- Konu Sahibi gokcebuket
tek embriyo 5.gun dondurulmuşlar hamile kalan yada deneyenler lütfen destek olun varlıgınızı hıssetmeye çok ihtiyacım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım inş sonucun pozitif olur.ama kan testi için erken degilmi.dondurulmuşlarda test için kaçıncı gün çagırıyorlar.embriyoların kaçıncı gun donduruldu.bide kaçıncı tup bebegin.ins guzel haberlerini yarın bizimle paylasırsın.canım benim dondurulmuşlarla 2 embriyo transferi oldu 8. günüm bugün yarın kan testi yaptıcam bugün regli günüm olmazsam eğer..
canım üzme kendini benimde dondurulmuş embriyo 3.gün emrbiyosu 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ve şuan 6+6 günlük hamileyim inşallah sonuna kadar böyle güzel giderinşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz
Selam canım inş sonucun pozitif olur.ama kan testi için erken degilmi.dondurulmuşlarda test için kaçıncı gün çagırıyorlar.embriyoların kaçıncı gun donduruldu.bide kaçıncı tup bebegin.ins guzel haberlerini yarın bizimle paylasırsın.
canım üzme kendini benimde dondurulmuş embriyo 3.gün emrbiyosu 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ve şuan 6+6 günlük hamileyim inşallah sonuna kadar böyle güzel giderinşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz
inşallah canım evet 2. denememdi.senin sadece 1 tanemi var dondurulmuşun?
Canım bende 2009 da dondurulmuş embrio ile hamile kaldım.İkinci denememizdi ve şu am ikizlerim 1 yaşında.Şansın bol olsun,Allah yardımcın olsunnn...![]()
canım bu kadar stres yapma bebeğinin seninle olduğunu düşün.benimde sağ tarafımda adet sancıları batmalar falan oluyodu korkuyordum hep adet olucam diye ama benim adet günüm test tarihimden sonraydı önce pozitifi aldım sonra adet günümü geçirdim yani.ben yerleşme kanaması leke falan hiç yaşamadım canım zaten o kişiden kişiye değişiyomuş.inşallah bebeğin seninledir.testi erken yaptırmanı önermem çünkü benim 11.gün bile 43.5 çıkmıştı sonra katlayarak devam etti ve 6.haftada kese ve kalp atışını gördük kısmetse ayın 21inde dinlemeye gidicez![]()
çok tşkr ederim canım saol inşallah bebeğini kucağına alana kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sağlıklı sıhhatli olsundarısı benim başıma
test yaptırıp ağrıların neden olduğunu öğreneyim en azından adet mi değil mi.. bende ona göre günlük yaşantıma geri dönerim canımm:))
kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm![]()