tek emriyo ve dondurulmuşlarla hamile kalanlar yardım.

Slm arkadaşlar bende gelecek ay için dondurulmuş embriyolarımın transferleri için hazırlanıyorum.İlk tüp bebek denememden bir kızım var ikinciyi istiyoruz daha önce dondurulmuş embriyolarım canlı çıkmamıştı tedaviyi sonlandırmak zorunda kalmıştık yine aynı şeyi yaşarmıyım endişesi var. İnşaALLAH Rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu tatdırır.. Donma çözmeyle ilgili tecrübesi olanlar lütfen paylaşalım.

kaçıncı tüp bebeginde yavrunu kucagına aldın canım daha önce canlı çıkmadı demişsin merak ettim kaçtane dondurulmuş embriyon vardıda sağllıklı hiç çıkmadı şimdi kaç tane dondurulmuşun var bide hazırlanıyorum demişsin hazırlık için neler yapıyorsun bende nisandaki adettimi bekliyorumda dondurulmuşlarla denicem merak ettim kusura bakma çok soru soruyorum ama bir birimize destek olalım...sen hangi ay gidicen nisandamı...

benimde ilgimi çekti girip bakmak istedim...
ben tek embriyo ile hamile kaldım şükürler olsun dondurulmuş değildi
ama benimde 1 tane dondurmam var :)))
bebeğim doğsun belli bir zamandan sonra düşünüyorum
bu nedenle ilgimi çekti ama olumsuz durumları da okudum
yani çözünme olduğunda kaliteli bile olsa olmuyor mu çok merak ettim:26:
ve bu durum beni korkuttu ve üzdü
inşallah kimse böyle sorunlarla karşılaşmaz

selam arkadaşlar,bende ikinci denememde 5.gün transferi ve dondurulmuş tek embriyo ile hamile kalmıştım.şuan Allah'ıma şükürler olsun 3,5aylık bir oğlum var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..transferden sonra stres yapmayın,olumsuz düşünmeyin ve bol bol dinlenin.

selamlar.ben de ikinci denemem de tek embriyo ile hamıleyım.25 martta öğrendim.allah herkese tattırsın bu duyguyu.endişelenmeyin 1 tane de olsa eğer saglıklıysa ve en önemlisi allahım ol derse oluyor.bol bol dua edın.

yaaa ne güzel allahım.kavuşmuşsun yavruna sorun neydi sizde bide ilk tüp bebeğinde kaç tane transfer edildi kaçıncı kaliteydi bide sonucun kaçtı şimdiden teşekkürler cevap için..

yaaa ne güzel allahım.kavuşmuşsun yavruna sorun neydi sizde bide ilk tüp bebeğinde kaç tane transfer edildi kaçıncı kaliteydi bide sonucun kaçtı şimdiden teşekkürler cevap için..

canım ilkin de de ikincisin de de tek embrıyo transfer edıldı.yasa gereği böyle oldu.ilk transferımde kı embrıyonun kalıtesını doktor soylemedı.ikinci transferım de de sadece güzel bi embriyo dedı.5.gün embriyosuydu.daha çok yenı.şaşkınım hala.allahım tamamına erdırsın benımkınıde tum bekleyenlerınkını de.canım bızde eşimde sorun vardı.sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu vs vs..inşallah sen de duyarsın bu haberı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…