Ben hoşlandığım beyin ne istediğiyle ilgili değilim sevmediğim bir adam olacagından acaba pişman olurmuyum kafasındayım
Anlıyorum. Ama şimdi burda biri sana pişman olursun ya da pişman olmazsın dese ona göre mi karar vericeksin ki. Biri vardır böyle bişey yaşayıp pişman olmuştur ya da diğeri pişman olmamıştır sana fikir verir ama sende durumlar tam tersi olur sonrasında. Bu başkasının fikriyle yola çıkılacak bir konu değil benceBen hoşlandığım beyin ne istediğiyle ilgili değilim sevmediğim bir adam olacagından acaba pişman olurmuyum kafasındayım
Hiç denemediğim için ne normal ne anormal geliyorSevmediginiz adamla teninizi buluşturmak normal geliyorsa sonucunda evet güzel deneyimdi dersiniz neden olmasın
Ben sizlerden fikir almak istedim deneyimleri olan insanlardan teşekkür ederim yine deAnlıyorum. Ama şimdi burda biri sana pişman olursun ya da pişman olmazsın dese ona göre mi karar vericeksin ki. Biri vardır böyle bişey yaşayıp pişman olmuştur ya da diğeri pişman olmamıştır sana fikir verir ama sende durumlar tam tersi olur sonrasında. Bu başkasının fikriyle yola çıkılacak bir konu değil bence
Hahahhahaja sapık evet sapığım nerden bildiniz bu hakaretınızı aklımda tutacagımHadi sapıkcım hadi
İyi o zaman böyle birşey yaşamadım yapmadım da fikir vereyim gene de. Pişman olursunBen sizlerden fikir almak istedim deneyimleri olan insanlardan teşekkür ederim yine de
Çoğunluk pişman olacağımdan bahsediyor teşekkür ederimİyi o zaman böyle birşey yaşamadım yapmadım da fikir vereyim gene de. Pişman olursun
Hahahhahaja sapık evet sapığım nerden bildiniz bu hakaretınızı aklımda tutacagım
Siz de konuşmayın uslubunuz öğkkkÖğkkk sen espri yapma
Benim bakış açıma göre pişman olursunuz. Şayet ben pişman olurdum fakat Hayat sizinHanımlar merhaba
Sevgilimden ayrılalı henuz kısa bir zaman oldu.Yeni bir sevgili de düşünmüyorum.
Fakat bu bir şekilde kadın olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
One night stand tarzı ilişkiden pişman olan ya da evet güzel deneyimdi diyen var mı?
Hoş bulduğum biri var aramızdaki çekim de mükemmel ama gelgelelim bir ilişki istemiyorum.
ELbette öyle çok teşekküt ederim güzel uslubunuz içinBenim bakış açıma göre pişman olursunuz. Şayet ben pişman olurdum fakat Hayat sizin
Insanlık her zaman önemlidir. İnsan olmayı ögrenelim yeterELbette öyle çok teşekküt ederim güzel uslubunuz için
Hahaha valla o da çok samimi bir durum o uslub da güzelInsanlık her zaman önemlidir. İnsan olmayı ögrenelim yeterRica ederim ne demek. Aa bide şu var tabi çok yakın arkadaşım bunu soruyor olsa sus kız sen ne diyorsun derdim heralde
Dimi ama bu biraz da samimiyet'e giriyorHahaha valla o da çok samimi bir durum o uslub da güzel
Bunu hic anlamadim sanirim anlamayacagimda.. duygular olmadan bu isi bi kadinin yapabilmesini, hayat kadinlarini tenzih ederim. Ok kadinsin isteklerin var ama bizler erkeklerden farkli olarak duygusal degil miyiz? Yani bilimsel olarak bile cinsel birlesme aninda bizde bir hormon salgilaniyormus, karsidakine bizi daha cok baglayan.Hanımlar merhaba
Sevgilimden ayrılalı henuz kısa bir zaman oldu.Yeni bir sevgili de düşünmüyorum.
Fakat bu bir şekilde kadın olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
One night stand tarzı ilişkiden pişman olan ya da evet güzel deneyimdi diyen var mı?
Hoş bulduğum biri var aramızdaki çekim de mükemmel ama gelgelelim bir ilişki istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?