Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

olmaz mı canım ya.
eşime ayda bir kere deneme şansın var dedim.
ilk deneme ve bingo...
adetime 2 gün vardı...

ay kızlar okudukça hoşuma gitti.bu piyango bir de bize vursa...walla sayısal lotodan daha çok sevinirim boshayallersmile

valla ha ne güzel olurrr..adet bitimi diyorsunuzda ondan sonra baska iliski olmadigindanmi bukadar eminsiniz yoksa doktor tam hamilelik gününü söylüyormu..

bende adetin bitimi beraber oldum insllahhhh darisi banaaaaa:lepi:

Bende şuan tek ilişkiyle hamile kaldım
sat 1mart
14 martta hamile kaldım

ya ben de çok heyecanlıyım,ilk defa korunmadan ilişkiye girdim ve yumurtlama dönemim...bakalım belki olur,olursa yazarım inşallah:))

mrb arkadaşlar benim 2 tane kızım var ve 3. çocuğumun Allah nasip ederse erkek istiyorum adet döngüm 28 gün adetimden kaç gün sonra yaparsam erkek olur bir bilgisi olan varsa lütfen cvp bekliyorum

mrb arkadaşlar benim 2 tane kızım var ve 3. çocuğumun Allah nasip ederse erkek istiyorum adet döngüm 28 gün adetimden kaç gün sonra yaparsam erkek olur bir bilgisi olan varsa lütfen cvp bekliyorum

inşallaholur canı.benimde iki kızım var bende üçcüncüyü yapmak istiyorum.bence sen adetlerinizi analizi diy etopik var travet oraya git.o sana gün verir.
tabi adet oldugun tarih ve saatleride olmalı

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...00-adetlerinizin-analizi-cinsiyet-secimi.html

bende tek ilişkiyle hamile kaldım eşim korunuyordu o seferde içeri kaçmıştı biraz çok korkmuştuk ve korktuğumuz başımıza geldi.kızım var 2 yaşında ikinciyi hemen düşünmüyoduk.2 bebeğimizde erkek olucak inş.herşey allahtan diyorum hayırlısı böyleymiş demek ki.

bende tek ilişki ile hamile kalanlardanım adet sonrası yani 13 ekim sat tarihi ve 27 ekimde hamile kalmşım ve bebeğim erkek olacak.hayırlısıı ama bilmiyorumkismile

ben de aynı oldu ilkinde oldu. 28günde bir adet oluyordum 10. 11. gün gibi. cinsiyet ise kız gibi dedi dr. tam belli değil.

benim adetlerim düzensizdir. yumurtlama dönemi geçmiştir diye düşünerek korunmadık. meğer geçmemiş. o ay sadece 2 defa korunmadık. oğlumuz olacak inşllh.

bende tek ilişki ile hamile kalanlardanım adet sonrası yani 13 ekim sat tarihi ve 27 ekimde hamile kalmşım ve bebeğim erkek olacak.hayırlısıı ama bilmiyorumkismile

sen adet sonrası değil tam yumurtlama zamnında hamile kalmışsın canım

Hep filmlerde olur sanırdım.
Tek seferde bebek sahibi olmak büyük bir şans galiba forumda bebek sahibi olmak için uğraşanları düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…