- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
merhaba tam beni tarif ediyorsun,göze batacak bir belirti olmadı ve hamileyim.inşallah sende hamilesindir:CüvCüv:kizlar selam
bugun 7.gunum heyecanli bekleyis suruyor hicbir belirti yok agri sizi kanama lekelenme hicbir sey
sizin de oyle olup da hamile olan oldumuuu
allahim herseyin hayirlisini versin elini acmis dua eden tum annelik hasreti ceken arkadaslarimin ellerini bos cevirmesin
amiin
Arkadaşlar merhabalar.Benim bir sorum olacaktı,yeni yasaya göre dondurulmuş transferide deneme sayısı olarak sayılıyor mu?
yeshill_yansıma merhaba,nasıl gidiyor hamilelik.biz seninle aynı zamanda hamile kaldık ama çizelgelerimiz farklı,doktoruna sormuşmuydun kaç haftalık olduğunu?bana internette sorduğum bir doktor söyledi transfer gününden itibaren sayıldığını,kendi doktoruma gidince sorucam
http://www.gebelik.net/gestcalc.html
cnm bak burada seçiyosu hangi yoldan hamile kadığını.benim burda opu ile blast embriyo transferi aynı çıkıyo.eğer bu doğruysa ben 5+4 oluyorum. benim dr. da bazı şeylerde opu yu baz alıyodu.mesela bana test tarihni verirken opudan 15 gün sonra diye verdiler. belkide opu tarihi baz alınıyodur.ayy çok merak ettim şimdi.
Kaan Kocatepe abimiz yanlış yaptırmış siteyi sanırım. Tarihi seçerken 2010 seçilmiyor iyi mi:)
yokk cnm seçiliyo,önce günü seç sonra ayı sonra yılı seç yılı seçince günü 1 e indiriyo onu tekrar gir o zaman oluyo.bende gayette çıkıyoo..bidaha denesene bilmiyorumkismile
arkadaşlar beim test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum ama nedense hiç heyecan yok içimde. dün test bakmıştım önce negatifti 10-15 dk sonra tekrar gitiim atayım diye ama ikinci çizgi silik çıkmış böyle olması norma mi acaba??
canım olmadı, sanıyorum benim bilgisayarın tarih ayarı ile ilgili birşey, gerçi onu da kontrol ettim o da doğru.
Ben senin hesabından geri giderek ne zaman başlattığını görüp kendime uyarlayayım bari, bugün senin 5+0 onu etiketten görüyorum. Taze embriyo diye hatırlıyorum, Transfer tarihin neydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?