TeşekkürlerBunu kimseye sormana gerek yok.İçinde bir kin yada başka bir sebepten böyle birşey istiyorsan yada eski sevgilini unutmak için yapacaksan yapma pişman olursun değmezmiş dediğin birgün.Ancak kendi isteklerin ve karşı tarafı istemen doğrultusunda yapacaksan sen bilirsin.Burda hiçbirimizin söylediği senin duygularını içermez.Kendinle yüzleş daha sonra kararını kendin alabilirsin
Şimdi biz neyiz?Düşüncelerimiz de hislerimizi yönlendirdiğine göre, kadınlarda bir "seviştik" şimdi aşık olmalıyım şeysi gelişiyor doğal olarak.
Kafa öyle başlıyorsun çünkü tabii ki gerçek olacak.
Güzel taktik ama kadınları kontrol edebilmek için, Anadolu çocuğuyuz yer miyiz sister
Kalbimi çalmasın yeter.Şimdi biz neyiz?
Ya tabii ki hoşlandığın, sevdiğin adamla sevişmek çok başka bir şey. Manevi tatmin, duygusal zevk. Ama öbür türlüsü de oluyor sonuçta.
Tek gecelik riskli ama bence hele tanımadığın adamla, ya böbreklerimi çalarsa
Şimdi biz neyiz?
Ya tabii ki hoşlandığın, sevdiğin adamla sevişmek çok başka bir şey. Manevi tatmin, duygusal zevk. Ama öbür türlüsü de oluyor sonuçta.
Tek gecelik riskli ama bence hele tanımadığın adamla, ya böbreklerimi çalarsa
Yaaa işte tam öyle değil hahaha bence ilkin heyacanı başkaBence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik
Yaaa işte tam öyle değil hahaha bence ilkin heyacanı başka
Deneyim başkaaaa.....Bence zamanla uyum artıyor, karşı taraf öğreniyor falan neyden hoşlandığını ya da sen elinden tutup öğretiyorsun : D
Ben de tek sefer tercih etmem. Zaten ilkinde birbirini tanıyarak anca oluyor, sonrası daha keyifli. Tek gecelik bana da yarım kalmış gibi geliyor. Bir de tek sefer için ağda yapmaya üşenirim ya aahshaBence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik
Çocuk düşünmediğim sürece evlenmeyiKocana sadık bir eş olacaksan evlenince zaten yapmayacaksın.Belki de aynı adamla yıllarca olacaksın.Şuan gençsin bekarsın içinde varsa ve karşı tarafta sıkıntı yaratcak bir durum yoksa yap gitsinilerde farklılık aramandan iyidir suan bekar ve yalnızken denemen..( düşün düşün nereye kadar)
Ben de tek sefer tercih etmem. Zaten ilkinde birbirini tanıyarak anca oluyor, sonrası daha keyifli. Tek gecelik bana da yarım kalmış gibi geliyor. Bir de tek sefer için ağda yapmaya üşenirim ya aahsha
Bize bi' düzen lazım aşkitoperipellam.
Kocana sadık bir eş olacaksan evlenince zaten yapmayacaksın.Belki de aynı adamla yıllarca olacaksın.Şuan gençsin bekarsın içinde varsa ve karşı tarafta sıkıntı yaratcak bir durum yoksa yap gitsinilerde farklılık aramandan iyidir suan bekar ve yalnızken denemen..( düşün düşün nereye kadar)
Teoman, Nejat İşler falan gibi bir adamsa veririm ben ya. Gönlümü yani. Gönlümü veririm. Tek gece hatta birkaç saat bile yeter ahdhahBir de number var tabii değmez anacım Johnny Depp falansa belki bi' düşünürüm de
İkimize de hayırlısından
Teoman, Nejat İşler falan gibi bir adamsa veririm ben ya. Gönlümü yani. Gönlümü veririm. Tek gece hatta birkaç saat bile yeter ahdhah
Olm şunları forumda konuşmayalım vallahi mimleneceğiz
Aktif bir binsel hayatım olsa vallahi gam yemeyeceğim, ama bir de öyle bir hayatım yok, tık yok! Sizin yüzünüzden buralarda ahlakım bozuluyor, edep yahuBence çoktan mimlendik ama sen bilirsin kardeşim
Aktif bir binsel hayatım olsa vallahi gam yemeyeceğim, ama bir de öyle bir hayatım yok, tık yok! Sizin yüzünüzden buralarda ahlakım bozuluyor, edep yahu
E ama oluyor mu böyle. Ne güzel okuyup çıkacaktım.Evlenince yaparsın artık, zaten öylesi makbuldur
Sana sonra ne anlatıcam tanıdık aday bulmuş olabilirim ama biraz çetrefilli
E ama oluyor mu böyle. Ne güzel okuyup çıkacaktım.Merak ettim kimmiş kimmiş
Bekliyoruz o zamanArkadaşın konusunu baltalamayayım, yeni konu açarım zamanı gelince dedimdi
Haluk, mutfak.Evlenince yaparsın artık, zaten öylesi makbuldur
Sana sonra ne anlatıcam tanıdık aday bulmuş olabilirim ama biraz çetrefilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?