Tek gecelik...

Hıı bakir adam ya yazamam buraya ama anlaşılıyor diyeyım 2 si arasındakı fark yüzde 90 ama özguvenı yuksekse cidden guzel anlar yasayabılıyorsunuz

Valla bilemedim kafam karışık, hiç o gözle bakmamıştım kendisine arkadaşım. Bir yüz yüze görüşelim de değerlendireyim olur mu olmaz mı : D
Ama kararsızım bakalım, ayrı bi' konuluk mevzu, görüşünce bişey hissedersem içime sinerse sorucam sizlere

Ben yorumumu yaptım hacı hadhah gece gece hunharca güldüm ya ahhshfha

En azından temizdir olm riski yok
Öncekileri de ben eğittim, güya bu erkek milletisi kendine "şöyle fenayım böyle fenayım" diyor
Sonra kadın anatomisi öğretiyoruz sebişmeden

En azından temizdir olm riski yok
Öncekileri de ben eğittim, güya bu erkek milletisi kendine "şöyle fenayım böyle fenayım" diyor
Sonra kadın anatomisi öğretiyoruz sebişmeden
Aşırı eğleniyorum

Temiz değildir belki, bakir değildir diktirmiştir nasıl emin olacaksın?

HAhahda abi gece gece hunharlaştım valla ben özelden devam ediyorum buradan olmayacak

Aşırı eğleniyorum

Temiz değildir belki, bakir değildir diktirmiştir nasıl emin olacaksın?

HAhahda abi gece gece hunharlaştım valla ben özelden devam ediyorum buradan olmayacak

Bu bakir erkeklere kim öğretecek?

Benden sonraki kadına hizmet işte teşekkür eder bana

Hayvani bir hisle (zerre kadar duygu yokken) cinsellik yaşamak, cinsellikle ilgili hafızada, hatıralarda sadece bir kararı bırakır, in my opinion...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…