- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Bişi sorucam kızlar ya tek seferlik ilişkiden kastınız o ay sadece bir kez mi ilişkiye girmekten bahsediyorsunuz??? E biz 2-3 günde bir yaparız hadi en fazla 4 olsun ne yani yapmayakmıondan mı tutmuyo ki
Haha oda iyiymiş ben 15 aydır korunmuyorum yine yok:)) artık nerde hata yapıyorsam onu bulmaya çalışıyorumAslında burada anlatılmak istenen şey korunmasız ilişki... Yani korunarak yapıyorlar ama bir gün korunmuyolar bi bakmışın hamile..
2. Sebepte cinsiyet belirleme : tam yum günü tek ilişkiye girersen erkek olur inancıyla diğer günler ya inzivaya çekiliyolar yada korunuyolar...
3. Sebepte benim gibiler yum günü yaklaşınca adamı sadece bir gün bulabilenler var o gün ilişki oluyor sonra herif pufff uçup gidiyor ya işi çıkıyo ya gece mesaiye kalıyo
Sonra böyle tek ilişkiyle hamile kalan topiklerinde umut arıyoruz işteee:)))
Hotmonal yada başka bir probleminiz yoksa ovulasyon takibi yaptın mıHaha oda iyiymiş ben 15 aydır korunmuyorum yine yok:)) artık nerde hata yapıyorsam onu bulmaya çalışıyorum
Yok hayır eşimde de bende de sıkıntı yok HSG ye kadar çekindim...Ovu takibini sadece telefona indirdiğim programlardan yapıyorum..Zaten kısmetse bu ay aşılama deneyeceğim olmadı işe başlıyacağım..Takıldıkça olmuyor demekki çünkü..Hotmonal yada başka bir probleminiz yoksa ovulasyon takibi yaptın mı
tıp dünyasında bir ilk..adetime 1 gün kala ilişkiye girdim 2 gün sonra idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı
siz sanıyorum yeni öğrendiniz hamile olduğunuzu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benimde sat 4 eylül ve beklenen adet günün 1 ekim. bende yumurtlama günü çift çizgiyi görünce , ertesi gün ve sonraki gün ilşkim oldu. sizin bir kerede olmuş bende bugün test yaptım ama negatif.bata 4 gün var bi umut bekliyorum. siz nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu yani adetten öncemi sonramı ? evde idrar testimi yaptınız ?Son adet tarihime göre 31 gün üzerine hasta olmştm.bu ay tek ilişki yaşadım tam yumurtlama günümde ovulasyında 2 çizgiyi de kırmızı gördüğüm zamanda bugün 6.günm adet olmam 10 gün daha var çok merak edyrm acaba hamilemiyim
Benm evet tek ilişkim oldu adetime 9 gün kala gebelk testi yptm bi kaç saat sonra çft çzgi çktı.şüphelendm sonra 6 gğn kala erken gebelik testi yaptm yne silik çift çizgi çktı.gidp kan verdm bata 5 gün varken 8.22 çktıkanda sonra giderk arttı bu cuma gidecm hastaneye tekrarsiz sanıyorum yeni öğrendiniz hamile olduğunuzu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benimde sat 4 eylül ve beklenen adet günün 1 ekim. bende yumurtlama günü çift çizgiyi görünce , ertesi gün ve sonraki gün ilşkim oldu. sizin bir kerede olmuş bende bugün test yaptım ama negatif.bata 4 gün var bi umut bekliyorum. siz nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu yani adetten öncemi sonramı ? evde idrar testimi yaptınız ?
tıp dünyasında bir ilk..
Tıp dünyasında ilk olan nedr anlamadm benm durumum mu farklı bir konumu :)Değil olabiliyor hatta o zaman ihtimal daha yüksek oluyor..
Tıp dünyasında ilk olan nedr anlamadm benm durumum mu farklı bir konumu :)
Hmm anladım canım :)Adetten 1 gün öncesinde hamile kalan biri olmuş,tıp dünyadında ilk yazmış. Bende ona cvp yazdım.
Hmm anladım canım :)
Cankm bu arada teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.bende tek ilişkş oldugu için çokumutsuzdm ama oldu iştesiz sanıyorum yeni öğrendiniz hamile olduğunuzu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benimde sat 4 eylül ve beklenen adet günün 1 ekim. bende yumurtlama günü çift çizgiyi görünce , ertesi gün ve sonraki gün ilşkim oldu. sizin bir kerede olmuş bende bugün test yaptım ama negatif.bata 4 gün var bi umut bekliyorum. siz nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu yani adetten öncemi sonramı ? evde idrar testimi yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?