Tek gecelik...

Ben duygusal değiliz demedim a erkekler daha az duygusuz onların yapması normal gıbı bir dusunceye katılmadıgımı söyledim

Hoşlanıyorum ayrıca evet sevmiyorum cinsel bir
Çekim içinde sevmek gerekmiyor
Tek gecelik ilişki nedenim sevgılı olmasını istememem ama çekime de karşı koyamıcam gıbı gelıyor hepsı bu
Iyide senin tarif ettiğin şey hayvanlar aleminde oluyo sanki
Hayat senin hayatın bugun ki cekimler yarin ki pişmanlıkların olmaz umarım

Tinder ya da bardan tanısmadım zaten arkadasım olan biri
Yok test isteyenler oluyor demissiniz de ons icin test isteyen hic duymadim arkadaslar arasinda bile olsa. Ha düzenli bir partner olur o zaman tamam da onceden tek gece icin ne bileyim.

Bu arada test mest isine girecekseniz hpv isteyin ozellikle. Kanla siviyla bulasanlari kondomla onlersiniz de hpv zor.

Yok test isteyenler oluyor demissiniz de ons icin test isteyen hic duymadim arkadaslar arasinda bile olsa. Ha düzenli bir partner olur o zaman tamam da onceden tek gece icin ne bileyim.

Bu arada test mest isine girecekseniz hpv isteyin ozellikle. Kanla siviyla bulasanlari kondomla onlersiniz de hpv zor.
Biliyorum da arkadaşlarımdsn isteyenler vardı

Yoo bence olmadı yada oldu evet onlarda bile sevgi var
Özür dilerim sevgili hayvanlar :KK200:
Sevmiyorum diye yargılama hakkınız yok zira yaparmıydınız yapmazmıydınız dedim

Evet siz de pek yokkş böyle şeyleri rahatca yazabılıyorsunuz bence de özür dileyin

laboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .

kusmaktan gına geldi artık . Mune Mune

laboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .

kusmaktan gına geldi artık . Mune Mune
Yahu size ne? Ne meraklisiniz milletin hayatina karismaya? Size uygun degilse yapmazsınız olur biter, sanki zorla sevistiren var.

Bir de konu kapansin diye sikayet ediyorsunuz. Sebep? Size uymuyor. Oldu o zaman bu forumda bana uymayan konular da kapatilsin.

Yahu size ne? Ne meraklisiniz milletin hayatina karismaya? Size uygun degilse yapmazsınız olur biter, sanki zorla sevistiren var.

Bir de konu kapansin diye sikayet ediyorsunuz. Sebep? Size uymuyor. Oldu o zaman bu forumda bana uymayan konular da kapatilsin.
polemik gibi olmasın ama ben problemim varsa çözüm arayıp başlığımı açıyorum, ilişki tavsiyesi vesaire değil . kişi yapmak istediğinde özgürdür . zaten yapacağı bir şey hakkında tavsiye vs almak kusura bakmayın da el şeyiyle gerdeğe girmek deniyo ona rahmetli babamın lafıydı . bu konuya da cuk gitmiş:KK9:

Sevmiyorum diye yargılama hakkınız yok zira yaparmıydınız yapmazmıydınız dedim

Evet siz de pek yokkş böyle şeyleri rahatca yazabılıyorsunuz bence de özür dileyin
Sizi yargılandığım hangi mesajimda var
Birde bende olmayan ne yani daha açıklayıcı konusursanız?

Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez herkes secimlerinde ozgurdur ancak dusmez kalkmaz bir allah zamanin hayatin ne getirecegi belli olmaz evlenip coluk cocuga karistgnz zaman evladinizin gozune bakip iciniz acir mi bilmem turkiyede ki yuzde 90 kisim size bu konu hakkinda yardimci olamaz herhalde asiri action ve goy goy arayan bir konu basligi kokusu aldim

Bu konu sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmiyor ne yasadigimida sana anlatcak değilim yaşadığım tek sey varsa oda eşimle elhamdulillah gerisi hikaye goy goy

Bu konu sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmiyor ne yasadigimida sana anlatcak değilim yaşadığım tek sey varsa oda eşimle elhamdulillah gerisi hikaye goy goy
Hahah komikmisiniz eşinizle me yaşadığınızı neden merak edeyim sadece deneyimlemiş bakın deneyimlemiş tek gecelık ilişki deneyımleyen insanlardan pişman olup olmadıklarına dahi fikir istiyorum.Siz değilsinzş yani

Hahah komikmisiniz eşinizle me yaşadığınızı neden merak edeyim sadece deneyimlemiş bakın deneyimlemiş tek gecelık ilişki deneyımleyen insanlardan pişman olup olmadıklarına dahi fikir istiyorum.Siz değilsinzş yani
Ikisi ayni yere varıyor tek deneyimlik olcaksa nediye harciyayim kendimi. Neysem sen sor sorunu cevap bulursun inşallah.

Back
X