Tek gecelik...

Teşekkürler

Şimdi biz neyiz?

Ya tabii ki hoşlandığın, sevdiğin adamla sevişmek çok başka bir şey. Manevi tatmin, duygusal zevk. Ama öbür türlüsü de oluyor sonuçta.

Tek gecelik riskli ama bence hele tanımadığın adamla, ya böbreklerimi çalarsa

Bence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik

Bence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik
Ben de tek sefer tercih etmem. Zaten ilkinde birbirini tanıyarak anca oluyor, sonrası daha keyifli. Tek gecelik bana da yarım kalmış gibi geliyor. Bir de tek sefer için ağda yapmaya üşenirim ya aahsha

Bize bi' düzen lazım aşkitoperipellam.

Kocana sadık bir eş olacaksan evlenince zaten yapmayacaksın.Belki de aynı adamla yıllarca olacaksın.Şuan gençsin bekarsın içinde varsa ve karşı tarafta sıkıntı yaratcak bir durum yoksa yap gitsin ilerde farklılık aramandan iyidir suan bekar ve yalnızken denemen..( düşün düşün nereye kadar)

Çocuk düşünmediğim sürece evlenmeyi
Düşünmüyorum

Bir de number var tabii değmez anacım Johnny Depp falansa belki bi' düşünürüm de

İkimize de hayırlısından

Ben de böyle düşünüyorum, sadakat mevzsuna çok önem veriyorum, dolayısıyla gençken olmayacak ne zaman olacak? : D

Bir de number var tabii değmez anacım Johnny Depp falansa belki bi' düşünürüm de

İkimize de hayırlısından
Teoman, Nejat İşler falan gibi bir adamsa veririm ben ya. Gönlümü yani. Gönlümü veririm. Tek gece hatta birkaç saat bile yeter ahdhah
Olm şunları forumda konuşmayalım vallahi mimleneceğiz

Aktif bir binsel hayatım olsa vallahi gam yemeyeceğim, ama bir de öyle bir hayatım yok, tık yok! Sizin yüzünüzden buralarda ahlakım bozuluyor, edep yahu

Evlenince yaparsın artık, zaten öylesi makbuldur

Sana sonra ne anlatıcam tanıdık aday bulmuş olabilirim ama biraz çetrefilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…