- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi fernandohoze
-
iletişimsizlik olunca her ilişkide sorun yaşamak mümkün ama...çok isterdim öyle dememeyi dostum...
yaw 3 günüm huzurluysa 4. gün çıkıyo bi çıban..
yani sorunun temel kaynağı iletişimsizlik sanırım bizde...
sana ne oldu peki böyle üzülmüşsün peki severek evlenmedin mi ne oldu kii sonradan mı değişti ne kadardır evlisin ki ?
Çok doğru ilk yanlışı burada yapıyoruz. Ben evliliğimden mutluyum ama olduğu gibi kabullenmek lazım. Biz nasıl değişmiyorsak karşımızdaki insanda değişmiyor.nişanlıyken kendini kandırmıcak insan..
evlenince düzelir demicek..
ertelemicek..
hiç bişi düzelmiyo kimse kendini hayallerle uyuşturmasın..
iyiyse hep iyi gidiyo..
Allah sonumuzu hayretsin..
25 yaşındayım ve adım attığıma hafiften pişman oldum.gerçi 7 yıllık bir beraberlik benimkisi ama bir nişan yüzüğü resmen 7 yılı sildi attı herkes çok değişti.kendi ailemde bi garipleşti nişanlımın ailesi de.umuyorum kimse 7 yıl rol yapmamıştır bu durum geçicidir yoksa vay halime :/senin daha önce sorununu okumuştum eşim dede ruhlu diye o konuda bir gelişme var mı :)
Yok canım mümkün değil, değişir de kötü yönde bencebirde şu kanı var...
cocugun olursa degişir...
Neden evlenipte iyi ki evlenmişim diyenler bu kadar azınlıkta ?
birde şu kanı var...
cocugun olursa degişir...
Evlilik zor zanaat, heleki böyle sevince gözü kararıyor insanın.aşk evliliği..
oyüzden tüm zıtlıklara rağmen evlendim..
dışardan bakanlar imreniyolar..
ama işte kopuğuz birbirimizden..
sözlü şiddete başvuruyorum sürekli..
iğnelemeden duramıyom adamı..
haliyle soğukluk giriyo araya...
Ne diyeyim haklısın. Erkek iyi olunca geçinmek kolay.eminin eşleri ballokmadır onların..
çünkü erkekler 1 adım atınca kadınlar 10 adım atıyo genelde..
erkek zorsa kadın yıpranıyo..
cocuk boşanmamak için yapılmış gibi.Yok canım mümkün değil, değişir de kötü yönde bence
Bugün bizde de kara bulutlar esiyor. Çok üzerinde durmamak mı lazım acaba ? Bizde erkekler gibi odun mu olsak ?
Neden evlenipte iyi ki evlenmişim diyenler bu kadar azınlıkta ?
Kesinlikle doğru, ya koca koca insanlar birbirini eve bağlayamıyorken el kadar bebe mi yapacakcocuk boşanmamak için yapılmış gibi.
adamı sanki zoraki evde tutmaya yardımcı bi arac gibi kullanıyorlar.
yani. sonrada kadın cocukla beraber perişan...Kesinlikle doğru, ya koca koca insanlar birbirini eve bağlayamıyorken el kadar bebe mi yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?