Tek gecelik...

Hanımlar,
konu cinsellik bölümüne açılmış, cinsel içerikli bir konu, ortada kurallara, kanunlara aykırı bir durum olmadıkça kusura bakmayın ama sırf cinsel temalı diye konu kapatmayız.
Lütfen konu sahibesini rencide etmeyiniz, konunun kapatılmasını istemeyiniz, kurallar dahilinde açılmış konulara kısıtlama getirmeyiz, ayrıca uygun bulmadığınız içeriklere yorum yazma zorunluluğunuz yoktur.

Hanımlar,
konu cinsellik bölümüne açılmış, cinsel içerikli bir konu, ortada kurallara, kanunlara aykırı bir durum olmadıkça kusura bakmayın ama sırf cinsel temalı diye konu kapatmayız.
Lütfen konu sahibesini rencide etmeyiniz, konunun kapatılmasını istemeyiniz, kurallar dahilinde açılmış konulara kısıtlama getirmeyiz, ayrıca uygun bulmadığınız içeriklere yorum yazma zorunluluğunuz yoktur.
Haklisin abla. Bende dail:)

laboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .

kusmaktan gına geldi artık . Mune Mune
Konu taşınmadıysa cinsellik bölümüne açılmış bdv ye değil, yani illa “dert” olmak zorunda değil. Cinsellik bölümüne de sadece “kocam beni arzulamıyor” konusu açılabilir diye bir kural yok. Rahatsız oluyorsanız girmeyin, okumayın.

Konu için yorum yapacak olursam Lyanna Mormont Lyanna Mormont a katılıyorum. Tek gecelik ilişkidense belli bir kişiyle belli süreli cinsellik yaşamak daha temiz olur.
Ama bu kişi tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınız da olmasın. Seçeceğiniz kişi ve sizin karakteriniz pişman olup olmamanızı belirler. Ayrıca önceki konunuzu da yanlış hatırlamıyorsam “seks”i başka duygularınızı bastırmak için kullanmayın, sorunlarınızdan bağımsız bir şekilde yaşayın.

Konu taşınmadıysa cinsellik bölümüne açılmış bdv ye değil, yani illa “dert” olmak zorunda değil. Cinsellik bölümüne de sadece “kocam beni arzulamıyor” konusu açılabilir diye bir kural yok. Rahatsız oluyorsanız girmeyin, okumayın.

Konu için yorum yapacak olursam Lyanna Mormont Lyanna Mormont a katılıyorum. Tek gecelik ilişkidense belli bir kişiyle belli süreli cinsellik yaşamak daha temiz olur.
Ama bu kişi tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınız da olmasın. Seçeceğiniz kişi ve sizin karakteriniz pişman olup olmamanızı belirler. Ayrıca önceki konunuzu da yanlış hatırlamıyorsam “seks”i başka duygularınızı bastırmak için kullanmayın, sorunlarınızdan bağımsız bir şekilde yaşayın.
Haklısınız yok konu taşımadım direk cinselliğe açtım ama bazı üyeler midesinin bulandığını ifade etti bir kişi de kapatılsın istedi halbuki hakaret etmeden ifade özgürlüğümü kullanmak hakkım.
Ayrıca evli olup da buraya eşiyle yaşadığı çoğu şeyi yazıp fikir almak isteyen insanlar normal karsılanıyor sırf evli olduklarından ki ben gayet terbiye sınırları içinde sormuşken

Uslubunuz için çpk teşekkür ederim

Haklısınız yok konu taşımadım direk cinselliğe açtım ama bazı üyeler midesinin bulandığını ifade etti bir kişi de kapatılsın istedi halbuki hakaret etmeden ifade özgürlüğümü kullanmak hakkım.
Ayrıca evli olup da buraya eşiyle yaşadığı çoğu şeyi yazıp fikir almak isteyen insanlar normal karsılanıyor sırf evli olduklarından ki ben gayet terbiye sınırları içinde sormuşken
Onların seks yapmaya ehliyeti oluyor evli olduklarından 😄
Ayrıca rica ederim

Aslinda ben konu sahibine tek seferlik konu hakkında yorumu yapmak istedim gerek yok tek seferlik için demek istemiştim:) ama benide tabiki ilgilendirmez. @Vander kirmak degil niyet.
Size kırılmadım siz beni yanlıs anlamıstınız eşinizle olan şeylerı asla öğrenmek istemıyorum
Teşekkür ederim sağolun

Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez herkes secimlerinde ozgurdur ancak dusmez kalkmaz bir allah zamanin hayatin ne getirecegi belli olmaz evlenip coluk cocuga karistgnz zaman evladinizin gozune bakip iciniz acir mi bilmem turkiyede ki yuzde 90 kisim size bu konu hakkinda yardimci olamaz herhalde asiri action ve goy goy arayan bir konu basligi kokusu aldim
Evladımın yuzune bakıp acımam neden pardon
Yüzde 10 luk kesimi arıyorm

Kötü geçmişse 'Ay keşke yapmasaydım' dediğim oldu. Ama öyle pişmanlıktan yıkılmadım, ölmedim.

Ama iyi geçmişse 'Oyş' diyorum başka da bir şey demiyorum.

Bunu tam olarak cinsel birliktelik yaşamadan da önceden anlayabilirsiniz bence. Hayatımda güzel öpüşen 2 kişi bildim ve 2si de pörfekto bir şekilde performans sergiliyordu. Yani iş o raddeye gelmeden öpücük testi yapabilirsiniz :KK8:

Karar sizin tabi ki ama bende pişman olursunuz diye düşünüyorm. Çünkü biz kadinlar ilişkiye de duygusal açıdan yaklaşıyoruz. En azından sevdiğiniz biriyle bu ilişkiyi yaşarsanız sevdim yaptım diye düşünürsünüz. Okuduğum bir çok konuda pişman olduklarını dile getiriyor hanımlar. Tabi karar sizin tercih sizin bize sadece saygı duymak kalıyor ❤

benim nerdeyse tüm ilişkilerim bu şekilde oldu bir kez hariç hiçte pişman olmadım ondada çok sarhoştum eğer beğendiğim hoşlandığım bir beyse ondan elektrik aldıysam olur ama biz kadınlar maalesef bağlanmaya anlam yüklemeye çok meyilliyiz eğer ki sadece o an yaşadığımı yaşarım biter gider kafasında biriysen bence yapabilirsin

Bir uygulama üzerinden tanıştığı kişilerle görüşen arkadaşımın arkadaşı var.
Memnun gayet ama ben yapamazdım, duygusallık önemli bana göre. :KK37:

Bunu bi kere denerseniz aliskanlik haline gelicek artik bi sure sonra karsinizdaki kisiden deger gormek isticeksiniz ama o sizi kaybetmekten korkmadigi icin o degeri vermicek ve siz kirilcaksiniz su an icinizdeki bi heves sonucunda kirilir pisman olursunuz bence. Karsiniza size deger veren seven biri ciktigi zaman iliski yasayin derim

Bu başkalarına değil sana bakar ama. Ben mesela duygusal bi insanım karşımdaki insana bağlanırım bu yüzden duygu beslediğim ve bişeyler olacak kişiyle birlikte olmak isterim çünkü üzülürüm sonunda. Senin karakteristik özelliklerine göre değişiyo. Sen dersen ki "ben sonucuna katlandım,ben o kadar kırılgan değilim,zaten bağlanma gibi bi durum yok",o zaman bizi de alakadar etmez

Tek geceye harcamak istemem eforumu ya, düzenli olacaksa olur ama tek gece için şimdi peeeeğ :D

Düşünüyorum evet ama şuna kendi açımdan katılmıyorum biz kadınız daha duygusalız nasıl yapalım kısmına

Ya yok öyle bir şey
Kadında da erkekte de salgılanan şey "oksitosin" (bağlılık)
Bir arkadaşınla arandaki bağ, bir anne ile bebeğinin arasındaki bağ da bu hormon sayesinde
Yani her cinste var bu
Gerisi senin düşünce yapına kalmış
Kendini böyle düşüncelerle şartlarsan tabii pişman olursun

Back
X