• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdim saçlarım bıktıkm artık

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
aşırııııı derecede dökünmem var hiç normal olmayacak seviyede özellikle banyodan sonra saçımın yarısı elimde kalıyor banyo yapmaktan soğudum kendime güvenim gitti piskolojim bozuldu döküldükçe dökülüyor her elimi saçıma attığımda bir sürü saç geliyor daha 18 yaşındayım hayattan soğudum son olarak doktor foltene pharma kadınlara özel flakon verdi kullanıpta memnun kalan var mı ne yapayım ben yardımcı olun bana

Merhaba.ablacim neden isirgan otunu denemiyorsun 15 gun her banyodan sonra sacina dokuyorsun inan dokulmen hic kalmiyor ben daha once denedim cok cok iyi gelmisti.arastirip denemeni tavsiye ederim.

canım merhaba,

saçlarımdan ben de çok çektim 2 yıldır devam eden bir dökülmem var. Allah'a şükür biraz önünü kesebildim . doktorumun önerdiği bitkisel bir şampuan kullanıyorum şuan. ama saç dökülmesi hafife alınmayacak bir durum ciddi bir şekilde tüm tahlillerini yaptır.

Merhaba.ablacim neden isirgan otunu denemiyorsun 15 gun her banyodan sonra sacina dokuyorsun inan dokulmen hic kalmiyor ben daha once denedim cok cok iyi gelmisti.arastirip denemeni tavsiye ederim.

biraz daha detaylı anlatırmısınız ne yapıcağımı aktardan bulabilir miyim ısırgan otunu bıktım artık intihar etmeyi bile düşündüm o kadr piskolojimi bozuyor

Canimm birde kadinlar klubunun sac dokulme bolumune bakmayi tercih ederim. Orda cok faydali seyler yaziyor..

Canimm birde kadinlar klubunun sac dokulme bolumune bakmayi tercih ederim. Orda cok faydali seyler yaziyor..

baktım oraya da tabiki ama ben kesin çözüm istiyorum demir ile b vitamini verdi onları içicem inş. iyi gelir

Hergün bir diş sarımsak yutmanı öneririm.Saç dökülmesini durdurup,beyazların biraz daha geç çıkmasını sağlıyor.Maranki sarımsağın tepesindeki püsküllerin saçı anımsattığını söyler her programında.

Hergün bir diş sarımsak yutmanı öneririm.Saç dökülmesini durdurup,beyazların biraz daha geç çıkmasını sağlıyor.Maranki sarımsağın tepesindeki püsküllerin saçı anımsattığını söyler her programında.

denerim onu da saça sürmekte iyi geliyormuş saçıma da sürücem birazdan akşama yşne banyo yapıcam saçımın yine yarısı dökülücek yine ağlıycam yeminle bıktım

Doktora giderek bir kan tahlili yaptır tiroit,b12,kansızlık gibi değerlerine baktır bunlarda aşırı derecede saç dökülmesi yapar özellikle tiroit rahatsızlıgı olanlarda aşırı derecede dökülür.

Doktora giderek bir kan tahlili yaptır tiroit,b12,kansızlık gibi değerlerine baktır bunlarda aşırı derecede saç dökülmesi yapar özellikle tiroit rahatsızlıgı olanlarda aşırı derecede dökülür.

yaptırdım demir b6 ve b12 için ilaç verdi tiroite bakmadı galiba onu da yaptırayım

denerim onu da saça sürmekte iyi geliyormuş saçıma da sürücem birazdan akşama yşne banyo yapıcam saçımın yine yarısı dökülücek yine ağlıycam yeminle bıktım

Ben denedim iyi geliyor.Ama sabırla kullan bir ay.Bir hafta kullanıp faydasını görmüyorum diyip bırakma.Şampuanına çam terebenti de ekleyebilirsin.O da iyi geliyor.

Tiroit için hangi bölüme gitmeliyim acaba ailem pek ilgili değil her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum belirtilere baktım tiroitim olabilir sanırım sigarada saç dökebiliyor bırakımıyorum da sanırım azalatsam iyi gelicek

Tiroit için hangi bölüme gitmeliyim acaba ailem pek ilgili değil her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum belirtilere baktım tiroitim olabilir sanırım sigarada saç dökebiliyor bırakımıyorum da sanırım azalatsam iyi gelicek

Tiroite aile hekimleride bakar canım ama bir uzmana gitmek istiyorsan dahiliye bölümüne gitmen gerek.

Tiroite aile hekimleride bakar canım ama bir uzmana gitmek istiyorsan dahiliye bölümüne gitmen gerek.

dahiliyeye gidince doktora troidimin oldugunu düşünüyorum desem direk testleri verir değil mi aile hekimime gitsem testi sağlık ocaklarında yaparlar mı ki ? bu konularda çok cahilim sanırım

dahiliyeye gidince doktora troidimin oldugunu düşünüyorum desem direk testleri verir değil mi aile hekimime gitsem testi sağlık ocaklarında yaparlar mı ki ? bu konularda çok cahilim sanırım

Her iki doktorada yani dahiliye ve aile hekimine gitsen tiroitten şüpheliyorum desen sana kan tahlili yaptırırlar canım. Bazen ne gibi şikayetlerin var derler.Tiroitin şikayetleri saç dökülmesi,uyku problemi,kilo alımı yada zayıflık,adette düzensizlik,kalp çarpıntısı,unutkanlık,aşırı asabiyet gibi belirtileri vardır.

Aile hekimleri artık bütün tahlilleri yapıyor.

Her iki doktorada yani dahiliye ve aile hekimine gitsen tiroitten şüpheliyorum desen sana kan tahlili yaptırırlar canım. Bazen ne gibi şikayetlerin var derler.Tiroitin şikayetleri saç dökülmesi,uyku problemi,kilo alımı yada zayıflık,adette düzensizlik,kalp çarpıntısı,unutkanlık,aşırı asabiyet gibi belirtileri vardır.

Aile hekimleri artık bütün tahlilleri yapıyor.

Çook teşekkür ederim aile hekimliğine gideyim o zaman dahiliyeden randevu alıp beklemek zorunda kalmamamyım

aşırııııı derecede dökünmem var hiç normal olmayacak seviyede özellikle banyodan sonra saçımın yarısı elimde kalıyor banyo yapmaktan soğudum kendime güvenim gitti piskolojim bozuldu döküldükçe dökülüyor her elimi saçıma attığımda bir sürü saç geliyor daha 18 yaşındayım hayattan soğudum son olarak doktor foltene pharma kadınlara özel flakon verdi kullanıpta memnun kalan var mı ne yapayım ben yardımcı olun bana

Bende biktim valla bazrn sacimi taramak bile istemiyorum
Tarakta kalanlari ve lavaboya dokulenleri gorunce sinir oluyorum benim bide sac derim siziliyo
5 ay once dr.a gitti isni unuttugum kucuk bir sampuan verdi bit oldu kafamda
Allah'tan erken farkettim
simdi bioblas sac dokulmelerine karsi sampuan kullaniyorum oda fayda vermedi
dun sacimi boyattim belki o biraz engeller birisinden duymustum boya engellermis dene istersen canim

banyo yapmam lazım cesaretim yok yine bir sürü saçım döklücek yine çok ağlıycam

Benim de mevsim geçişlerinde kel bırakacak gibi dökülür ki gür değil zaten saçlarım iki tel fazla dökülse doktora koşarım doktorda sorun yok der yollar beni stres yapma der bol bol.

Ama en son kan testi istedim demir, b12, çinko değerlerim berbat ötesi çıktı ilaç kullanıyorum şuan. Çinko saçta büyük etken...
Onun dışında saçıma haftada 3 kere zeytinyağı sürerim bağlar 1-2 saat bekletirim en son argan yağlı bi'karışım daha aldım aktardan 10 tl onu da uyguluyorum şampuana da çam terebentin koydum baya baya iyi geldi hatta zor uzayan saçlarım boy attı resmen.

Bi'de ne kadar doğru bilmiyorum ama lisedeyken bi'arkadaşımın saçı çok dökülürdü ona da boyat demişlerdi boyamaya başlayınca dökülme çok yavaşladı psikolojik mi bilmem ama ben de ne zaman boyatsam azalır dökülme toparlar gürleşir:26:Halbuki kimyasal bi'şey.

canım benimde saçlarım çok dökülüyor. aynen senin gibi banyoda saçlarımın yarısı elimde kalıyo.....mevsim geçişlerinde olur normal dediler ama benimki nerdeyse 3 aydır böyle...en sonunda diş çürüğü yüzünden olduğunu öğrendim...bir tane dişim çok fena çürüktü benim korkumdan gitmiyodum doktora..öğrenince çok şaşırmıştım..çürükler ciltteki bozuklukların ve saç dökülmesinin en yaygın sebeplerindenmiş..internetten de araştırabilirsin canım..belki senin de bu yüzden dökülüyordur...bir ihtimal?

Back
X