Tek ilişki ile hamile kaldığınızı nerden anlıyorsunuz? Ayda bir kere mi ilişiye giriyorsunuz?
Tek ilişki ile hamile kaldığınızı nerden anlıyorsunuz? Ayda bir kere mi ilişiye giriyorsunuz?
25 ağustos adetim başladı sanırım eylül 1-2 gibi bitti bittikten sonraki ilk birlikteliğimde ve tek damlayla hamile kaldım geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama kaçmış biraz eşimede sordum yok yok dikkat ettim dedi ama şüphelendim 1 ay sonrada hamile oldğumu öğrendim tek sefer tek atış 3 ay öncede ilaçla korunmayı bırakmıştım bide ilaç 6 ay daha korur diyorlar inanmayın
28 günde bir adet görüyordum,12.günde ilişkiye girdik,4 yıldır korunuyordum hemen olmaz diye düşündük eşimle ama ilk denemede tuttu:)2. oğluşum geliyor Allahın izninle:)))
çalışırken valla ben 6buçukta kalkıyodum.annem bi tepsiye hazırlayıp kahvaltımı her sabah mutfak tezgahına koyuyordu.bende napıyım,sabahın köründe zor oluyo ama kadıncağız kalkıyo diye mecbur hepsini yiyodumbenimki bi ara söylendi anneme fln bana kalkıp kahvaltı hazırlamıyo diye,bende yemiyo dedim napiyim..ben o saatte uyanınca bi daha uyuyamıyorum,bütün günde başım ağrıyo.yesin yesin,zorlasın kendini biraz,yazık diil mi sana,senin emeğine sabah sabah..
benimde yok bu ay bence hissediyorum ... hürrem 3.ye hamiş biz neden kalamıyoruzzzz
ben de ilk seferde hamile kalanlardanım ama ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım. daha 13.haftadayız bebişimin cinsiyetini bilmiyorum henüz
Cnm bebişinin cinsiyeti belli oldumu bu arada bende yumurtlama takibi yaptrdm ve ovu. Testi kullandım sonucunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?