Bende bebeğime tek ilişki ile hamile kaldım 10 aralık adet günüm 23 aralık ilişki oldu bakalım cinsyiyeti ne olacak :)))
14 . Gün tek seferde hamile kaldım ... kızım olucak ...
14 . Gün tek seferde hamile kaldım ... kızım olucak ...
benimde bu gebeligim kaza oldu yumurtlama gunumde hemde hemen hamile kaldim oglusuma tek seferde :)
Adet dongum 27 gun canim son adet tarihimde 2 kasim 16 kasimda yumurtlama gunum iliski oldu esim korunuyordu ama kacirdi ogun sonradan baktimki yumurtlama gunummus 16 kasim..Merhaba bernagy adet döngün kaç gün? ve kaçıncı gün çalışma oldu?
Ins canim rabbim gonlune gore versin..teşekkür ederim bizde erkek bebek istiyoruz inşallah bizede nasip olur.
bu konu tam da aradığım konuymuş,bu ay serophene tedavisine başlattı doktorum ama şansın bu kadarı tam ovulasyon haftamdamyım ama eşimin çalıştığı yerde işler arttı gece geliyor eşim,sadece yarın birliktelik kurabilcez o da şansa tutar mı bilmiyorum adete 15 gün kala ,yumurtlamadan 1 gün önce yani inşallah tutar ,tek ilişkiyle hamile kalanları duymak istiyorum morel oluyor
Amin canım sağolasınOncelikle Allah gönlüne göre versin canım bu işler nasip kısmet kismetinde varsa hertürlü gebe kalırsın. . Eşinin gece gelmesi ilişkiye engelmi ki tek günle sınırlandırdın canım. Bence esini evde bulduğun zamanları değerlendir. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?