ne güzel 2 kardeş paylaşımları ,biz de 2 kardeşiz..
ancak şu konuda sana katılmıyorum,çocuk dediğin 2 kıyafet eksikle büyümüyo..yani birinin 2 kıyafeti eksik olsun da,kardeşi olsun diye düşünmüyorum.sadece az para kısıtlamasıyla olmuyo ne yazık ki..eğitimi var,sosyal gelişimi var,sağlık harcamalarıvar da var yani..ayrıca çocuğa verdiğin ilgi,gelişimi için harcadığın enerji,o kadar çok şey var ki..
o kadar basitçe ve duygusal bir yaklaşımla olmuyo bana göre..o yüzden iyi düşünülüp verilmes,i gereken bir karar bu..
sizin durumunuz değişik,sadece şöyle b,irşey söylemek isterim,bebek doğduktan sonra,kardeş isteyen oğlunuzun size pek faydası olmayacak..:):)şaka bi yana ,olgun yaşlardaki anneliğin daha tatlı olduğunu duymuştum.diğer yorumlarımdan farklı sizin durumunuz,oğlunuz kocaman olmuş maşallah..ancak düşünmeniz gerekn şey şu,oğlunuzu büyütüp rahata ermişken(maddi manevi)tekrar zor günlere hazır mısınız??Allah gönlünüze göre versin..
bir de ben bazen çocuk konusunda kadınalrın baen kendilerini unutup,sadece aANNE olduklarını görüyorum.mutlaka hepimiz arasıra böyle oluyorz,evladımızın ihtiyacı olduğunda,kenidmiz falan yokuz tabii ki,böyle durumlar hariç; sanki benliğimizi unutyoruz,tek görevimiz ve hayatımız anne olmak gibi görüyoruz..
halbuki birer bireyiz,kendimizi geliştirmeye,sadece kişi olarak kendimiz için de birşeyler yapmaya ihtiyacımız var.bence 1 den çocuk kararını veririken bunu da düşünmeliyiz..