Bunları biz biliyoruz canım.Bak ben sana bir önce ki mesajımda bir sürü şey yazdım.Sadece beğenmekle yetinip,kayınpederinin maaşı ile ilgili,muska ile ilgili yazılara cevap vermiş,açıklama yapma gereği duymuşsun.Ya kim ne derse desin burda dert kayınpederin maaşı veya muska şu bu değil.Sen hala kocamla ailesi karışmasa çok iyiyiz diyorsun.Hayatım,burda ailenin karışıp karışmama meselesi yok.Aile karışır,yapar eder.Burda suçlu olan senin kocan.Yatak odanı anlatıyor,yaptığını yemiyor,seninle yatmıyor,sana hakaret ediyor,boşayacağım diyor,sana ailesinin hakaretine izin veriyor.Sen hala ailesi karışmayınca çok iyiyiz diyorsun.Herkesin kayın validesi kayın pederi laf söyler karışır diyorsun.Allah şükür 5 yıldır eliyim,ne kayın pederimden ne kayın validemden böyle laflar,evimize evliliğimize karışmalar görmedim duymadım.Ben çevremdeki arkadaşlarımın da kayınvalide sorunlarına şahit olmadım.Ufak sürtüşmeler,kuşak çatışmaları yaşamışlardır.Ama en büyük sorun çocuğu hangi okula göndersek,şu sınavı şöyle,...yani evliliğin gereksinimi olan sıkıntılardır.Sen kendini şartlandırmışsın eşin ailesi karışır diye.Eğitimsizse,hayattan başka beklentisi yoksa,eşinde karıştırtacak kadar cahilse karışır tabi.Hani en kötü şey aldatmak diyorlar ya.Vallahi kocanın sana şu yaptıkları,aldatmanın da ötesinde.Sen hayatından memnunsan sorun yok.