Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

evet canım ALlah verdikten sonra her türlü olur ben buna çok inandım.ama kan sonucunu görmeden rahat edemiyorum yani inanamıyorumzemuszemus

tebrk ederim cnm allah tamamına erdirsin inş. idrar silik çıktıysa en az 50 üstü dür. hele ki test gününe kadar inş hayli hayli katlanır . çok sevindim cnm

merhaba...
cmts test güünmdü ve umutlarımın yine boşa çıktığını gördüm. testlerinden olumlu sonuç alanlara tebrikler...
yalnız ben test negatif çıkmasına rağmen hala adet olmadım, 2 gündür kahverengi minik parçalar geliyor. ama kanama şeklinde değil.
başına böyle birşey gelen var mı?
doktorum bugün bir test daha önerdi.

merhaba arkadaşlar bende çarşamba günü blastosist transferi için bekliyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz :Saruboceq:

herşeyin hayırlısı olsun canım.üzülme olana kadar mücadele içindeyiz hepimiz..

kızlar benim bugün transferin 9.günü.dün epey bi pembe kanamam oldu.bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten daha net çıktı :)) yarın test günüm. sizce de hamilemiyimdir???

yeshill_yansıma tebrik ederim..
sorular bitti cevabını buldun..
hamilesin tabi ki..
Allah tamamına erdirsin..
darısı bana ve isteyen herkese inş..

Arkadaslar ben 5 senedir cocuk hasreti cekiyorum. Bugün ilk defa iki cizgiyi tahmin yürütmeden gördüm yani cok barizdi bugün transferimin 8 günü dayanamadim ve öglen idrar testi yaptim 4. günde bir tane yapmisdim ama ondaki cizgi cok cok silikti güvenememisdim. daha test günüme iki gün var. Ben endometriose hastasiydim daha önce yazmisdim. ilk denememde tek embryo yönetmeligi geregi blastosist olarak transfer edildi. Allah tamamina erdirir ins. ALLah tüm gönlü cocuk aski ile yananlarin dualarin kabul eder. Benim de kucagima almayi nasip ede. Inanin burda mutlu haberleri ögrendigimde benimde gözlerim dolardi ve mutlu olurdum. ICimden hep gecirirdim eger birgün hamile kalirsam burda paylasicam birilerine umut olucam. Aslinda kan testinin sonucunun almadan havaya girdim ama bu ins. umutlarim bosa cikmaz. Kan tahlil sonuclarini bildiririm ins.

çok tebrik ederim canımm..ne güzel..
ben de 5,5 senedir 1 kez bile hamiş kalamadım..
Allah inşallah bana da benim gibilere de yaşatır bu mutluluğuu..

canım en çok umut bana olacaksın bunu biliyor musun bütün arkadaşlarıma gönülden sevinirim tabi ama bir endo:Saruboceq:metriosiz hastası olarak inşallah senden umut alacağım allahım sana kan testinde pozitifi göstersin ve tabikide sağlıkla kucağına da versin inşallah.

kızlar benim bugün transferin 9.günü.dün epey bi pembe kanamam oldu.bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten daha net çıktı :)) yarın test günüm. sizce de hamilemiyimdir???

inşallah canım
senin ilk :Saruboceq:günlerde de olmuştu galiba inşallah yerleşme kanamasıdır da hamilesindir canım ya..

Canım çok üzüldüm ama lütfen kendini çok yıpratma ( tutunupda sonradan bizi bırakmaları inan ki çoook daha zor onlara alışıyor tam kucağımıza almak için geri sayım yapıyoruz ve ellerimi boş kalıyor onun için sonu kötü olucaksa başı kötü olsun (

Ben 8. haftadayım ve dün gece kanamam oldu resmen çöktüm ( sabah olmadı bir türlü ( erken saatde dr.umu aradım ve gittim çok şükür bebişimiz iyi ama kanamalar devam edebilirmiş 1-1.5 ay kadar daha yatmam gerekiyor ağrılarım beni rahat bıraksa yatmak sorun değil ( ben ilk denemede de 23 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim inan ki bunları yaşamak çook daha zor (

Allahım hepimizin yardımcısı olsun .....

Yeshill yansima arkadasim cok sevindim. Allah tamamina erdirsin, yavrunu saglikla kucagina almayi nasib etsin. Darisi biz bekleyenlerin basina:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…