İlk tüp bebek tedavim ve ilk gebeliğim.İkinci çocuk düşünmüyordum.Anlamadım. İkinci çocuk düşünmüyordum derken? Niye tüp bebek yaptırdınız?
Bu ilk gebeliğinizmi?
İlk tüp bebek tedavim ve ilk gebeliğim.İkinci çocuk düşünmüyordum.
Bekleyeceğim mecbur , umarım ikinci kese kendiliğinden kaybolur, öyle bir ihtimal varmış öyle okumuştum.Teşekkür ederimAnladim. Az bir bekleyin. Doktorunuz yönlendirir. Genel anlamda mümkün.
Bekleyeceğim mecbur , umarım ikinci kese kendiliğinden kaybolur, öyle bir ihtimal varmış öyle okumuştum.Teşekkür ederim
Evet doğru söylüyorsunuz ucu çok açık.Stres yapmamaya çalışacağım.Tekrar teşekkür ederimEvet var. Şuanda ucu cok çok acik.
Embryo görünmemiş. Kalb atışı yok vs.
Az daha bekleyin. Stres yapmayan. Doktorunuz en iyi şekilde yönlendirir
Evet imkansız görünüyor ama tek embriyo bölünebiliyormış,ilerleyen zamanlarda da ikinci kese yok olabiliyormuş tek duam umarım öyle olur.Tek embriyo iki kese imkansız. Tek embriyo da tek yumurta ikizleri olur onları da ayıran İnce bi zar olur o da ileriki haftalarda gözükür. Eğer tek yumurta ikizi olduysa fetal redüksiyon yapmazlar biri ölürse diğeri de
Sizin fetal yaptırayım dediğiniz bebek için senelerce çabalayan insanlar var . Açıkçası Allah sınar böyle şeyler düşünmeyinMerhabalar,transferimin 23.günü 11. Günü 149 13.günü 300 en son hcg yi 5 Haziran da verdim 3.Hcg değerim 749 ve bugün kese görüntülemek için doktora gittim fakat tek embriyo transferine rağmen iki kese göründü kalp atışı yoktu. Ama ikiz gebelik kesinlikle istemiyorum ikinci çocuk bile düşünmüyordum.Devlet hastanesinde tedavi gördüm Fetal redüksiyon yapılır mı ? Ne yapmam gerekiyor ?
Biliyorum farkındayım duygusuz bir yerden bakmıyorum.Tavsiyeniz için teşekkürlerSizin fetal yaptırayım dediğiniz bebek için senelerce çabalayan insanlar var . Açıkçası Allah sınar böyle şeyler düşünmeyin
Evet canım ama o yok olma tek yumurta ikizlerinde olmuyo maalesefEvet imkansız görünüyor ama tek embriyo bölünebiliyormış,ilerleyen zamanlarda da ikinci kese yok olabiliyormuş tek duam umarım öyle olur.
Çok emin konuştunuz tecrübeniz mi var ?O zaman fetal redüksiyon da olmuyordur ?Evet canım ama o yok olma tek yumurta ikizlerinde olmuyo maalesef
Evet ben üçüz gebeydim bebeklerden biri tek kesede diğer ikisi ayrı kese tek plasentaydı ve doktorum fetal redüksiyon olursa tek yumurta ikizlerinin ikisi birden ölür birine işlem yapıp birini bırakamayız dedi. Bana ultrason resmini atarsan daha net olurÇok emin konuştunuz tecrübeniz mi var ?O zaman fetal redüksiyon da olmuyordur ?
Haftaya doktor kontrolüne gideceğim şuan yok elimde alınca atarım sizi rahatsız ederim teşekkürlerEvet ben üçüz gebeydim bebeklerden biri tek kesede diğer ikisi ayrı kese tek plasentaydı ve doktorum fetal redüksiyon olursa tek yumurta ikizlerinin ikisi birden ölür birine işlem yapıp birini bırakamayız dedi. Bana ultrason resmini atarsan daha net olur
Biliyorum bütün zorluklarını benim yerimde olmak isteyen çok insan olduğununda farkındayım.Kişiden kişiye değişiyor işte mucize olarak algılayan da var sadece bir tanesinin sağlıklı olmasını o kadar çok önemsiyorum ki ‘ha orda bir tane ha iki tane ‘ olması beni o kadar çok etkiliyor ki anlatamam.Linçlenmek olarak da düşünmüyorum zamanınızı ayırıp düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz teşekkürler. Normalde o kadar duygusal bir insanım ki ama geleceğimi ,geleceğimizi düşünerek mantığım daha çok ağır basıyor.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için !Merhaba hayırlı olsun. Bence çok büyük bir şans onlarca insan sizin gibi doğal yoldan hamile kalamayıp elinde ne ve ne yok üstüne bide kredi çekip sizin gibi zorluklarla çocuk sahibi olmaya çalışıyor nasip öyle bir şey ki 10 kez yaptırıp asla olumlu sonuç almayan var hamile bile kalmak nasip olmuyor size rabbim mucize vermiş hemde iki tanekeşke onların sağlıklı olup olmadığıyla daha çok ilgilenseydiniz. Eğer ikisi de sağlıklıysa kardeşleri ayırmamak daha doğru olmaz mı ? Ha orda bitane var ha iki tane birine kıysanız içiniz nasıl rahat edecek amacım linçlemek değil herkesin kendi kararı yani aile planlaması da hayaller de farklı oluyor. Ama Rabbim sana öyle bir şey nasip etmiş ki herkese nasip olmuyor böylesi. İnşallah gönlüne göre olur herşey Rabbim birtane de verse iki tane de verse Önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat versin!
Anladım rica ederim linç olarak görmediyseniz sevindim , son durumunuz ne peki doktorunuzdan bilgi alabildiniz mi sizin durumunuzda embriyonun tekinl almak mümkünmüymüş bende merak ettim .. çoğunlukla riskli diyorlar inşallah sağlıklılardırBiliyorum bütün zorluklarını benim yerimde olmak isteyen çok insan olduğununda farkındayım.Kişiden kişiye değişiyor işte mucize olarak algılayan da var sadece bir tanesinin sağlıklı olmasını o kadar çok önemsiyorum ki ‘ha orda bir tane ha iki tane ‘ olması beni o kadar çok etkiliyor ki anlatamam.Linçlenmek olarak da düşünmüyorum zamanınızı ayırıp düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz teşekkürler. Normalde o kadar duygusal bir insanım ki ama geleceğimi ,geleceğimizi düşünerek mantığım daha çok ağır basıyor.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için !
Merhaba ,evet doktorumla görüştüm şuan zaten riskliymiş kendiliğinden devam da etmeyebilirmiş ,ama 15 gün sonra tekrar gideceğim aynı plesentada mı değil mi belli olurmuş fetal olur mu olmaz mı ultrason görüntüsüne göre karar verebilecekmişiz .Anladım rica ederim linç olarak görmediyseniz sevindim , son durumunuz ne peki doktorunuzdan bilgi alabildiniz mi sizin durumunuzda embriyonun tekinl almak mümkünmüymüş bende merak ettim .. çoğunlukla riskli diyorlar inşallah sağlıklılardır
Hayırlısı olsun tekrarMerhaba ,evet doktorumla görüştüm şuan zaten riskliymiş kendiliğinden devam da etmeyebilirmiş ,ama 15 gün sonra tekrar gideceğim aynı plesentada mı değil mi belli olurmuş fetal olur mu olmaz mı ultrason görüntüsüne göre karar verebilecekmişiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?