Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

arkadşalar bugünde gelmedi kırmızılar yarın son gün p.tesi doktora gidicez bi aksilik olmazsa allahın izniyle gidicez bakıcaz varmı yokmu bebişimizzzçok duygusalım buaralarrr durup durup ağlıyorum

damlacım merak ettik seni kayboldun resmencanım hiç sıkma canını en azından yumurtan oluşuyor çok şükür sıra o yumurtanın döllenmesine geldi inanıyorum çok yakında oda olacak.
evet teyzesi kocaman oldu ama halaa göstermiyor yaramaz.salı günü kontrole gidicez bakalım ne gösterecek artık kızım yada oğlum demek istiyorum hayırlısı olsun artık kız mı erkek mi inşallah belli olur.

arkadşalar bugünde gelmedi kırmızılar yarın son gün p.tesi doktora gidicez bi aksilik olmazsa allahın izniyle gidicez bakıcaz varmı yokmu bebişimizzzçok duygusalım buaralarrr durup durup ağlıyorum

zumru bence sen hamilesin canım hem bu kadar gecikmezdi bence.ayyyy yarın hemen dr glince haber et merakta bırakma bizi.

yumurtam döllenmediki,eşimde de sorun çıktı kakkuş.ben hadi kendiminkini hallettim artık olur diyodum,eşim spermiyogram yaptırdı.sayıda sorun yok.ben hareket ve morfoloji kısmına takıldım.doktor normal demiş hepsi için ama bana normal gibi gelmedi.ayrıca iltihap varmış,muhtemelen sperm kanallarında.sanırım ben şu son 3 aydır bu yüzden hamile kalamadım.internetten araştırdım,bu iltahap spermleri öldürürmüş,kanalları tıkayıp spermlerin geçmesine engel olurmuş,dahada en kötüsü tedavi edilmezse kısırlığa sebep olurmuş.ilaç kullanıyor.önümüzdeki ay yine bakacaklarmış.bende bu ay son defa bu doktora kontrole gidicem.klomeni bırakıcam artık.6 ay kullan demişti ama,klomen bende mucizeler yaratmadı yani.aradığımı onda bulamadım.doktorda bana başka tedavi uygulamak istemiyo.askıda kalıyo.yoruldum artık sürekli doktora gidip bi beklenti içinde olmaktan.burda okuyorum okuyorum,iğneler kullanıyolar,şunu yapıyolar bunu yapıyolar sürekli doktor şu gün gel diyo bu gün gel diyo,bende bunların hiçbiri yok.niye boşuna para vereyimki??:26:zaten çöpe atacak paramızda yok.
bana sırf bu gebelik sorunlarıyla,infertelite mi ne haltsa bu konuda uzman olan,sağlam bi doktora gitmem lazım.
böyle yani canım,bebek istedik isteyeli o çıktı bu çıktı.daha lafını etmiycem valla.temmuzda eşimin izni var,laylaylom geçer biraz.arkadan ağustosta annemlerin yanına dinlenmeye giderim.eylül ayındada adama akıllı bi doktor bulup ne gerekiyosa onu yaptırırız artık.dayanbilirsem o kadar zaman tabiki..

arkadaşlar doktors gittim 10gün önce gittigimde bana yumurtalıkların süper kıs falan yok demişti bugün kıs var dedi bebek şuan yok dedi duphaston tb. verdi kullanmam için. yumurta çatlamamış falan dedi adet gelmezse bu arada bebek gelişirse etkilemez falan dedi. öfff çok çelişkili konuştu ama sonuçda bu kadın doğumcu bebek yok dedi sinir oldum düzenli adet görürken nerdne çıktı şimdi bu öfff napmalıyım kızlar yardımcı olun başka doktora gitmelimiyim

sakın üzülme selincim,böyle belirtiler versede kist bebek olmasına asla engel değil.
duphastonu şimdi kullansan ne zaman adet göreceksinki??muhtemelen ilaç bitecek,üzerine bikaç gün bekleyeceksin.farlutal vermemiş,farlutal verseydi 5 gün ilacı kullanır 3. güne adet olur rahatlardın.
ben sana demiştim diycem yine ama,yumurtan çatlamamış olabilir,adetin bu yüzden gecikmiştir demiştim.eğer yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor fakat,bu ilacı kullanıp adet olursan vücut bu kisti kendiliğinden atabilir.
doktorun çelişkili konuştuğuna bakma sen.benimki kesen var dedi,1 saat sonra adet gördümgülüyorum artık,kime güveneceğimi şaşırdım.bir şey ya vardır, yada yoktur.varsa var dersin,yoksa yok rahat ol adet olucaksın dersinadam bide vajinal ultrasonla bakıyo yani,karından flnda değilki yanılıyo diyesin..
sen ilacı kullan,adet ol bi rahatla.bu ayda bekle,gidişata bi bak bakalım.yumurtlama olup olmadığını anlıyosun zaten.yalnız rahat bırak kendini.yani aman yaaa sağlıklı olayım her şeyim yerinde olsunda yeter bana tarzında yaklaş duruma.bakalım nolucak..baktınki temmuz geçti,adette yine sorun yaşadın.o zaman iyi bi kadın doğumcuya git derim ben,araştır soruştur.işinin ehli bi insan olsun.zaten hem eşini hemde seni kontrole alacaklar.
bende seni hamilelik haberiyle gelirsin diye bekliyodum valla.canımız sağolsun bekleriz bizde napalım:76: selin gerçekten bu işin çözümü var,bin türlü yol var çocuk sahibi olmak için.ben bu yüzden eylüle kadar beklemeyi göze aldım,bebek yok aklımda.çünkü eşimde ilaç kullanıyo.ve ben onun iyi olmasını daha çok istiyorum,bebekten dahada öncelikli istediğim şey bu.baktıkki ikimizdede sorun olmadığı halde olmadı,bi hal çaresine baktırıveririz artık 1 yıl doldu diyerekten gideriz doktora.hani hep 1 yıl diyip duruyolar ya.kimse gülemez bize daha erken daha erken diyerekten.
ümidini kaybetme ve bırak,kafana göre takıl,testsiz ve ne zaman olucak ,ne zaman adet olucam diye düşünmeksizin güzel bi ay geçir..bakarsın sana sürpriz olur temmuzda.

damlacım ne desem bilmiyorum canım sabır sadece allahım yardım edecektir inanıorum.

haydaaaa bu da nerden çıktı şimdi

arkadaşlar regl geldi ilaç falan kullanmadım şimdilik yarın güzel bir doktora daha gidicem sonra bakıcaz bakalım. geldi amaa farklı sinir etti iyice neysee allah biliyo artıkkk

zumru, adetin gecikmişti, sürekli bebek düşünmek de hormonlarıo etkiliyor,beyin komut veriyor ne de olsa,inş. psikolojik gecilme olmuştur da yeni dr. başka bi sorun sölemez. başka dr. fikri de iyi olmuş,eğer bi önceki yazdıklarından ibaretse dr.un söyledikleri hiç tatmin edici değil.yenisine git ve sorularını sor bence.gerekirse test yaptırır,yumurtlama takibine alır belki.ama bi sorun yok derse beklersiniz belki.

ayrıca sen geçen ay ovulasyon testi yapmışmıydın merak ettim.
en azından yumurtlama günün neydi gecikmeyle alakalı mı?

kızlar ben de bebek öncesi bi kontrol ettireyim dedim. ve sol tarafımda kist çıktı. doktor bunu küçültmeden çocuk yapma dedi. yasmin verdi 1 ay kullanıcam

bilmiyorum cnm benimde aklıma o geldi biliyormusun düşündügüm içinde olabilir. ama gittigimde doktor net konuşmadı açıkcası çok kafam karıştı bi doktora daha gidicem yarın bakalım o kıst var dicekmi ... evet yumurtlama testi yapmıştım ama yumurtlama gününü kaçırdık olmamıştı o gün nasib eğer varsa kıst falan önce onun geçmesi için beklicem sonra tekrar devam çalışmalara .....allah hayırlısı neyse onu versin hepimize

hayırlısı canım,hepimize... inş. kist çıkmaz çıksa da hamileliğe engel değil,kistle hamile kalanlar var,ablamda çikolata kisti vardı,bi kaç ay doğum kontrol hapı kullandı,sonra geçmiş dr. öyle dedi,hamile kaldı.adetleri de düzensiz ve çok ağrılıydı.benim hiç öyle sorunum olmadı.

artık ovulasyon teslerine de güvenmiyorum tam,bizimde 2. denememiz ama sanki çok beklemişiz gibi oluyor, işin içine girince. bende merklanıyorum,dr.a kontrole gitmrek istiyorum bu ay,adetin 3. günü ii diyorlar,şimdiden araştırayım.en azından sorun var mı yok mu öğreniriz, dr. en iisi.

biraz araaştırdığım kadarıyla hamile kalmaya engeller (inşallah bizde bunlar değildir,denk gelmemiş psikolojiktir)

-vajinal duş
-ilişkinin ovulasyon gününe denk gelmemesi,yumurta çatlamasının gecikmesi,
-süt hormonlarının fazla çalışması,
-troid hormonları düzensizliği
-ovulasyonun olmaması
-yumurtalıklarda kist
-sperm eksikliği,spermin yavaş hareketi
-sperm ve ya vajina iltihabı

Son düzenleme:
ayrıca zumru biz ve birden fazla deneyenler artık diğer sayfalara geçsek;kovulcaz yakında, burası tek ilşkilik p

kızlar arada bi girin yaaa merak ettirmeyin beni.özledim sizi

ben yazıyım bari
nasılsın kakkuşcuuum?? bende tesadüfen girdim,kocişkomun gömleğine tükenmez kalem lekesi sürülmüşte,nette nasıl çıkarabilirim,hangi leke çıkarıcı en iyisi diye onu arıyodum:26: bebeğinin cinsiyeti hala belli olmadı sanırım..yaramaz şey,göstermedi bi türlü kız mı erkek mi:))

iyiyim canım sen nasılsın aşkolsun yani mürekkep lekesi olmasa gireceğin yokmuş yani özlemedin mi bizi
yaramaz daha göstermedi çok nazlı teyzesibugün kendini belli etti ama ilk tekmesini attı annesine
darısı başına inşallah arkadaşım

canım benim,bende iyiyim yaaa deme öyle:) çıkarttım lekeyi gömlekten amaaaa...evde domestosun leke çıkarıcısı vardı,onu unutmuşum ben.
ya yanlış anlama n'olur,eskisi gibi sık girmiyorum.girdikçe dahada takıntılı hale gelmiştim,şu an o kadar rahatımki.kafam rahat.içim rahat.sadece şunu söyleyebilirim sana,inan her şey daha yolunda şu an.başladığımız noktadan çok daha ilerdeyiz diyebilirim.inşallah ilerleyen aylarda da böyle gider.eşim için fln endişelenmiştim ya hani,endişelenilecek bişiy yokmuş,ben abartmışım.rahat olmak ne kadar güzel bişeymiş,geçtiğimiz 8 ay kendimi ne kadar yormuşum,yıpratmışım.
klomende 3 ayım bitti.herkes iyisin diyo ama,kıyafetlerim dar geliyo artık.ben hissediyorum bende yarattığı şişkinliği.su içsem şişiyorum.acaba diyorum doktor 6 ay dedi ama bide içmeden mi denesem??hani klomeni bıraktıktan sonrada etkisi devam ediyormuş,öyle yazmışlar ya genelde.senin var mı bi fikrin??benim etrafımda başka klomen kullanan kimse yokki:26:bilemedim..
zaten temmuzda burdayım.temmuz sonlarına doğru annemlerin yanına kaçmayı düşünüyorum.biliyosun,adana yani..yağmur yağdığı halde şimdiden sıcak,helede ağustosta hiç çekilmez.ağustosta klomen kullanmama gerek yok eşimin yanında olmayacağım için,ama temmuz için n'apsam bilemiyorum.ama böyle karnım kubbe gibi şiş denizede girmek istemiyorum:) derdimin büyüklüğüne bakar mısın:76:
Amin canım,inşallah Allah bana ve eşime de yaşatır bu duyguyu!benimkine bi çocuk manyaklığı geldi bu aralar zaten.o başkalarının çocuklarını severken içim gidiyo.he bide bu arada kpss kursuna yazılmaya karar verdim.eylül gibi.hem kafam dağılır,ders çalışırım,hemde gerçekten adam akıllı çalışmak istiyorum artık.
maşallah bebeğin ne kadarda büyüdü böyle yaa,tekme atacak kadar büyümüş yaramazAllah evlatlarının hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin sanada..kendi anne babamı düşününce şimdi..insanın hoşuna gidiyo

canımmmm iyi olmana çokkkkkk sevindim inan.bencede buraya çok girme kafanı dağıt biraz her ne kadar seni özlesekte böylesi bence de daha iyi olur.bence klomeni 1 ay daha kullan yani temmuzda ağustosta kullanma sonra eylülde gelince bi doktor kontrolüne gidersin durumlar nasıl bi bakarsın.gerekirse öyle yaparsın çaışmalarını.hem kpss kursuna falan gideceksin çok iyi düşünmüşsün kafanı dağıtmak hemde belli mi olur girersin bi işe.inan ne varsa beynimizde bitiyor aslında bak aklına gelmediği bi ay hamile kalacaksın bence.vücut rahatlıyacak stres altında kalmayacak sonra düzene girip herşey yoluna girecek inşallah inan canıı gönüden diliyorum senin için.
ben de denize girmek istiyorum damlaaaaaa temmuzda bende 10 gün tatilim var bi deniz düşünüyoruz aslında.oğlumdada denize girmiştim 8 aylıkken suda doğuracan demişlerdi bana ama hararetimi anca deniz alır çok sıcak bide hamişlik iyice hararet yapıyor sıkıntılarım başladı bile.
güzel dileklerin için amin diyorum canım inşallah en kısa zamanda rabbim sanada yaşatır bu duyguları daha buluşucaz inşallah bebişlerimizle birlikte parkada gideriz seninle.
çok çok öpüyorum damlacım kendine iyi bak arada gir özletme bizi

arkadaşlar iyi akşamlar ne zamandır giremedim düğünümüz var kuzenimin telaştan unuttum hep girmeyi..... bu ay çalışmalar nasıl kızlar .... ben bu ay sıcaktan bıraktım valla denemiyoruz yaz bitsin öle devam zaten kıs de var geçmeden devam etmicem çalışmalara öptümmmm hepinizi kendinize iyi bakın...canlarım

selam kızlar oğlum oluyormuş onu haber vereyim dedim siz ne yaptınız diyecem ama gelen giden kimse yok gördüğüm kadarıyla neyse hepinizi öpüyorum damla ve zumru kendinize iyi bakın arada bi selam verin yaww

ben evdeki net bağlantısını yarı bilerek yarı bilmeyerek bozdum kızlareşim o kadar uğraştı ama başaramadı düzeltmeyi,bende sevindim valla.bilgisayar evde ciddi bi sorun haline gelmeye başlamıştı.
kakkuş oğlun oluyomuş,tebrik ederim canımbi kızın olmasını dilemiştik ama Allah'tan ne gelirse kabulumüz sonuçta.hayırlısıyla kısmetiyle gelsin inşallah!
bende darısını yarısını geçtim artık,adana inanılmaz sıcak,bugün istanbula kaçtım.yarında erdeğe geçiyorum.bizdede çocuk mocuk düşünecek hal kalmadı sıcaklardan.zaten artık ayrı şehirlerdeyiz bi süreliğine,istesekte olmazklomene ara verdim,vücudumda çok ödem yapıyomuş,bırakınca anladım.eylül ya da ekim gibi tekrar kullanıp doktora gitmeyi düşünüyorum,belkide hiç gitmeyedebilirim.nasıl olsa klomen içince yumurta üretebiliyo yumurtalıklarım.klomensizse ben bi hiçim,yan etkileride olsa bu ay ateşimi ölçerek farkettimki klomen olmadan yumurtlamıyorum.
akışına bırakmış durumdayız.karı koca iki kişide iyiyiz bi taraftan düşününce.çocuğumuz olmadığı için istediğimiz zaman,istediğimiz saatte dışarı çıkabilme özgürlüğüne sahibiz.sevgililer gibiyiz hala
yani kıssadan hisse,anne olmayı o kadar çok istedim,kışın o kadar çok paralandım,o kadar çok ağladımki;heralde bunun yorgunluğundan artık takmaz hale geldim,anne olmamanın kötü yönlerini değilde şu an için iyi yönlerini ortaya çıkarıp kendimi olduğum gibi kabul ettim sanırım.kocam çocuğum olmuyo diye beni evden kovmadı yani evlenmeden öncede diyelimki evlendik ve benim çocuğum olmuyo,naparsın,beni bırakırmısın diye sorduğumda manyakmısın niye seni bırakıyım diyodu.bundan iyisi şamda kayısı sanırım
kızlar sizleriçok özledim!arada bi girip yazmaya çalışıcam yine.kendinize çok iyi bakın..öpüyorum kokulu kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…