Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

esmerim yani kaan beyin yanındaki tüp bebek bölümünde öyle degilmi biraz bahsetsene ordan nasıl bir yer hangi doktor iyi labaratuar nasıl

kızlar selam bende 3 üncü aşılamam yapılacak sonrada tüp bebek bana önerebileceginiz tüp bebek yaptırabilecegim biyer önerebilirmisniz ıNŞALLAH allah kimsenin kucagını boş koymaz.

esmerim yani kaan beyin yanındaki tüp bebek bölümünde öyle degilmi biraz bahsetsene ordan nasıl bir yer hangi doktor iyi labaratuar nasıl

evet canım,tüp bebek.hastanede sırayı çok bekliyorsun,eşimin kaan hoca,benim doktorum murat beydi.murat beyi bir veya iki kez ultrasyonda gördüm,hiç ilgilenmedi,başka doktor ultrasyona devam etti.özel fark istiyormuş,biz bunu sonradan öğrendik.bilgilendirme yok sen sormazsan.o yüzden herşeyi sor önceden onlara.yumurta toplamaya başka biri girdi.genelde devlet hastanesi modunda çalışıyorlar.

merhaba arkadaslar. memorıal hastanesı bazı cıftlere ucretsız tup bebek yapacakmıs. bılgısı olan varmı

cnm benimde 5.gün embriyosu transferim oldu 13 martta. bugün 6.günümdü hafif pembemsi lekelenmem oldu aradım dr.umu coraspini kullanma dedi.istihrahat et dedi.kanamanın olumsuz bir anlamı yok,olumlu bir anlamıda yok dedi. ben çok endişeliyim. şu an kanamam yok. regl olcakmışım gibi ağrım oluyor özellikle ayağa kalkınca. seninde oldumu böle belirtilerin? benim test günüm 23 mart salı.

esmerim teşekkür ederim inşallah bebeğin sağlıklı haberlerini de alırım.Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah,dualarım sizinle:Saruboceq:

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

canım korkma tutanlarda oluyomuş diye duydum bende. benimde 9.gün de oldu çok hafif leke sonra olmadı yarın test günü bakalım inş katlanmıştır beta hcg değerim. ama evet coraspirin kanı sulandırdığı için kanamaya neden olabilir diye bıraktırıyolar bende öyle bıraktım. birde adet olacakmışım gibi benimde ara ara karnım ağrıyo. daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum buda gidicek diye allah korusun yapacak bişey yok napalım kısmeti varsa gelicek hayırlısıyla sende öyle düşün çok merak ediyosan artık kanda da idararda da çıkar benim 7. günde çıktı yarın 22 mart benimde test günü tekrar yaptırıcam. ,ınş güzel sonuçlar alırız cnm allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…