- Konu Sahibi MrsKurabiye
Opudan 5 gün sonra regl olmuştum ben.
[/QUOT
Anladım bende 1 hafta sonra oldum erken oldu o yüzden sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opudan 5 gün sonra regl olmuştum ben.
[/QUOT
Anladım bende 1 hafta sonra oldum erken oldu o yüzden sordum
Evet sanırımDemek ki 5-7 gün sonra oluyor. Kişiden kişiye de değişir elbette.![]()
İyi akşamlar transfer öncesi ve sonrası doktor size ilaç verdi miOpudan 5 gün sonra regl olmuştum ben.
İyi akşamlar transfer öncesi ve sonrası doktor size ilaç verdi mi
İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa sağlık ocağında falan mı?İyi akşamlarEvet, verdi. Transfer öncesi estrofem, folik asit ve crinone jel kullandım. Transfer sonrası da oksapar iğne eklendi ilaçların yanına.
İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa sağlık ocağında falan mı?
Anladım bende yumurta toplama öncesi kendim yapıyordum gobektenKendim yapıyorum. Günde 1 defa.
Anladım bende yumurta toplama öncesi kendim yapıyordum gobekten
Anladım olsun ise yarasındaBu da öyle. Her akşam göbekten vuruyorum. Ama çok yakıyor.
Anladım olsun ise yarasındakaç tane verdi
Anladım olsun ise yarasındakaç tane verdi
İnşallah yararİnşallah yarar10 tane var. İğnenin bittiği günün ertesi tahlil yaptıracağım
![]()
İki tane mi istediniz acaba bende çok kararsızım ama bnde iki düşünüyorum riske atamam ikiside tutarsa bir taşla iki kuş diyorum ama bakıp büyütebilmeyi düşündükçe korkuyorum rabbim hakkımızdan hayırlısı nese onu nasip etsin inşallah emeklerimizi heba etmesinİnşallah canım![]()
İki tane mi istediniz acaba bende çok kararsızım ama bnde iki düşünüyorum riske atamam ikiside tutarsa bir taşla iki kuş diyorum ama bakıp büyütebilmeyi düşündükçe korkuyorum rabbim hakkımızdan hayırlısı nese onu nasip etsin inşallah emeklerimizi heba etmesin![]()
Kaçncı gününüz bugün benimde ilk denemem olcak inşallah ilk seferde hyırlısıyla rast getirir rabbim bende öyle düşünüyorum hem belki nasibimiz böyledir tekte koydursak ikiz weren rabbim onuda orda ikiz yapar diye düşünüyorum hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim gönlümüze göre onu nasip etsin sizinde hayırlı olsun inşallahhEvet, çift embriyo transfer edildi.Ben de sizin gibi düşündüm ve iki tane istedim. İkiz olursa dediğiniz gibi hem kardeş olurlar hem de birlikte büyürler
Ayrıca bir sürü ikiz annesi var. Onlar nasıl atlattıysa bütün süreçleri biz de o şekilde atlatırız
![]()
Kaçncı gününüz bugün benimde ilk denemem olcak inşallah ilk seferde hyırlısıyla rast getirir rabbim bende öyle düşünüyorum hem belki nasibimiz böyledir tekte koydursak ikiz weren rabbim onuda orda ikiz yapar diye düşünüyorum hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim gönlümüze göre onu nasip etsin sizinde hayırlı olsun inşallahh![]()
Amiiinn inşallahh canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınÇok teşekkür ederimPazartesi transfer gerçekleşti, 2 gün geçti
Ben ilk başlarda çok tereddütte kalmıştım çift olursa ve ikisi de tutunursa ne yaparım diye. Fakat bu tedavi sürecinin zorluğunu düşününce endişelerimden vazgeçip 2 tane embriyoya karar verdim. Dediğiniz gibi nasip meselesi. Orasını Allah bilir.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah güzel sonuçlar alırız
![]()
Canım inşallah hamilesindir bende çok kararsız kaldım ve korkularım var hastanedeki hemşirelerde şansın azalır diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayımÇok teşekkür ederimPazartesi transfer gerçekleşti, 2 gün geçti
Ben ilk başlarda çok tereddütte kalmıştım çift olursa ve ikisi de tutunursa ne yaparım diye. Fakat bu tedavi sürecinin zorluğunu düşününce endişelerimden vazgeçip 2 tane embriyoya karar verdim. Dediğiniz gibi nasip meselesi. Orasını Allah bilir.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah güzel sonuçlar alırız
![]()
Canım inşallah hamilesindir bende çok kararsız kaldım ve korkularım var hastanedeki hemşirelerde şansın azalır diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım