tek emriyo ve dondurulmuşlarla hamile kalanlar yardım.

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
tek embriyo 5.gun dondurulmuşlar hamile kalan yada deneyenler lütfen destek olun varlıgınızı hıssetmeye çok ihtiyacım var.

canım benim dondurulmuşlarla 2 embriyo transferi oldu 8. günüm bugün yarın kan testi yaptıcam bugün regli günüm olmazsam eğer..

canım benim dondurulmuşlarla 2 embriyo transferi oldu 8. günüm bugün yarın kan testi yaptıcam bugün regli günüm olmazsam eğer..
Selam canım inş sonucun pozitif olur.ama kan testi için erken degilmi.dondurulmuşlarda test için kaçıncı gün çagırıyorlar.embriyoların kaçıncı gun donduruldu.bide kaçıncı tup bebegin.ins guzel haberlerini yarın bizimle paylasırsın.

canım üzme kendini benimde dondurulmuş embriyo 3.gün emrbiyosu 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ve şuan 6+6 günlük hamileyim inşallah sonuna kadar böyle güzel gider :nazar: inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz

canım üzme kendini benimde dondurulmuş embriyo 3.gün emrbiyosu 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ve şuan 6+6 günlük hamileyim inşallah sonuna kadar böyle güzel gider :nazar: inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz

Çok sevindim neguzel boyle ğuzel haberler almak ins bende bırgun hamileyim diyebilırım ama 1embrıyoyla sansım ne onu bilmiyorum senin 2.tup bebeginmiydi.

Selam canım inş sonucun pozitif olur.ama kan testi için erken degilmi.dondurulmuşlarda test için kaçıncı gün çagırıyorlar.embriyoların kaçıncı gun donduruldu.bide kaçıncı tup bebegin.ins guzel haberlerini yarın bizimle paylasırsın.

inşallahhh canımm allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.. yarın 9. günüm canım gebelik varsa kanda hemen çıkıyo ama idrar testinde çıkmayabilir oyüzden kan tahlili yaptırıcamm asıl test günüm 21 mart pazartesi ama düşünmekten kafayı yicem beklemek çok zor olduğu için yarın gidip yaptırıcamm benim de 2. denemem olucak ilkinde negatifle sonuçlanmıştı inşallah bu sefer pozitifi görürüm canımm senin içinde hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin:66::66::66:

bebeğin hayırlı olsun canımm allah kucağına da almayı nasip etsin darısı benim başıma artık:34::34: canım sana bişiy sormak istiyorumm seninde sağ kasığında ağrı olmuşmuydu benim için çok önemli çünkü benimde sürekli bitmeyen kasık ağrısı şikayetlerim var bugünde regl günüm acaba ondan mı çok ağrı oluyo kabız da oldum:59: bugün adet olurum diye çok korkuyorumm sende kan falan gelmişmiydi adet gününde... nasıl oldu biraz anlatırmısın morle ihtiyacım var:84::84::84::84:

canım bu kadar stres yapma bebeğinin seninle olduğunu düşün.benimde sağ tarafımda adet sancıları batmalar falan oluyodu korkuyordum hep adet olucam diye ama benim adet günüm test tarihimden sonraydı önce pozitifi aldım sonra adet günümü geçirdim yani.ben yerleşme kanaması leke falan hiç yaşamadım canım zaten o kişiden kişiye değişiyomuş.inşallah bebeğin seninledir.testi erken yaptırmanı önermem çünkü benim 11.gün bile 43.5 çıkmıştı sonra katlayarak devam etti ve 6.haftada kese ve kalp atışını gördük kısmetse ayın 21inde dinlemeye gidicez:nazar:

Canım bende 2009 da dondurulmuş embrio ile hamile kaldım.İkinci denememizdi ve şu am ikizlerim 1 yaşında.Şansın bol olsun,Allah yardımcın olsunnn...:49::49::49:

Canım bende 2009 da dondurulmuş embrio ile hamile kaldım.İkinci denememizdi ve şu am ikizlerim 1 yaşında.Şansın bol olsun,Allah yardımcın olsunnn...:49::49::49:

ayyyyyyyyyy ne güzel allahım benimde yüzümü güldür yarabbim çok teşekkür ederim siz yazdıkça inanın çok mutlu oluyorum...

canım bu kadar stres yapma bebeğinin seninle olduğunu düşün.benimde sağ tarafımda adet sancıları batmalar falan oluyodu korkuyordum hep adet olucam diye ama benim adet günüm test tarihimden sonraydı önce pozitifi aldım sonra adet günümü geçirdim yani.ben yerleşme kanaması leke falan hiç yaşamadım canım zaten o kişiden kişiye değişiyomuş.inşallah bebeğin seninledir.testi erken yaptırmanı önermem çünkü benim 11.gün bile 43.5 çıkmıştı sonra katlayarak devam etti ve 6.haftada kese ve kalp atışını gördük kısmetse ayın 21inde dinlemeye gidicez:nazar:

çok tşkr ederim canım saol inşallah bebeğini kucağına alana kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sağlıklı sıhhatli olsun:nazar::emir_bebek::nazar: darısı benim başıma:34::34: test yaptırıp ağrıların neden olduğunu öğreneyim en azından adet mi değil mi.. bende ona göre günlük yaşantıma geri dönerim canımm:))

çok tşkr ederim canım saol inşallah bebeğini kucağına alana kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sağlıklı sıhhatli olsun:nazar::emir_bebek::nazar: darısı benim başıma:34::34: test yaptırıp ağrıların neden olduğunu öğreneyim en azından adet mi değil mi.. bende ona göre günlük yaşantıma geri dönerim canımm:))

canım testinin sonucunu merakla bekliyorum inş bebişin seninledir ve mutlu haberi verirsin bize...

kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm:66::66::66:

hadi bu mübarek günde hayırlı haber getir bize bayby...mutlaka yaz sonucu bekliyoruz :emir_bebek:

kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm:66::66::66:

canım benim inş. güzel haberler veririsin bizlere..... RABBİM yüzünü güldürsün... bende dondurulmuş tek embriyo ile hamile kaldım çok şükür.... şuan kızımı kuağıma alıcağım günü bekliyorum.... darısı burdaki bütün arkadaşların başına... birde bugün kaçıncı günündü canım.. benim 8. günümde kanda 5 çıkmıştı eğer düşük çıkarsa üzülme... yani bende bu yolculuğa 5 ile başlayanlardanım.... sabırsızlıkla haberini bekliyoruz canım.. :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eeee merakla bekliyorum sonucunu baby hadiiiiiii inş iyisindir ktü sonuç almamışsındır...bugün 2 de haber verceklerdi dimi

benimde tek embro ile tutundu...sen sakın üzülme...bele birlikte tedavi olan arkadaşım vardı 1 yıl önce 3 embro konmuş tutmamış, şimdi 1 tane konuldu ama hamile....

Back
X