tek cümle..

7 yıllık birliktelikten sonra evlendik 9 ayı geçti ben çok memnunun evlenmeden önce tereddütlerim vardı bazı şeylerde ama iyi ki de evlenmişim inş. Benim herifte öyle düşünüyordur

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum sürekli iğneliyi laflar söylüyorum falan demişsin ama benim bile en katlanamadığım şey bi yakın tanıdığım var hep kocasına laf sokar hep iğneler bazen artık dayanamayıp bezmiyormusun diyorum ama fayda etmiyor hiç hoş bir şey değil

arkadaşım var...
2 cocugu var.. boşandı kocası olcak zati efendiden...
neler yaşattı kıza. borc takmalarmı dersin. aldatmalar. hepsi ful...
evliliğin ilk yıllarında adamın durumu belliymiş. eve adamın babası bakıyomuş vs.vs.
ama yok anne ve cevre hele cocuk yap düzelir. evine baglanır...
cocuklara dogum yapıcak. adam elin yellozlarıyla fingirdiyo

bence bu bir hastalık doktora gitmelisin ondan önce psikologa gitmelisin.kaybetme korkusu da yok sen de.evlendin bir b.k yedin tamam da boşanınca daha kötü bir b.k yemiş olursun bu şekilde

uzun uzun yazıyodum ilk başlarda..
ama artık yazdıkça o sorunları iyce içine çekiyo beni..
ben de en azından dalgaya vurmaya çalışayım ve derdimi unutayım modundayım..
ama basit buluyosanız sizin için yazayım asıl sorunları:
- evlendiğim ilk aylar aldatıldım.
- aldatılmamın ardından babam vefat etti..
-eşim bunlara rağmen herşeyi unutup pozitif olmamı, herşeyi görmememi bekler.
- benle hiç konuşmaz..
- mutluyken bi konu açarım: tek cevabı "bakarız"
-mutsuzken dertleşmek isterim yanaşmaz..
-benden gizli ailesine benim paramı yedirir..
-kendi altında araba vardır, 5 dakkalık işine arabayla gider ben yarım saatlik işime dolmuşla giderim..
- gizli kapaklı iş yapmaya bayılır. sormayı erkekliğine yedirmez.
- sürekli küser, nazlanır.

daha yazayımmı?
işte tüm bunları görmemek için alaya almaya çalışıyorum ki unutayım dertlerimi..
amacım şımarıklık değil yani...

bu ne anacım hepsini bir adam mı yaptı?

kesinlikle katılıyorum..

Siteye bir sure girmedim ben, bu sure zarfinda evlenenler olmus…senide anlattigin zorluklardan hatirliyorum…cok uzulmustum o zamanlarda sana…seni hamile gorunce cok sevindim…insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib eder.. ben gene cok mutlu oldumki onca acidan sonra hayatinin insanini bulmana…Rabbim bahtinizi acik eylesin.

Kocasına aşık olanlardanım ben de. Hep de özlüyorum işteyken Evlendim iyi b.. yedim diyemem yani,herkes evliliği kötü düşünmesin.Aşk 3 yıl 5 yıl da değil,öyle olsa 2002den beri tanıdığım adama hala aşığım diyemezdim.
Bir de yazılarınızı okuyorum da sanki gırgıra vuruyorsunuz gibime geliyor,yani ciddi sorununuz olsa böyle olmaz gibi sanki İnşallah da sorunlar olmasın hiç

merak edenlere..
yukarıya yazdım en genel problemleri daha fazlası da var ama yazmıyorum...

O zaman bu sorunlarınız için bence ya aile terapistine gidip birlikte halledelim diyerek onu ikna etmeye çalışın

ya da bu evlilikte mutsuz oldugunu ve ayrılık sinyallerinin çaldıgına dair ultimatom verin.

yukarı yazdım canım, gırgır olmayan halini de...

yasadiklarin cok zormus gercekten…ama bu adamla nicin evli kaliyorsun? Adam seni aldatmis..Allahim buyuk konusmayayim herkesin basina gelebilir ama…ne sayarsan var kocanda o zaman…evlilikte birseyler ters…bayan arabayla gider erkek dolmusa biner gerekirse..yani kendini neden bu kadar ezdiriyorsun diye sorayim o zaman??? Ekonomik ozgurlugun varsa neden katlaniyorsun bu adama??

Sende haklısın yani. Yok artık diyorum.

O zaman bu sorunlarınız için bence ya aile terapistine gidip birlikte halledelim diyerek onu ikna etmeye çalışın

ya da bu evlilikte mutsuz oldugunu ve ayrılık sinyallerinin çaldıgına dair ultimatom verin.

yarın gidiyoruz terapiste..
geçen ay da gittik..
sadece işine gelen kısımları, yani kendi haklı olduğu kısımları bıkbıklayıp durdu, terapiden sonra..
yani kadının bana yüklendiği kısımları tekrarladı okadar..
kendine düşen kısım unutuldu..
bakalım yarın yine gitcez..hayırlısı...

cnm sen sureklı kocandan dert yanıyorsun konularını bılıyorum madem oyle neden bırbırınıze ezıyet edıyorsunuz kı ayrılın

bak aldatıldıysan eger bu evliligi orada noktalayacaktın..

iflah olur mu olmaz mı sana göre ?

İşte burada iç sesin sana ne diyor..

Aldatılmak bir kadın için oldukça kötü ve atlatılması zor bir durum

sen ozaman az bile yazmışsın arkadaşım evlilik daha çok şey ifade ediyordur senin için.
Ama aldatılmayı niye kabullendin? nasıl yakaladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…