• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Hatamsın Adam

Kız ben bile biliyorum bunu :KK53:
Gerçi evet, olabilir arkadaşımda üniversiteli zaten.
Ablam tam bir radyo delisidir, 7/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.

Biyografisine baktım, tam tahmin ettiğim gibi bir baltaya sap olamamış bir arkadaşımızmış kendisi.

Valla bende 16 yaşındayken bir radyocuya aşık olmuştum. Ama ne aşk, kimse sevemez fln diye platonik platonik gezerdim. Biz tanışırdık, arkadaş da olmuştuk, telefonlaşırdık da. Gelgelelim bir türlü ismi de olmadı dört sene tam 4 koca sene ben bu adama aşığım diye geçtim. Sonra 4 sene sonra üniversiteme geldi bir etkinlikte konuşma yapmak için, sarıldı bana amma çocuktun küçüktün dedi, hayranlığı aşk sandın, ama öyle değerliydin ki benim için bunun aşk olmadığını sana anlatmadım, senin anlamanı bekledim dedi. Ben bir üzüldüm ama buna, duygumu hiçe saydı gibi geldi
Ama sonra sakin kafa düşündüm de evet platonik bir şeydi. Programdaki sohbetinden, ses tonundan etkilenmiştim. Ama onu tanımıyordum. Yani hangi müziği sever, hangi yönetmeni sever, sinirli midir, en sinir olduğu şey nedir mesela, hiç birini bilmiyordum. Tamamen hayalimde yarattığım bir adama aşık olduğumu sandım ben.
Gerçek bir ilişki yaşayınca anladım evet aşk değilmiş. Aşk kalpler yan yana gelmeden, karşılıklı hisler olmadan yarım, eksik bir şey. Ve evet o hayranlıkmış aşk değilmiş.
Ama ben bunu yaşadığımda 16-20 yaş aralığımdaydım. Şu yaşta ben artık platonik aşka inamıyorum. hiç kendimi yoramam da
Sana yaşayan biri olarak tavsiyem ayakların yere bassın. Sadece şiirlerini ve konuşmalarını biliyorsun. Konuşmada hele debi dili olan bir adam kendini farklı yansıtabilir. İçini, huyunu suyunu, hobilerini ve daha pek çok şeyini bilmediğin bir adama o kadar uzaktan ancak hayranlık duyabilirsin. Öyle basit kusurları olabilir ki mesela reelde soğuyabilirsin, mesela ağzını şapırtadabilir, kitaplarını sadece sesli okuyunca anlıyor olabilir, aklıma gelemyen bir sürü seni irrite edecek huyu olabilir. Bu aşk değil yani. Bence kendine işkence çektirme

Ablam tam bir radyo delisidirbu/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.

Biyografisine baktım, tam tahmin ettiğim gibi bir baltaya sap olamamış bir arkadaşımızmış kendisi.
Ay öyle demeyelim adamın haberi bile yok kızın aşkından.bir derdim vara düşmüş bir tekme de biz vurmayalım.:KK45:

Ay öyle demeyelim adamın haberi bile yok kızın aşkından.bir derdim vara düşmüş bir tekme de biz vurmayalım.:KK45:
Ay kızcağız bunu bişey sanmış ama. Yazık kıza, boş beleş olduğunu anlasın diye diyorum. Yoksa kadife sesli abiyle bir alıp veremediğim yok.

Ablam tam bir radyo delisidir, 7/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.

Üstelik elifin söylediği gibi hem radyo programı yapıyor hemde seslendirme yapıyormuş. yaşıda 33. Elif inkar edicek ama adam bu bence
:KK51:

Üstelik elifin söylediği gibi hem radyo programı yapıyor hemde seslendirme yapıyormuş. yaşıda 33. Elif inkar edicek ama adam bu bence
:KK51:
Kesin inkar edecek ama izmirde bu şartlara uyan başka biri daha yok. Bir de alican diye bir çocuk var ama o bundan 10 yaş küçük 90 doğumlu. Alicana aşık olaydı keşke yaşı yaşına uyardı en azından.

Kesin inkar edecek ama izmirde bu şartlara uyan başka biri daha yok. Bir de alican diye bir çocuk var ama o bundan 10 yaş küçük 90 doğumlu. Alicana aşık olaydı keşke yaşı yaşına uyardı en azından.

Olan adama oldu ifşa oldu,bencr haberi bile yok ama,konu sahibinin eski konularına bakınca öyle bir çıkarım yaptım.

bu hayatta tek yaptığım hata sevilmeyecek birine aşık olmak oldu. imkansızlığın alasıydı benim yaptığım sıradan insanın birini sevmek yerine gittim bir şaire aşık oldum tamam sildim dediğimde en fazla 2 ay uzak kalabildik birbirimzden sonra ben laf soktum ona baktım o eklemiş beni ve şuan halen ekli de olsa ne ben ona mesaj atabilirim ne de o bana yazabildi. Ona aldığım hediyenin karşılığı bile sadece 2 kere teşekkür edip bir tane resim oldu. şimdi merak ediyorum da bir kaç gün sonra doğum gnüm hediyesni geçtim de kutlayacak mı ? her günüm her gecem onu düşünmekle geçiyor. Ne kadar da yanlışmış ona aşık olmak ne kadar da yanlışmış bir şairin şiirlerinde yer almayı istemek

Adam sair diye mi imkansiz? Amma gozunde buyutmussun ya...
Bence sen ask acisi cekmeyi seviyorsun.

Yok baktım şimdi kesin bu. Nası anladın dersen;
Elif önceki konularında adamın terazi burcu olduğunu söyleyip duruyodu. Bende adamın doğum tarihine baktım 16 ekim. yani terazi burcu :KK76:

Buda mı tesadüf :KK53:

Back
X