- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
yani hem istanbul hem ankaradamı bulunuyor,kusura bakma ben de düşünüyorum da ondan sordum
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.
6sı donduruldu cnm.600 dolar dondurma işlemi için.5 yıl dondurulyor.her yıl sizleşme yenilenck ve 100 dolar vericez. transferleri için ise 600 dolar vericez okadar.
bana 1500 dolar gibi bi rakamdan bahsettiler, anladığım kadarıyla embriyo başına 100 dolar, ona göre konuşurum ben de...1 embriyosu olanla 20 embriyosu olan aynı mı yani?
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?