burdayım canım yaa,sadece foruma fazla uğramıyorum.uğrasamda pek bişey yazmıyorum.klomen kullananların topiğine yazıyodum bi ara.8 ay bitti artık,ne yazıyımki,dilimde tüy bitti söyleye söyleyeklomende üçüncü ayım..doktor altı ay kullanacağımı söylemişti,rekora koşuyorum.millet 1 seferde hamile kaldı,ben hala klomenden hayır bekliyorum.düzenli kontrollerime gidiyorum işte,yumurtlama günlerinde ilişki falan filan mayıs ayında büyük bi hezimete uğradım.adetim 4 gün kadar gecikti.doktora gittim döndüm,adet oldum.oysaki doktor bi kese görmüştü.gebeysen gebelik kesesi oluyo bu demişti.ben hala o kesede takıldım kaldım.neydiki o??hamile değilsem neden vardı??hiç önceden olmamıştı..vaj. ultrasondan baktığı halde ne adet olucan dedi ne başka bişiy.sonradan telefonla aradım,kandada negatif çıkmışmış.değerini sormak aklıma gelmedi ağlamaktan.klomene başladım yine.kendime dair bi umudum varsa bile,eskisi kadar büyük olmadığı kesin.seninde olacak dediklerinde,hadi ya,kimbilir ne zaman..çıkmaz ayın son çarşambası heralde diye geçiyo aklımdan.
bunaldım artık bu bebek meselesinden kısacası.
annemlerin yanındayken aklıma pek gelmiyodu.benim bide bi köpeğim var,zaten o bizim bebeğimiz olduğu için onu sevince,onunla oynayınca bile mutlu olabiliyorum.burası lojman olmasaydı işte bi tane köpek alacaktım,bana çok iyi gelirdi.eşime kedi alsana bana bi tane dedim,yassak diyooe yok artık,kedide havlamıyoki niye yasak olsun dedim:))şimdilik çiçeklerimle ilgileniyorum,mutluymuş gibi yapamaya çalışıyorum napıyım...
bebeğinin cinsiyeti belli olmamış,kaç haftalık olduki yaa,büyüdü mü o kadarsaklıyosa kızdır kesin erkekleri hemen anlıyolar ya bibişten:))
arkadşalar bugünde gelmedi kırmızılar yarın son gün p.tesi doktora gidicez bi aksilik olmazsa allahın izniyle gidicez bakıcaz varmı yokmu bebişimizzzçok duygusalım buaralarrr durup durup ağlıyorum
damlacım merak ettik seni kayboldun resmencanım hiç sıkma canını en azından yumurtan oluşuyor çok şükür sıra o yumurtanın döllenmesine geldi inanıyorum çok yakında oda olacak.
evet teyzesi kocaman oldu ama halaa göstermiyor yaramaz.salı günü kontrole gidicez bakalım ne gösterecek artık kızım yada oğlum demek istiyorum hayırlısı olsun artık kız mı erkek mi inşallah belli olur
yumurtam döllenmediki,eşimde de sorun çıktı kakkuş.ben hadi kendiminkini hallettim artık olur diyodum,eşim spermiyogram yaptırdı.sayıda sorun yok.ben hareket ve morfoloji kısmına takıldım.doktor normal demiş hepsi için ama bana normal gibi gelmedi.ayrıca iltihap varmış,muhtemelen sperm kanallarında.sanırım ben şu son 3 aydır bu yüzden hamile kalamadım.internetten araştırdım,bu iltahap spermleri öldürürmüş,kanalları tıkayıp spermlerin geçmesine engel olurmuş,dahada en kötüsü tedavi edilmezse kısırlığa sebep olurmuş.ilaç kullanıyor.önümüzdeki ay yine bakacaklarmış.bende bu ay son defa bu doktora kontrole gidicem.klomeni bırakıcam artık.6 ay kullan demişti ama,klomen bende mucizeler yaratmadı yani.aradığımı onda bulamadım.doktorda bana başka tedavi uygulamak istemiyo.askıda kalıyo.yoruldum artık sürekli doktora gidip bi beklenti içinde olmaktan.burda okuyorum okuyorum,iğneler kullanıyolar,şunu yapıyolar bunu yapıyolar sürekli doktor şu gün gel diyo bu gün gel diyo,bende bunların hiçbiri yok.niye boşuna para vereyimki??:26:zaten çöpe atacak paramızda yok.
bana sırf bu gebelik sorunlarıyla,infertelite mi ne haltsa bu konuda uzman olan,sağlam bi doktora gitmem lazım.
böyle yani canım,bebek istedik isteyeli o çıktı bu çıktı.daha lafını etmiycem valla.temmuzda eşimin izni var,laylaylom geçer biraz.arkadan ağustosta annemlerin yanına dinlenmeye giderim.eylül ayındada adama akıllı bi doktor bulup ne gerekiyosa onu yaptırırız artık.dayanbilirsem o kadar zaman tabiki..
arkadaşlar doktors gittim 10gün önce gittigimde bana yumurtalıkların süper kıs falan yok demişti bugün kıs var dedi bebek şuan yok dedi duphaston tb. verdi kullanmam için. yumurta çatlamamış falan dedi adet gelmezse bu arada bebek gelişirse etkilemez falan dedi. öfff çok çelişkili konuştu ama sonuçda bu kadın doğumcu bebek yok dedi sinir oldum düzenli adet görürken nerdne çıktı şimdi bu öfff napmalıyım kızlar yardımcı olun başka doktora gitmelimiyim
zumru, adetin gecikmişti, sürekli bebek düşünmek de hormonlarıo etkiliyor,beyin komut veriyor ne de olsa,inş. psikolojik gecilme olmuştur da yeni dr. başka bi sorun sölemez. başka dr. fikri de iyi olmuş,eğer bi önceki yazdıklarından ibaretse dr.un söyledikleri hiç tatmin edici değil.yenisine git ve sorularını sor bence.gerekirse test yaptırır,yumurtlama takibine alır belki.ama bi sorun yok derse beklersiniz belki.
ayrıca sen geçen ay ovulasyon testi yapmışmıydın merak ettim.
en azından yumurtlama günün neydi gecikmeyle alakalı mı?
kızlar arada bi girin yaaa merak ettirmeyin beni.özledim sizi
ben yazıyım bari
nasılsın kakkuşcuuum?? bende tesadüfen girdim,kocişkomun gömleğine tükenmez kalem lekesi sürülmüşte,nette nasıl çıkarabilirim,hangi leke çıkarıcı en iyisi diye onu arıyodum:26: bebeğinin cinsiyeti hala belli olmadı sanırım..yaramaz şey,göstermedi bi türlü kız mı erkek mi:))
iyiyim canım sen nasılsın aşkolsun yani mürekkep lekesi olmasa gireceğin yokmuş yani özlemedin mi bizi
yaramaz daha göstermedi çok nazlı teyzesibugün kendini belli etti ama ilk tekmesini attı annesine
darısı başına inşallah arkadaşım
canım benim,bende iyiyimyaaa deme öyle:) çıkarttım lekeyi gömlekten amaaaa...evde domestosun leke çıkarıcısı vardı,onu unutmuşum ben.
ya yanlış anlama n'olur,eskisi gibi sık girmiyorum.girdikçe dahada takıntılı hale gelmiştim,şu an o kadar rahatımki.kafam rahat.içim rahat.sadece şunu söyleyebilirim sana,inan her şey daha yolunda şu an.başladığımız noktadan çok daha ilerdeyiz diyebilirim.inşallah ilerleyen aylarda da böyle gider.eşim için fln endişelenmiştim ya hani,endişelenilecek bişiy yokmuş,ben abartmışım.rahat olmak ne kadar güzel bişeymiş,geçtiğimiz 8 ay kendimi ne kadar yormuşum,yıpratmışım.
klomende 3 ayım bitti.herkes iyisin diyo ama,kıyafetlerim dar geliyo artık.ben hissediyorum bende yarattığı şişkinliği.su içsem şişiyorum.acaba diyorum doktor 6 ay dedi ama bide içmeden mi denesem??hani klomeni bıraktıktan sonrada etkisi devam ediyormuş,öyle yazmışlar ya genelde.senin var mı bi fikrin??benim etrafımda başka klomen kullanan kimse yokki:26:bilemedim..
zaten temmuzda burdayım.temmuz sonlarına doğru annemlerin yanına kaçmayı düşünüyorum.biliyosun,adana yani..yağmur yağdığı halde şimdiden sıcak,helede ağustosta hiç çekilmez.ağustosta klomen kullanmama gerek yok eşimin yanında olmayacağım için,ama temmuz için n'apsam bilemiyorum.ama böyle karnım kubbe gibi şiş denizede girmek istemiyorum:) derdimin büyüklüğüne bakar mısın:76:
Amin canım,inşallah Allah bana ve eşime de yaşatır bu duyguyu!benimkine bi çocuk manyaklığı geldi bu aralar zaten.o başkalarının çocuklarını severken içim gidiyo.he bide bu arada kpss kursuna yazılmaya karar verdim.eylül gibi.hem kafam dağılır,ders çalışırım,hemde gerçekten adam akıllı çalışmak istiyorum artık.
maşallah bebeğin ne kadarda büyüdü böyle yaa,tekme atacak kadar büyümüş yaramazAllah evlatlarının hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin sanada..kendi anne babamı düşününce şimdi..insanın hoşuna gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?