kala bebek kokuları duymaya başlayıncaya kadar, eşim de Allahtan istedi o güne kadar kardeşe hayır diyen kızımda istemeye başladı. Ama o da ne hamile kalmak ne mümkün, 6-7 ay denedikten sonra 40 yaşıma 3 ay kala hamile kaldım. Hem de şakır şakır bir adet gördüğüm halde çok sevindik. Önce geç döllenme dediler sonra bebeğin kalbi atmıyor dediler 9 haftalıktı aldılar. İşte o zaman hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım, çünkü bebek sahibi olmak öyle kolay değildi hele taşımak daha da zordu. Hele de 40 yaşındaysan bu hergeçen gün imkansızlaşıyordu. Şimdi 41 yaşındayım hala istiyorum, eşim ve kızımın hiç umudu kalmamasına rağmen belki diyorum 40 yaşından sonra denemem dedim ama şimdi 42 ye kadar kendime şans veriyorum. Öbür yandan kendimi hiç affetmiyorum Bu dünyada kızıma kardeşten daha değerli ne bırakabilirim. Hiç bişi sanki katlar hamamlar kurduk, azıcık yeseydik, kardeşi olsaydı. Ümidim olsa da birazcık bir yanım sen treni kaçırdın diyor lütfen arkadaşlar tren kaçmadan henüz gençken 2.yi hatta 3.cüyü yapın. Başkaları söylerken bana banel gelirdi, modern ailelerin tek çocuğu var derdim. Yok öyle birşey çocuk hayat çocuk gençlik çocuk yaşam sevinci kendi bencilliğim belki de biraz da hani derler ya ikisine de aynı koşulları sağlamak istiyorum şimdi düşünüyorum kızım büyüyünce acaba anne iyi ki kardeşim olmadı bana 2 bot aldınız mı diyecek yoksa anne benim tek botum olsaydı ama kardeşim olsaydı mı diyecek zaten de diyor şu anda 12 yaşında bana bir kardeş yapamadınız artık torunlarınızı büyütürsünüz diyor :) dalgasını geçiyor İşte böyle benden ders çıkarın...:2: