- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
esmerim yani kaan beyin yanındaki tüp bebek bölümünde öyle degilmi biraz bahsetsene ordan nasıl bir yer hangi doktor iyi labaratuar nasıl
merhaba arkadaşlar benimde 10 martta yasadan dolayı tek embriyo transferim oldu 5.gün embriyosuydu. dayanamadım 7.gün gittim yaptırdım 59 çıktı :) çok mutluyum allahım isteyen hepimize versin tamamına erdirsin inşallah. 2. testi p.tesi yaptırıcam 12.günüm inşallah katlanmış olur. ilk tedavimde 3 tane koymuşlardı ama olmamıştı nasip işte 1 tane diye üzülmüştüm ama olucaksa oluyor işte herşeyin hayılısı
canım gözün aydın tek emriyoydu degilmi
darısıda bizim başımıza
teşekkür ediyorum ama henüz tam sevinemedim,Rabbim hepimize anneliği nasip eder inşallahtebrik ediyorum seni canım, çok sevindim darisi bizim başimiza
kızlar transferden sonra 9.gün bugün evde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
deli mavi sizde problem neydi canım birde transferden sonra nelere dikkat ettim
cnm benimde 5.gün embriyosu transferim oldu 13 martta. bugün 6.günümdü hafif pembemsi lekelenmem oldu aradım dr.umu coraspini kullanma dedi.istihrahat et dedi.kanamanın olumsuz bir anlamı yok,olumlu bir anlamıda yok dedi. ben çok endişeliyim. şu an kanamam yok. regl olcakmışım gibi ağrım oluyor özellikle ayağa kalkınca. seninde oldumu böle belirtilerin? benim test günüm 23 mart salı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?