kızlar selam,nasılsınız??annemin yanındayım erdekte,burda bilgisayar yok,kafeye gelmişken bi gireyimde size yazayım dedim.bu ay buraya gelicem diye temmuzda klomen kullanmadım,eşim yanımda olmayacak nasıl olsa diye.klomen adet düzenimi bozdu ve geçen ay adet olmadım
sinirimden tepinicem.yinede ağustos sonuna kadar bekliyim bari dedim ama üzerindende çokça zaman geçti.bu arada hamile değilim,test yapıp yine tek çizgiyi yedim.heralde sonra söktürücü kullanıp yine klomene geçicem..
bu arada evden uzağım ya,bebek meselesi aklımdan silindi gitti.burda bide yavru kediyi sahiplendim,sokakta ölmek üzereydi,dayanamadım aldım eve getirdim.veterinere götürüyorum,şu an tedavi oluyo.annemle şırıngayla besliyoruz.burdanda adanaya götürücem.şimdilik bi tanecik kızım oldu.simsiyah:)adınıda minnoş dedim.annemin değiştirme talebide var ama uğraşamıycam şimdi
bide sibirya kurdumuz var,o da oğlum:)o görmesin diye evin arka balkonunda bakıyoruz ama kendi evime gidince koynumdan indirmiycem valla:) sevgimi onlarla paylaşmak beni çok mutlu ediyo.şimdi o kedicik birazcık bile tavuklu mamayı didiklese inanılmaz seviniyorum.inşallah iyileşir kediciiim
selincim iyi çalışmalar tatlım!gidince doktora gidicem bende anlaşılan.kasıklarım korkunç ağrıyo bazen.kistlerin başıma dert açmasından korkuyorum.bu sene hamile kalırız heralde,1 sene bitiyo
bizimde 17 eylül evlilik yıldönümümüz:)5 seneyide beraber yedik bitirdik zaten.Allah ayırmasın!eşlerimizin eksikliğini göstermesin,onlar olduktan sonra çocukta her zaman olur nasıl olsa
sizleri çoook seviyor ve öpüyorum
damladan sevgilerle...